• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm, hogy ennyi idő után ismét megtiszteltél a bizalmaddal! Mint mondtam, remélem a következő randink nem két év múlva lesz legközelebb! Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Egy régebbi látogatásom szerettem volna felfrissíteni, ezért írtam neki pár sort. Gyors válaszában egy másik időpontot javasolt. Fehívtam Evelynt s minő szerencse beszélhettünk is. Nyugodt hangján emlékezett rám, ez egy jó omen volt a soron következő randihoz. Vtr-en is megerősítettem a szándékom. Már csak várnom kellett pár napot, mely alatt párszor egy másra is írtunk. Hangolódni is remek vele....
  • Megközelítés:

    Ez az új hely már a belváros, navigáció segítségével könnyedén odataláltam, parkolnom is közel sikeredett. Fizetős zóna. Andrássy út és Podmaniczky út közötti egyenirányú utcák egyike. BKV-val is megközelíthető e két nagyobb útról. A cím pontos(vtr), egy új építésű lakótömb.
  • Helyszín:

    A lakás egy modernebb világ előhírnöke, remek beosztás, de még nem egyterű, ami nem is baj. A kis előszoba fogassal, fürdőszoba, a tetthely, és még egy - két ajtó... Csak vele találkoztam, egy nyeremény az ilyen hely! A fürdő a szükséges kellékekkel ellátott zuhanyfüggönyös kád, a higiénia tökéletes.Friss, száraz és nagy törölköző a kézbe. Az ágy.... nagy, francia, kicsit nyöszörgős, de kényelmes. Ruháknak kis puf. Zene is volt az elején , de mintha olvasott volna a gondolatomban, lassan elhalgatott . Egyszóval ideális, csak egy egymásra figyelő enteriőr maradt háttérnek. Minden rezdülésünk hallható lett így.
  • Lány külseje:

    Miután bekerültem a hajlékába, kíváncsian szemléltem, hiszen nem tegnap láttam utoljára. Haja lófarokban, valamiben fogadott, de nem emlékszem már rá. Finom ölelés, puszi, sok idő telt el.. Evelyn jó Nő. Mosolygós, szép arcú, tinitestű, egyszóval megnyert az ügynek. Maradtam :)) Ebből az is leszűrhető, hogy én sem vénültem annyit, hogy kipenderítsen. Így utólag elmondható, mindketten jól jártunk..
  • Action:

    Fürdőből kilépvén már Éva kosztümben várt Evelyn. Ekkor csodálhattam meg valójában úgy egészben. Kívánatos. Már a látványa is. Természetesen amint hozzáértem miután magamhoz tértem, meleg nyakának illata bűvölt el először. Majd mosolygó szemei, csókos szája, ruganyos keblei, keskeny dereka, olyan valóban fogdosni való feneke, na és a rejtett kincse, amely később mutatkozott meg a teljes valójában. A puncija is szép....
    Lassan feloldódott a lila köd, egy-egy poént már el mertem sütni. Apropó sütés, egy finom csokitortához hasonlítottam vendéglátom kívánatos testét, így aztán minden volt csak szex nem. Lassan egymásra hangolódva, már egy-egy puszi, csókocska is elcsattant, de a fő irány egymás testének megismerése, megízlelése. Nem tudtam betelni vele. Előzőleg már kaptam én is ízelítőt a francia tudományából, mit ne mondjak, az irodalmi francia az erőssége, mely mély orrhanggal párosúl. Zene volt a füleimnek, gyógyír a falloszomnak, s mennyei lebegés a zacsis barátoknak. Megkértem egy kölcsönös egymást szeretgető fordított 69 - re, beleegyezett. Mint kiderült itt remekelt leginkább, nem volt egyszerű ennyi mindenre figyelnem. Puncija ízlelgetése közben olyan kezelést, bocs szájalást kaptam, hogy bizony felért egy majdnem orgazmussal. Lassan ehúzódtam felőle, ezt sokáig nem lehet, s még nem ízleltem meg belülről. Számomra minden pásztor óra lényege a Nőben való beteljesülés! Semmivel nem pótólható érzés. Kérdésemre, hogy mi a kedvence, gumihuzás után nemes egyszerűségel beleült. Csak úgy belecsúszott, zutty.... Mindketten kicsit bárgyún néztünk egymásra: ez könnyen ment, mi lesz még itt? Kijelenthetem egy olyan finom poroszkálás amikor a ló és lovasa is csak úgy kényelmesen halad... Ezt érezni kell. Majd közös óhaj a misziónárius melyben partnerem megelőzött ! Csak úgy spontán. Megpődésemben 'elfelejtettem' elmenni.
    Ekkor már szokásomtól eltérően keményebb tempóra váltottam,de ....Ekkor jött Evelyn a megoldással: hasrafeküdt s összezárt lábakkal puncija szűk rejtekébe irányított, így nálam is megtörtént amiért mentem, elmentem. Egy remek szexpartnerrel csak remek lehet a beteljesülés. Kis pihegés, abban egyettértettünk, hogy mindketten jól éreztük magunkat. Az idő lejárta előtt gyors tús, öltözködés, búcsú puszi, remélhetőleg még jössz(?)...
  • Elszámolás:

    Kérés nélkül a belépés után rendezem a rendeznivalókat. Kis ajándék bonbonnal(Evelyn:ezt szeretem!) a bővebb infóban leírtak szerint. Semmi extra nem kellett, bőven kielégített Evelyn személyisége(is).
  • Összkép:

    Remek szexpartner, jó beszélgető társ. Maximálisan csak a vendégre figyel, romantikus beállítottságú férfitársaimnak itt a helye...
    Köszönöm Kedves :)
Happy Massage