• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    (Prológus: A kissé rohanó, stresszes napok után eldöntöttem, hogy szervezek egy randit magamnak a hét elejére lazításképpen. A bárminemű stressz elkerülése érdekében olyan partnerrel kívántam eltölteni egy kis időt, akivel már ismerjük egymást. De mivel elég későn, a randi napján jutottam el oda, hogy telefonáljak, kiszemeltem kiírta: nem elérhető. Mivel semmiképp nem szerettem volna randi nélkül hagyni az estét, gondoltam egyet, ennyi “stressz” még belefér, a kis listám következő még ismeretlen hölgyére esett választásom. Már rég meg akartam ismerni Ramit, legyen hát ez az a nap.)

    Kicsöng a telefon, Rami elsőre felveszi. Már ahogy beleszól a telefonba átjön, hogy határozott, ugyanakkor kedves személyisége van, ez a rövid beszélgetésünk alatt megerősítést is nyer. Bemutatkozunk, megkérdem, mit kell tudnom az olvasottakon kívül, esetleg ő szeretne-e tudni valamit, mielőtt megegyezhetnénk egy időpontban. Elmondja, hogy ő ragaszkodik a telefonhíváshoz, ám ez ebben a pillanatban meg is történt, és hogy pont az a legközelebbi szabad időpontja, melyet én is javasoltam. Bővebb info aktuális, címet megkapom, néhány óra múlva találkozunk. …
  • Megközelítés:

    … Ma nem tudtam a szokott ráhagyással elindulni, így kevesebb időm volt megérkezni, leparkolni. Szerencsére nem is volt szükség sok időre, az utcában, ahol Rami megtalálható bőven van hely, itt tényleg válogathat is az ember, még centizni sem kell. Akár a pontos cím előtt is megállhattam volna, de én egy perc sétát választottam, mert előtte betértem a közeli abc-be. A rohanó napom miatt nem tudtam még enni sem, nem Rami mellett (alatt, felett, előtt, mögött) akartam elájulni.
    A lazító esti program rohanásba torkollott, mikor a pénztárnál vettem észre, hogy bizony valahol kihúzhattam a zsebemből a Raminak szánt ajándékot. Rohanás vissza, előre, vissza, ha még most kell automatát keresnem, biztos elkések... Szerencsére meglett a kis boríték valahol a bolt padlóján. Majd hosszú sor, alig néhány perc idő. Sietve távozok a megadott cím felé.
    Nagyon szép, kulturált, új építésű ház, nem szokványos előtérrel, minden szempontból bizalomgerjesztő. Rami a liftig kísér hangjával, hogy biztosan ne tévedjek el, majd magamra hagy egy fél percre, míg odaérek ajtaja elé. A folyosó inkább hasonlít szállodára, mint lakóépületre, de csak az ajtón való belépésig idegenkedik az ember. …
  • Helyszín:

    … Aki meglátogatja Ramit, már a belépést követően azt a bizonyos barátnő feelinget kapja, de itt mindez új értelmet nyer. A kis lakás a célnak tökéletesen és hiánytalanul megfelel, de nincs kipreparálva. Hova tehetem a zakóm, kabátom? Ahova tetszik, Rami az étkező széket javasolta. Többi ruha? Ahol kényelmes, érezzem magam otthon. Nincs túraútvonal, megállók, csak mint aki feljött a kedveséhez. Valahogy nagyon barátságos a miliő és ahogy ezt Rami kommunikálja. Mindez persze utólag tudatosul az emberben, és nem csak azért, mert annyira természetesen hat. Hanem mert onnantól, hogy belépek a magától nyíló mágikus ajtón, …
  • Lány külseje:

    … Rami minden fókuszt elvisz. Körülnézni csak akkor tud az ember, amikor valamelyikünk kiszalad a fürdőbe, ilyenkor érdemes kicsit átmozgatni a nyakat, mert utána csak egy irányt tud felvenni. A képekről ismert combfixes, hosszú lábú, karcsú lány nyit ajtót, rajzolni sem lehetne tökéletesebb formát. Cicijei nem csak “jó” méretűek, vagy simán formásak, hanem a szó szoros értelmében szépek. Szépek, mikor előtted áll, vagy ha elfekszik és felhúzza kezeit, vagy amikor föléd hajol, és lágyan éppen csak megérint.
    És mégsem mind ez az, ami elviszi a fókuszt. Mert mind e mellé Rami gyönyörű, csillogó szemű, széles mosolyú. Ó, a mosolya. Nem tudsz úgy ránézni, hogy ne mosolyogni lásd. Ébenfekete popsiig érő haja akár védjegye is lehetne. Ráadásul Rami abban a rövid időben, amit vele töltöttem, a barátnőm volt. Az első bemutatkozás óta már a telefonban is a nevemen szólít, irtó közvetlen, nem ismerkedve finomkodó. Nála nem kell megtörni a jeget, itt sose volt jég. …
  • Action:

    … Érkezés után kaptam törcsit, irány a fürdő, onnan kijőve Rami hangulatos (talán francia) zenét már bekészítve a kanapén ülve várt. Mikor ő is visszatér egy rövid fürdőszobai kitérő után, együtt megyünk a szobába, ahol megbeszéljük, hogy kölcsönösen nem leszünk szégyenlősek szólni, ha valami nem jó, vagy valami jobb lenne máshogy, majd összeölelkezünk és szenvedélyes csókolózásba kezdünk. Nem vagyunk gyorsak, nem vagyunk hevesek, de valódi csókokat váltunk, nem csak szájra puszikat. Rami nem fél kezdeményezni, ez már csókjaiból is érződik, ami igazán jól esik, ráadásul mikor egy-egy pillanatra elválik ajkunk és kinyitom a szemem, ő pajkosan mosolyog, visszakéri magát, egészen olyan érzésem van, mintha ő legalább annyira várt volna engem, mint én őt.
    Mikor egyszer csak úgy gondolja, lekapja a törcsit a derekamról, gyorsan ellibben a radiátorhoz, amire felteszi azt, majd újra összeolvadunk immár félig az ágyon. Megkérem, hogy helyezze magát kényelembe, amíg elkalandozok más tájakra is, már alig vártam, hogy azokat a gyönyörű ciciket nyelvemmel is érinthessem. Ahogy tovább kalandozok s csókokkal hintem be testét, Rami össze-összerezzen, mikor csikis pontra érek, nagyon cuki, de inkább nem játszom vele, egy más értelemben érzékeny ponton próbálok kellemesebb ingereket kiváltani. Finoman próbálok örömet okozni neki, melyre finom választ kapok, ezt kéjes hangjával is megerősíti. Lélegzetéből tudom, mikor járok közelebb a boldogságához, de sajnos el nem érem azt.
    Rami cserét javasol, most én helyezem magam kényelembe a hátamon. Rami egy fodrász bravúrral felkontyolja eszméletlen hosszú haját, közben megkérdezi, hogy szabad-e a környéket is kényeztetni (Hát hogyne!), mielőtt fölém hajol, megcsókol, és nem sietve elindul rajtam lefelé. Először csak a cicijeivel érint, majd cicik közé veszi, majd szájával, nyelvével, először csak kívülről húz egyre feljebb. Neha beveszi, majd ismét a zacsit veszi kezelésbe, majd egyre sűrűbben tüntet el. Nem siet el semmit, lassú, lágy mozdulatokkal szaporázza a lélegzetem. Olyan finoman csinálja, hogy kedvem lenne így bevégezni, közel is járok hozzá, amikor Rami rákérdez, hogy öltöztesse-e fel. Bármilyen jó is az, amit csinál, nem lehet nemet mondani neki, ahogy a szemembe néz. Elővarázsol egy gumit, amit szintén szájjal helyez a megfelelő helyre, majd megegyezünk, hogy helycsere után szemből folytatjuk. Annyi mindent kipróbálnék vele, de szeretném őt látni még.
    Feltolja csípőjét, ahogy behatolok, majd nyakamba veszem hosszú lábait (most esik le, hogy még mindig rajta van a szexi combfix). Rami eddigi törődésének és a jelenlegi stresszes állapotom hatására sajnos ez most nem tartott sokáig, gyorsan megérkeztem a vissza nem fordítható pontra.
    Kis tisztálkodás után elfeküdtünk még az ágyon, csevegtünk még a fennmaradó időben, sajnos esély sem volt, hogy folytassuk, úgy érzem, ma elérkeztem képességeim végére.
    Rami egyébként iszonyú jó fej, szeret beszélni, pasis témában sincs zavarban, amolyan igazi extrovertált energia mókus, nagyon élveztem a társaságát még így nem túl tevékenyen is.
    Sajnos időnk a végére ért, én még elkéreckedem egy gyors zuhanyra, majd felkészülök a távozásra. Míg magamra veszem a ruháim, Rami bókol, hogy jól öltözködöm, búcsúzáskor elmondja, hogy (ő) jól érezte magát(!), apró gesztusok, amik jól esnek az embernek, irtó cuki. Csak úgy, mint…
  • Elszámolás:

    …érkezésemkor, mikor letettem az asztalra a kis borítékot, nagyon kedvesen megköszönte, nem csináltunk úgy, mintha meg sem történt volna, ámbár távozásomkor ugyanott volt, ahol hagytam. …
  • Összkép:

    … Raminál nem “barátnő feeling” van, Rami a barátnőd, ha csak egy rövid időre is. Végig azt érezteti, hogy legalább annyira várja és élvezi a randit, mint én, ami ki van zárva, főleg ma, nem voltam túl jó társaság. Tudatos apró gesztusai, széles mosolya, és persze csúcsra járatott szexualitása olyasmi, amit nem felejt az ember, és hamar visszavágyik. Biztosan látjuk még egymást, szeretnék egyszer én is csak fele olyan jó társaság lenni neki, mint ő nekem. És persze önző célok is vezérelnek, szeretném még látni csillogó szemeit, édes mosolyát, érezni bőrét mellettem, alattam, felettem, előttem.
Happy Massage