• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Köszönöm szepen , hogy idöt szàntàl ràm. Rendkîvül örülök, hogy kellemes emleket szereztem, es remelem masoknak is sikerült kevèske informàciôt adni velem kapcsolatban. :-))

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a hölgyet dél után kicsivel. Délutánra (pár órával későbbre ) adott időpontot. Korrektül tájékoztatott a lehetőségről (szex mentes verzió is van, csak masszázs ) pontosítva: hívtam , kicsengett, par perc visszacsörgött, és akkor egyből felvette. Több oldalon is hirdet , máshol aktus mentes franciás masszázst. Rugalmas , helyben megtudtam tőle h sok az állandó ügyfele , ritkán lehet ilyen gyorsan szabad időpontot találni nála , célszerű korábban , előre egyeztetni , nem ott lakik, dolgozik is a polgári életben (nem tudom mit) ezért ha nincs ügyfele nem ül ott a helyszínen
  • Megközelítés:

    Rendőrpatolától séta távolság . Címet egyből mond, nem kell ezért külön hívni . Még a parkolási lehetőségekről is gyors tájékoztató , amúgy fizetős övezet , az utcán sok kocsi , én is távolabb (kb 500 méter ) találtam egy foghíjat a kocsinak. A ház elől hívtam pontban időkor. Nem vette fel. Vártam pár percet, visszahívott , elnézést kért, pont a liftben volt, leszaladt a kutyával és akkor ért vissza. Mondta az emeletet és a kapu kódot . Bejutni egyszerű .
  • Helyszín:

    Új építésű ház , ennek megfelelően kifogástalan mind a lépcsőház mind a lakás állapota . Egy légterű nappali (amerikai konyha kis előtér) ahol cipő le. Tisztaság , rend, egyedül szolgáltat . Innen nyílik a hálószoba , beépített bútorok , jó nagy, kellemesen kemény matracu franciaágy, nem recseg, masszív . A nappalibol másik irányba a fürdő , tisztaság mindenhol . Megfelelő számú illatos és kevésbbé illatos tusfürdő. Frissen kikészitett eldobható poharat a száj vízhez ) a kutya érdeklődő de nem tolakodó . Nem láttam amúgy nyomát , nem is éreztem a kutya szagot , nem vagyok rá allergiás sem (van haverom aki friss takarítás után is egyből tüsszög ha állat van egy lakásban ) a ruháimat a hálószobában raktam le, kaptam derekamat körbe érő törcsit és irány a zuhany
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő . A test: eszméletlen , izmos, formás . Bőre nem a hófehér típus se nem is az agyon szolizott. A tetoválások nem zavaróak (pedig alapból nem szeretem) . A melle: nagy kemény formás szilikon , jó volt a sebész . Nincs zavaró heg, jó helyre került a beültetés . Ezt arra értem h a bimbók szépen szabályosan helyezkednek el (sokszor látni a szilkonmellnél h alul púpos és emiatt a bimbó a mell felső részére kerül , itt szerencsére nincs ilyen hiba). A bimbók csókra jól reagálnak . Az arc: szép, aranyos arcú . A jelzett életkorának megfelelő . Smink nélkül fogadott , épphogy frissen zuhanyozni volt ideje. A hangja: középmély, nagyon barátságos . Ez egész lány tisztaságot és természetességet sugallt. A körmökre nem emlékszem.
  • Action:

    Telefonon hívtam , az órás program érdekelt . Tájékoztatott h két variáció : masszázs erotikus levezetessel (kézi v francia de nem szájba ) - Deák úr , vagy erotikus masszázs és aktus, az itteni lapon megadott 30 egység . Ez utóbbit választottam . Helyben: még zuhany előtt leraktam a honoráriumot egy kis asztalra a hálóban, ott is maradt végig . Ez nem volt beszédtéma . Fürdés és szajviz utan (dohányzom , de pár nem cigiztem a hívásomtol a randiig, csak icost, ennek ellenére érezte rajtam , ezt masszázs közben megbeszéltük . Szóval a nemdohányzó megjelölés életszerű . Zuhany után : bementem a szobába melltarto bugyi kombóban várt. Kérdezte h előbb huncutkodunk vagy masszázs. Közben már állva átölelt. Apró csókok. (Nem extra de gondolom partner függő ) simogatás . A hangja erotikus. Pont azt a hozzáállást nyújtja amit a fiatalokból sokszor hiányolok (közben pedig megveszek a húszéves lányokért) a Baratno fíling nem jó szó , inkább mintha karácsonyi buli után elkapnád a dögös munkatársnődet kizárólag a szexért, élvezve az intimitast , a közös titkot is. Picit magasabb nálam , örültem h nincs rajta cipő , de egy kicsit így is ő volt a domináns , elsodort mint az árvíz , jól adagolta a szenvedélyt . Persze h előbb a huncutkodást választottam . Ölelve dőltünk az ágyra, pár csók és simi után lejjebb barangoltam. A punci jó ízű , frissen volt borotválva. Nem ujjaztam, csak nyelvvel játszottam nála . Hallhatóan élvezte , nedvesedett is. A szolgáltatók orgazmusában alapból nem hiszek, de voltak rángatózások, nem volt mesterkélt hangoskodás . Közben a combját fenekét és hasát simogattam . Ezt követően elindultam vissza fel , teljes merevedésben. Pár csók a nyakára , majd ő következett . A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás. Ebben a pózban már erősebb hanghatasok vágyfokozóak. Apró csípő mozgás közben . Nem is bírtam sokáig , kitáraztam a gumiba. Elélvezés közben átölelt, és hagyott is kicsit pihegni , mielőtt kihúztam volna. A gumit ő szedte le és tüntette el. Ezután jött a masszázs : hasra feküdtem a franciaágyon, valamilyen nem túl erős illatú olajjal vagy krémmel kaptam tőle egy jó klasszikus masszázst. A kezei erősek , elhiszem h tanulta. Én mondjuk a nagyon kemény gyúráshoz vagyok szokva, tehát nem fájt, mondtam neki h nyugodtan keményen . Comb fenék és hát, illetve nyak. Rendesen kigyúrta az alsó négyesnél meg a lapockánál a csomókat. Ezt külön köszönöm . Közben beszélgettünk . Nem tolakodóan kérdez , ami jó . Sima masszőrnek is tökéletes lenne, bár akkor alpazarolná a tehetsége egy részét. Masszázs után gyors zuhany, és távoztam , az órát így kitöltöttem .
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt , extrákat nem kérdeztem .
  • Összkép:

    Ajánlom mindenkinek. Írtam fent h olyan munkatársnős lopott randi érzetem lett. Otthonos volt a hely, aranyos a hölgy . Egyszerűen felhúzott az erotikus viselkedése, semmilyen aktív magatartás nem kellett ahhoz h kőkemény legyek. Kiszakadtam a mindennapokból , elhagytam a gondjaim. Több volt mint sima ürítés, volt kis randevú érzése.
Happy Massage