• Linda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A profi es szuper kedves telefonos kisaszonyon keresztül egyeztettem az idöpontot, aznapra. Nagyon pontosan tajekoztat a lehetösegekröl es nagyon segitökesz a megfelelö idöpont megtalalasaban. Hibatlan!
  • Megközelítés:

    Problemamentes. BKV több jarata is megall a közelben. A parkolas fizetös - maganut! Cserebe rengeteg szabad helyet talalsz es nem kell keringened mint golyafos a levegöben. A lakopark szamozasa okozhat meglepetest, erdemes pontositani a latogatas elött.
  • Helyszín:

    Uj lakopark, patent környek. A lakas luxus es meretes, mindennel felszerelve ami kell. A fürdö mindig tiszta, a törülközö ropogos. Szajviz kis poharral es tusfürdök garmadaja. Külön plusz pont az illatmentes tusfürdö, ami apro figyelmesseg azok szamara, akiknek ez fontos lehet ;)
    A szobaban ezuttal tatamin, szobainas, kelemes zene es illat var.
  • Lány külseje:

    Az amatör kepek mar sejtetik, hogy egy gyönyörü hölgy lesz a partnerem... Szeretnek mindenkit megnyugtatni, Linda elöben meg szebb! Az arca karakteres es szep, szende es kacer egyszerre. Fehernemüben es kis köntösben fogadott - hal' Istennek a köntös nagyon rövid es nagyon atlatszo volt, igy amikor bevezetett a szobaba, mar kaptam egy kis izelitöt, a tökeletes fenekeböl.
    A teste gyönyörü es feszes, a mellei hivogatoak es aranyosak a termetehez . A feneke kemeny, rajzolni sem lehetne kerekebbet. Izgato. Mindezeken felül kedves, türelmes es kellemes beszelgetöpartner.
  • Action:

    Az alapos lecsutakolas utan mar alig vartam, hogy visszaerjek a szobaba. Mivel ez volt az elsö randink, atadtam az iranyitast... nagyon jol tettem. A masszazsa kellemes, közepesen erös, sok helyen szakszerü elemekkel kiegeszitve. Masszazs közben beszelgettünk kötetlenül, nevetgeltünk, a kemia vegig megvolt. A fordulas utan a combomat maszirozta, majd egyre jobban erdekelte a meredezö ferfiassagom, amit egy nagyon kellemes olajos masszazsal tett harckessze. Miutan ellatott a megfelelö vedöfelszerelessel, kaptam egy lagy, baratnös franciat ami kellemes volt. Nem vitte tulzasba a kreativitast, de mivel mar nagyon kivantam, nem is volt erre szükseg.
    Miutan beolajozta magat, felem helyezkedett es lagyan belemült, majd egy gyenged szeretkezes vette kezdetet. A lovaglas kellemes volt, ügyes technikaja van, de ne varjatok csattogos vagtat, az nem az ö vilaga. Amikor elfaradt pozcseret javasolt, igy kutyusban folytattuk. Es milyen jol tettük, hiszen az a csodalatos fenek eszemeletlen latvanyt nyujt! Csak gyengeden szabad vele banni, pedig lettek volna ötleteim, de az iranyitas nala volt ezt pedig vegig tiszteletben tartottam. Nem eletem szeretkezese volt, de az öszkep rendben volt, ebben a pozban is ert a veg.
    Hagyott lenyugodni, majd a tisztogatas utan egy gyors tus es balra el.
  • Elszámolás:

    Extrakrol szo sem esett, ennek is biztos meg van az oka. Az elejen rendeztem, vegtelenül korrekt, semmi meglepetes.
  • Összkép:

    Egy csendes, sallang es porno mentes együttlet volt egy gyönyörü, erett es kedves növel. Szeretettel ajanlom mindenkinek, aki ezt a tipust kedveli.
Happy Massage