• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, megbeszéltük, hogy mit mikor szeretnék aztán még délután egyeztetünk, hogy lássuk, hogy alakul a helyzet.
  • Megközelítés:

    A körúttal párhuzamos csendes utcában van. BKK felvonultatja szinte a teljes repertoárt pár perc távolságra. A cím pontos, a gps pontosan odatalál.
  • Helyszín:

    Új építésű ház és lakás. Teljesen belakták a lakást, de még épp használható. A tusolóban padlófűtés van, ami kellemes ebben a hidegben. A szobában egy francia ágy sokkal több hely nincs, de nem is kell. Tiszta nagy, puha törölköző, 4-5 tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    Egy vörös démon, a képeknek megfelelő, fekete hálós ruhában, fekete átlátszó köntös felső.
  • Action:

    Érkezési puszi után, cipőt ledobtam a megadott helyre. A szobában gyorsan vetkőztem, majd gyors zuhany és gyorsan vissza. Addigra Kriszta ledobta a köntös felsőt és már csak a hálós ruha állt közénk. Én leültem az ágy szélére, ő ügyesen szembe fordult velem. Lehetőségem nyílt a lábától a nyakáig elérni én ezt ki is használtam, járt a kezem mint a motolla. Mikor a fenekét markolásztam, akkor vettem észre, hogy ha fejemmel is ügyesen bánok hozzá férek a cicikhez. Simizés közben a fejemet a cicik közé tudtam tolni, amit a ruha finom ellenállása fogott fel, majd az arcommal adtam cici masszázst. A cicik mozgatásától és az élvezetektől? a cicibimbók kikandikáltak a hálós ruha lyukain, amelyre szintén le-lecsaptam. Mikor már jól éreztük magunkat. Az ágyra helyezkedtünk. Itt életmentő cici masszázst alkalmaztam cirógatásokkal megspékelve. Kezdtünk belehevülni, ezért kértem, hogy szabaduljon meg ettől a hálós ruhától. Engedélyt kértem a fő(nyelv)csapás délre helyezésére. Az engedélyt megkaptam, így nyelvemet a megfelelő helyre illesztettem és kapaszkodtam a cicikbe vagy masszíroztam őket.
    Egy-egy felhevültebb pillanatban vagy a bimbókba vagy az oldalában kapaszkodva húztam a nyelvemre, ami nekem is és neki is örömöt okozott. Egy-egy ilyen intenzívebb akció után a combján pihentettem a fejem. Mikor éreztem a hangjából és légzéséből, hogy mehet a folytatás, akkor újúlt erővel vetettem bele magam, amit mindig hálásan fogadott. Később derült csak ki, hogy mindig a csúcspont előtt hagytam abba, mint a profik, akik a végletekig húzzák a beteljesülést. Mivel nem éreztem magam elég átütőnek, de a fejembe az forgott, hogy gumit kérek és teljesítem kérését a b@zd meg-et. Végül az ujjamat hívtam segítségül. A nyelvelés mellett az ujjammal is simogattam. Kb. a 6. hullában élvezett el vagy unta meg bénázásomat. Fejtől lábhoz fordult, így teljes hozzáférést szerzett a cerkához, nekem viszont meghagyta a teljes hozzáférésemet magához. Kellemes erőteljes franciába kezdett melyet nagyon kellemesen végig is vitt. Régóta vágytam egy oldalfekvős franciára, ami nem annyira simogatós hanem határozottabb, erősebb. Így lett végem, közben végig kapaszkodtam a fenekébe. Kis pihi, majd gyors zuhany, öltözés, érzelmes búcsúval a végén.
  • Elszámolás:

    Az oldalon és a telefonon is megadott pesti átlag, melyet én szeretek az elején rendezni.
  • Összkép:

    Vörös démon, kellemes partner a játékban, szerintem mindkettőnknek jól esett.
Happy Massage