• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr en foglaltam idopontot par nappal elotte, viszonylag hamar jott is a valasz, ami pozitiv volt. Irtam meg utana par uzenetet,amire masnap jott a valasz, itt megjegyeznem,h volt olyan uzenet ami nalam megvolt nala viszont nem,ezt valami szerverhibanak tekintettuk,de tulleptunk rajta.
  • Megközelítés:

    2 db villamos is par 10 meterre fut a haztol. Aki szeret kicsit tobbet setalni annak busz es metro is rendelkezesre all. A parkolas fizetos, en kocsival mentem,es szinte majdnem a haz elott tudtam megallni. Velemenyem szerint jo a parkolas es biztonsagosnak is mondhato.
  • Helyszín:

    A lakas egy ujjabb epitesu hazban volt. Nem tul nagy de rendezett tiszta es jol felszerelt. Latszik,h foglalkoznak vele es tudjak " mitol doglik a legy". A furdoben kad volt, sok tusfurdo,frissen mosott torolkozo, fogkefe tic tac, szajviz. Szoval jol el volt latva mindennel.
  • Lány külseje:

    Kb abban fogadott,ami a kepeken is volt. Feketehez kozel allo fehernemu szett, de lehet h szurke volt, ezt a sotetben nehez volt megallapitani. Ezen kivul egy csipkekontos volt meg rajta. A tobbi a testalkat arc semmi negativum nem volt, felazsiai a holgy ezen jellemvonasok mindegyikevek rendelkezett. Ami negativum volt,hogy en foglalaskor kertem a harisnya viseleset,ez elmaradt. Ugyan nem kerdeztem ra, ő adott kesobb ra magyarazatot,h az uzenet nem ment at a vtr ben. Ez az amit mar korabban is emlitettem a foglalaskor. Nem volt okom,hogy ne higyjek neki. Talan majd legkozelebb.
  • Erotikus masszázs:

    Par percet forditottunk arra,hogy megbeszeljuk a program reszleteit. Igy abban maradtunk, higy rovidebb masszazs utan lesz egy levezetes, majd egy hosszabb masszazs es a vegen majd meglatjuk mi fer meg bele.
    Azt is megkerdezte,hogy milyen erossegu legyen a masszazs,en a kozepesen eroset kertem. Eleg jol atgyurt vegul tetotol talpig, tehat ebben is ugyes volt. Kremet hasznalt a gyurashoz, ellentetben a legtobb lannyal, nekem nem volt ellenemre,ha olajat kertem volna akkor azzal csinalja
  • Levezetés:

    Mivel 1,5 orat kertem, lehetoseg lett volna 2x i levezetesre. En csak 1x kertem,a program kozepen. Szerintem nagyon jol csinalja kezzel szajjal is dolgozott rajtam. A vegig szajba az extra volt,ezzel nem eltem. A kolcsonos kenyeztetesre viszont volt alkalmam, elosuor nyelvel majd ujjal kenyeztettem, kozben ő is izgatta magat. Szerintem elvezte is, elmondasa szerint valamit eltalaltam nagyon,mert ugy erezte mindjart szetspriccel,ami neki meg sosem volt.
  • Elszámolás:

    Az osszeget az elejen megbeszeltuk, en a masodik furdes elott helyeztem a kis asztalra a megbeszelt osdzeget meg ici pici pluszt.
  • Összkép:

    En teljesen jo erzesekkel jottem el. Egy kellemes program utan tavoztam,amire mindig szivesen fogok visszsgindolni.
    Mivel mindig irok valami negativumot is, itt most a harisnyacombfix hianya, ami elvileg a vtr rendszer hibaja lehetett. Remelem legkozelebb jobban fog mukodni.
    Amit meg kiemelnek, hogy a holgy elvileg szsbadnspos lett volna, de vtr bejelentkezesem utan mar nem szerette volna visszsmondani, ezert kulon hala neki. Mas siman megtette volna.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage