• Beki88

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhányszor hívtam , aztán sikerült megtalálnom , mindent megtudtam ami felkeltette az érdeklődésemet .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a tett színhelyére , parkolás megoldható , de kell rá időt szánni .
  • Helyszín:

    Szerintem nem nagyon van mit nézni egy lakáson , amikor egy ilyen nővel találkozik az ember , de azért azt észreveszi az ember , hogy minden tiszta és rendezett .
  • Lány külseje:

    , ha lehet mondani , hogy impozáns és elegáns talán ezt találom a leginkább megfelelőnek . Nagyon jó nő .
  • Action:

    Szokásomhoz híven hogy bemelegítésként térdeljen fel velem szemben az ágy szélére és ereszkedjen négykézlábra úgy, hogy meredező farkam a szája környékén legyen, elfogadta a felkínálást és hozzá fogott orális kényeztetésemnek. Közben én állva, felülről rá látva gyönyörködtem a szép ivelésü hátában, csípőjében, a póztól kicsi szét elnyíló popsijában. Lehajolva egy kézzel mellét simogattam. Bőre selymes, bársonyos volt, fürtökben omló hajával játszottam. Francia technikája nekem akkor és ott tökéletesnek tűnt, pedig talán semmi különleges trükk nem történt. Átadtam magam a női szépség látványának, a testi örömöknek.
    Aztán forgató könyvem szerint folytattam. Gyengéden hátára fektettem a hölgyet , az ágy, elé térdeltem és a széthúzott combjai közé fúrtam a fejem és nyelvemmel megkerestem csiklóját. Jó illatú és isteni ízű volt. Próbáltam nyelvemmel lejjebb is furakodni a hüvely bejárata felé, de kissé megfeszítette a testét, úgy, hogy nyelvem hegyével nem igazán értem el forrást. A popsi irányában pedig még kevésbé jutottam el. Ezért aztán folytattam a csikló ostromlását és megpróbáltam ujjammal feltárni titkok mélységét. Hüvelyujjam végül bejutott gyanútlanul a szűk és igen forró hüvelybe, ahonnan mint hívatlan vendéget udvariasan ki is tessékelték. Újazás nincs az adatlapomon, hangzott a felvilágosítás (utólag megnéztem, tényleg nincs). Így aztán a csikló körüli játékok maradtak, nyelvvel, ujjal. A csikló pici volt és nyoma sem érződik, hogy izgalomba jönne. Maga Beki is csöndben feküdt, izgatottság nélkül fogadta ténykedésemet. Látva, hogy itt csoda nem fog történi (és közben az idő is haladt ) kértem, hogy egy kicsi 69-ben folytassuk, majd végezzen ki orálisan. A 69 során tovább gyönyörködhettem a felettem helyet foglaló és fészkelődő női test csodájában. Amikor közöltem , hogy közeleg a végem, mellém kuporodott és szisztematikusan hozzáfogott az ütemes és erőteljes kivégzésemhez. . Nagy megelégedésemre így is lett.
    Egy gyors tisztálkodás, gyors öltözés és pontosan érkezésem után egy órával már az ajtón kívül voltam.
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk telefonban , nem kért többet .
  • Összkép:

    Jó szolgáltatónak mondanám .
Happy Massage