• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy héttel a randi előtt telefonon egyeztettünk. Hétközben itt az oldalon váltottunk még pár üzenetet. Simán ment az egyeztetés mondjuk már ismerjük egymást
  • Megközelítés:

    13. Kerület, Béke tér közelében. Parkolás nagyon egyszerű, hely mindig van mêg a ház előtt is. Kék buszok járnak arra, így gondolom tömegközlekedés is egyszerű.
  • Helyszín:

    Célnak teljesen megfelelő privát lakás, ahol egyedül rendel, így teljes a diszkréció. Nem kell kerülgetni senkit, fürdőre várni....
    Halk hagulatos zenét kapcsolt.
  • Lány külseje:

    Ramóna gyönyörű vékony magas lány, formás cickókkal, markolni való popsival és naggyon helyes arccal. Fotói bár régebbiek és műtermiek abszolút visszaadják a valóságot. Csalódás kizárt. Fekete combfix+szoknya+body szettben fogadott.
  • Action:

    Mivel párszor már találkoztunk az ajtóban már csókkal üdvözöltük egymást. Beszélgetni kezdtünk közben megszabadultam ruháimtól és elintéztem a fürdőkört. Visszatérve már az ágyon várt elnyúlva kacéran, szexin mosolyogva. Ekkor kukac egyből elérte a max keménységet. Mellé heveredtem és csókolózni kezdtünk, hosszasan. Majd hanyatt parancsolt és következett számomra különleges franciája. Fantasztikus ahogy nyelve pörög makkon majd leszánkázik golyókig, nyalogatja simogatja őket majd újra makkom pörgeti nyelvét. Nyeregbe pattant és változatosan lovagolt jó sokáig amikor javasoltam, hogy összeforrva forduljunk. Gondoltam majd lassan fordulunk de ő úgy gondolta, hogy gyorsan forduljunk így is lett meglepetésemre hirtelen megfordultunk ő került alulra én pedig rögtön missziben dugtak. Hol mindkét lába nyakamban, hol csak az egyik, teljesen ráborulva variáltuk a lehetőségeket. Így is lett végem. Kaptam egy masszázst, utána az ő kényeztetése következett, sokáig nyaltam majd mikor kezdett már jó lenni neki akkor kézzel besegített így közös erővel sikerült csúcsra jutnia. Megköszönve hátamra parancsolt, előzőekben leirt franciával keményre varázsolt és megint beleült. Lassan lovagolt hosszú perceken át aminek meg lett az eredménye a gumiba lőttem. Időm vége felé közeledtem így már csak egy tusolás, öltözés és az anyagiak rendezése maradt. Maximálisan kielégülve távoztam.
  • Elszámolás:

    Szerencsére köztünk meg van a bizalom így az anyagiakat, a randi végén rendeztük. Ár-érték arányban nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Rami a full-full barátnő feelinget adja a Vele töltött idő alatt. Aki a barátnő feelinget szereti annak maximálisan ajánlott kategória.
Happy Massage