• LINETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LINETT reagálása

    Kedves Madura!

    Köszönöm a szívből jövő kedves szavakat, amelyeket rólam írtál. Örülök hogy engem választottál az nap délután, hogy kizökkentselek... Kívánom hogy talált meg a társad, aki elhalmoz a szeretetével Téged! 💕

  • Egyeztetés:

    Annyi szépet és jót láttam már Linettről hogy biztos voltam hogy hamarosan meglátogatom. Éppen felszabadult a délutánom és ami igazán hiányzott az egy barátnős találka, elsősorban ölelésekkel, csókokkal és persze mindennel amivel még fogadja vendégeit Linett. Így a randi előtt 3-4 órával hívtam és egy később délutáni órában volt pont egy hely nekünk, aminek örülök. Amennyire kiderült számomra Linett elég népszerű amit találkozásunk után egyáltalán nem gondolom véletlennek : )
  • Megközelítés:

    Szerencsére nem lakik tőlem messze a leányzó, mindenféle jármű nélkül gyalog érkeztem. Láttam üres parkolóhelyeket a környéken. Aki autóval akar érkezni az figyeljen mert ha a közeli stadionban valami esemény van akkor a parkolás hosszabb lehet. BKV-sok sem panaszkodhatnak a közeli metró állomástól egy könnyű séta. GPS-t nem néztem, a ház elhelyezkedése miatt nem voltak nehézségeim megtalálni, google maps segítségével.
  • Helyszín:

    Lakás a legkönnyebben elérhető emeleten található. Többen hölgy is van, de senki mást sem láttam. A szoba amiben Linett rendel, vagy ami éppen szabad volt teljesen megfelelt nekem, kanapé, tatami és masszázságy. Higiénia is megfelelő volt közel volt a fürdő is ahol szinten minden rendben volt. Többféle tüsfürdő volt, nem válogattam a legelsőt vettem el. Törölköző külön volt első fürdésre, puha volt és kellemes.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem, nagyon megtetszett elsőre. Azonnal elcsavarta a fejemet, még a cipőt is elfelejtettem levenni de készségesen szolt Linett, hogy tegyem meg, haha. A szép kék szemek azonnal megtetszettek, a fekete melltartó, tanga és fekete hálós harisnya illett fehér bőréhez és szép szőke hajzuhatagához. Amint bemutatkoztunk és előre ment és megláttam hátulról, te jó ég. Azok a fenekek, azok a lábak. Tudtam, hogy jó helyen vagyok jó időben. Nekem minden tetszett rajta, egyértelműen vonzásába kerültem : )
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs a randi második felében volt, (utolsó 20 percben) hason fekve masszírozott a nyakamtól a vádlimig. Egy jóleső masszázs volt, nem is maradt már sok idő a végén. Így napja végén is magától ajánlotta fel, szerintem ezt a részét is szereti, elégedett voltam vele. Ha egy szép napon megint meglátogatom akkor lehet, csak arra kérném, hogy üljünk a kanapén egymás karjaiban.
  • Levezetés:

    Amikor visszaértem a zuhanyzóból, a masszázspadnak dőlve várt. Külön pluszpont, hogy valamilyen semleges háttérzene szólt, nem annyira kedvelem az éppen aktuális pop zenéket így egy kifogásom sem volt ezzel kapcsolatban. Víz már ott várt, mintha lettek volna más opciók is de mint mindig, most is jó volt a víz, miután letettem a poharat, levetettem a törcsit is és meztelenül odamentem hozzá. Először megöleltem, utána apró puszikkal eljutottunk vad, forró, csókokig majd csak annyit súgtam neki, hogy lent is megcsókolnám mert biztos irtó finom. Ezek után lekerült a bugyi és a melltartó is. Popsija markolászása közben pár biztosíték kiégett az agyamban, haha. Tehát kézen fogott és a tataimra mentünk ahol hanyatt feküdt és megkért, hogy akkor kóstoljam meg.
    Fenséges a puncija, isteni ízek és szépséges látvány. Innen ölelkezve és csókolgatva én kerültem alulra, én is most a hátamra. Ezernyi csókkal eljutott az ezredeshez aki már a körülményekhez illő állapotban felocsúdva fogadta Linett száját. Nagyon aktív a nyelvével, változatos és gyönyörködtető. Kezét alig használta. Innen nemsokkal később 69-be váltottunk, azt mondta ez a kedvence. Itt egy idő után kértem, hogy függesszük fel mert nagyon közel lett volna a végem.
    Szóval felülve a tatamin csókolózással folytattuk, illetve elém ülve a nyakát csókolgattam, finom cicijét fogva ott lent igazán egymáshoz dörgölőztünk de a kedves MK társak ne értsék félre, semmi több nem történt.
    Ezután kértem, hogy négykézláb helyezkedjen el a masszázspadon én meg hátulról nyaldostam és masszíroztam, nagyon szép teremtés az kétségtelen.
    Innen már nem akartam tartogatni magam, meg az idő is múlt már, az a 69 nagyon finom volt a tatamin így arra kértem abba fejezzük be és ez így is lett. Linett annyira aktív és ügyes, hogy amikor egymást kényeztettük annyira extázisban voltam, hogy nem tudtam minden rezzenésére figyelni, talán azt sem tudtam én merre járok. Amikor én kényeztettem akkor nagyon szexik voltak az apró rángásai és hangjai.
    Tudja mit csinál, és nagyon szeret adni, végig maximális barátnő feeling volt.
  • Elszámolás:

    Randink elején magamtól elhelyeztem az egyik polcon, utána erről szó sem esett.
  • Összkép:

    100%osan erre vágytam és ezt is kaptam, mondhatni fortuna azon a napon rámkacsintott. Linett egy tündöklő csillag amit nem felejtek, olyan dinamika volt ott akkor a szobában ami csak 2 korábbi kapcsolatomhoz hasonlítható amik évekig tartottak, flow volt végig :) . Alapvetően nem tudom, hogy meglátogatom-e még, mivel a célom egy kapcsolat, Linett volt az az angyalka aki kimozdított a magányosságból és feltöltött abban az 1 órában. Köszönöm innen is.
Happy Massage