• LARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A környéken volt dolgom aznap este és gondoltam előtte beiktatok még egy kis lazulást. Nézegettem a lányok hírdetését és megérzés alapján választottam Larát. Kolléganője vette fel a telefont és könnyedén tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Duna mellett, Hév és busz is jár a közelben. Telefonba pontos címet kapunk, amit a GPS ismer. Parkolásra rá kell szánni pár percet, de a környező utcákban biztos akad szabad hely. Viszonylag új társasház.
  • Helyszín:

    Igényes szalon, nem az új minimalista, hanem inkább romatnikus. Kellemes. Higiéniával is minden rendben, fürdő patika, megfelelő méretű. Tustfürdő választék is teljesen ok, nem vitték tulzásba, de volt közöttük semleges illatú is szóval mindenki megtalálja az igényének megfelelőt. Dezodor, szájvíz kikészítve kis műanyag poharakkal. Több rendelő van (kb 3) de nem hallottam kiszűrődő zajokat. A mi szobánk jelen esetben a folyosó végén volt. Keleties stílusú zene szólt, nagy tükör a falon, fotel, massz.pad, és a ruháim tárolására szobainas.
  • Lány külseje:

    Belépve az ajtón, Lara hatalmas mosollyal és két puszival üdvözölt. Egy rózsaszín köntösben várt ami alatt teljesen meztelen volt. Képeknek megfelel, pozitív kisugárzással és gyönyörű idomokkal van megáldva. Extra hosszú, fenékig érő haja még egzotikusabbá teszi megjelenését, mintha valami brazil szépség fogadna minket.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors tusolás után hasra feküdtem a masszázspadon és kezdetét vette a szeánsz. Illatmentes krémmel masszíroz. Derekamnál kezdte megfelelő erősséggel, nem az a simogatós himi-humi. A vállaim most eléggé be voltak feszülve, kértem is, hogy ott egy picit többet időzzön, ennek eleget is tett. Közben beszélgettünk minden féléről, határozott véleménnyel van az élet nagy dolgairól, nagyon jó felfogású, tájékozott. A masszázs végefelé kellemesen simogatja a belsőcombom, farpofáim között, a körmeivel izgat. Nagyon érti a dolgát.
  • Levezetés:

    A zsacsi-farpofa simogatás után már ágaskodva vártam a fordulást. Kicsit felhajtotta nekem a háttámlát, hogy jobban tudjak mozizni. Mellém állt, simogatott, adott pár puszit a nyakamra, felsőtestemre. És ment egyre lejjebb- és lejjebb. Nyállal be nedvesítette a farkamat és lágyan de annál inkább erotikusabban elkezdett kézimunkázni és mindvégig a szemembe nézett, figyelte a reakcióimat. Hamar KŐKEMÉNY lettem és ezt érezte is. Rá is kezdett a franciaórára, jó sok nyállal szép lassan, nem kapkodva. Közben többször felnézett. Egyre ütemesebben, váltott technikaval, hol csak szájjal, hol rásegített kicsit a kezeivel, hol csak kézzel profi módon jutattot el a csúcsra. Nem sűrgetett egyáltalán, mindvégig lágyan és érzékien kényeztetett. Papítörlővel letörölgetett, még cirógatott egy pár percet aztán ismét útba vettem a fürdőt.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák. A legkedvezőbb ár egész Budapesten és kimagasló szolgáltatást kaphatunk cserébe. Nekem maradéktalanul megérte.
  • Összkép:

    Teljesen feltöltődve-kiűrítve távoztam Larától. A vállaim is ellazultak a kedvem is jobb lett. Biztos visszatérek még. csak
    Csak is ismételni tudom magam, nagyon érti a dolgát.
Happy Massage