• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebbre visszanyúló ismeretségünkre való tekintettel nény nappal a tervezett randi előtt üzenetben kerestem és néhány üzenet után megtaláltuk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
    Elsősorban rajtam múlt az időpont.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető autóval is bár a parkolás fizetős de parkoló mindíg van a közelben. A forgalom kiszámíthatatlansága miatt egyébként előszeretettel használom a tömegközlekedést ami most a metrófelújitás miatt kicsit macerásabb.
  • Helyszín:

    A nagy csarnokhoz közel kb 5 perc sétára található régi típusú panel alacsonyabb emeletén a szépen szolidan berendezett a célnak megfelelő felújított lakás. Mivel nem kell magasra menni a lépcsősor sem akadály de lift is mőködik. Nem igazán volt forgalom mikor én mentem. A szobában tatami és masszázságy. A szobában van szék melyre le lehet pakolni. Ízlésesen hangulatvilágítás és zene gondoskodik a relaxációról. A fűrdő tiszta, szájvíz és pohár megtalálható valamint sok sok tusfürdő gondoskodik a megfelelő higiéniáról, valamint helyet kapott egy szobainas is mely legutóbb még nem volt. A törölköző friss tiszta.
  • Lány külseje:

    Külsejével kapcsolatban nincs sok meglepetés a képeknek megfelelően nagyon szép csinos vékony lány formás cicikkel. Viszont aki nem kedveli a tetovált lányokat az ne őt keresse. Na nincs szétvarva de jelentős mennyiségű és kiterjedésű tetoválás található rajta. Öltözéke általában szexi, mint a képein de kívánság esetén biztos van lehetőség kérni ha épp rendelkezik vele.
    Nyilvánvalóan van némi elfogultságom vele kapcsolatban. Talán az a lány akihez az ember szívesen megy haza, formás alakja van, szép szólízott bőre (nem az az agyonszolizott ráncos), mosolygós kedves vidám lány. Jókat beszélgetünk, de ha csendre vágysz azt sem lehet gond. Szóval a képek valódiak csak a tetoválások vannak kiretusálva.
  • Erotikus masszázs:

    A szokásunkhoz híven zuhanyzás után felfeküdtem a masszázspadra majd átadtam magam kezének. Nem szeretem a nagyon erős gyúrós masszázst. Ezt szerencsére tudja is. A vádlikkal kezdte, a krém illatmentes és felvitel előtt igyekszik tenyerébe kicsit melegíteni nem egyből felkeni. Mindkét vádlit alaposan átdolgozta majd irány a combok majd a derék és a hát. Végig oldalt áll. Kellemes hangjával folyton elvarázsol. Miután a hátamat is megdolgozta elidőzve egy egy csomón végre elém áll és válaimat nyakamat veszi kezelésbe. Masszázsa szerintem alapos, nem erős, pont ahogy nekem jó, nem kapkodja el s közben jól lehet beszélgetni is. Majd elhangzik az egészségedre és felajánlotta hogy letörli kicsit a hátam. Hoz egy jó meleg törcsit s a felesleges krémet letörli. És jön az egyik legjobb rész. Felálok én is és már tartom a markom amibe folyik az olaj és már segíthetek is beolajozni a ciciket a csúszkához.
  • Levezetés:

    Közben ő is beken egy két helyen, hátat fordít s a fenekével mozog, csúszkál izgat és húzza az embert. Majd kézen fog s a tatamira fektet. Ahol a velem egykorút veszi kezelésbe simogatja, csókot kap minden oldalról még a golyókat sem hagyta ki (mekkora mázlijuk van). Majd a ciciket bevetve folytatja az izgatást néha kicsit a melkasom felé elkalandozva, ilyenkor úgy beleharapna az ember a nyakába vagy csókolná amíg el nem fogy, de hát ez nem az a hely sajnos. Mikor érzi hogy a hangulat a tetőfokára hágott nem mozdul lentről, egyre hevesebben igyekszik kivégezni, bármennyire is igyekeztem nem tudtam ellenálni,. Jó fiú lévén jeleztem hogy itt a vég., és belehaltam a pillanatban így hogy hol lett végém nem tudom. Miután lenyugodtam letörölgetett s kicsit beszélgettünk mielőtt zuhanyoztam és távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, nem is kérdeztem. Gondolom szólna ha változna a lehetőség.
    Korrekt normál árak, amit érkezéskor az asztalra tettem az ajándékkal együtt.
  • Összkép:

    Mivel voltam már párszor így csak ajánlani tudom, kellemes érzéssel elégedetten távoztam.
    Várom a következő találkozás lehetőségét.
Happy Massage