• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Kedves!
    Köszönöm:) Várlak máskor is szeretettel:)😘😘😘😘

  • Egyeztetés:

    Konnyen elértem. Telefont o kezeli. 1 órával később már találkoztam is vele
  • Megközelítés:

    Arpad híd lábánál van. Nagy közlekedési csomópont. Parkolás fizetős. Bkv is . De egyszerűen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egy jó állapotú panel. Egyedul fogadott. Még mondta is hogy mostanában költözött. Célnak megfelel teljesen
  • Lány külseje:

    Leona egy magas vékony hölgy. Szép mellei vannak kellemesen kerek popsi. Finom selymes bőr. Nem tini korosztály de ezt nem is titkolja. Arcán látni. De egy nagyon kedves mosolygós szép Nő aki mindent megtesz a vendégért. Nagyon szenvedélyes.
  • Action:

    Megérkezésem után üdítővel kínált. Majd megmutatta a fürdőt. Teljesen rendben volt. Volt sok tusfürdő szájvíz stb. Egy kicsit magasan van a kád de mivel en is magas vagyok ihy azért megugorható. Tusolás után kijött elém es bekísért a szobába ami nem volt teljesen lesötétítve. Ez abszolút jo pont.
    Állva kezdtük az ismerkedést. Mint említettem nagyon szenvedélyes. Szó szerint faltuk egymást. Kezeink felfedezték egymás testét. Közben lekerült a fogadó ruha. Kicsit kényeztettem a kemény szilikon ciciket. Majd magára húzott az ágyon és fekve folytattuk 69ben. Francia tudása nagyon jó. Mélytorok nála tényleg mély zokszó nélkül. Nincs menekvés még ha szeretnél sem. Dehát miért kéne!?
    69ben mélyen a szájában voltam én pedig a finom kis szűk puncijat kényeztettem. Sikerrel is jártam. Talan nem is egyszer. Eleg sok időt eltöltöttünk így . Majd felálltam az ágy elé ő elém tördelt majd ismét tövig eltüntetett. Kő kemény voltam már amikor gumit kértem majd hátulról kezdtünk dugni. Kerek popsija van. Eszméletlen jo érzés volt a szűk puncijaban lenni és látványnak is csodálatos volt ahogy a faszom ki be járt.
    Néha hátra nyúlt egymásba kapaszkodtunk majd hátra nyúlt a zacsit kényeztetni. Póz csere után missziben folytattuk. Folyamatos csókok simogatások kíséretében néha harapások. Szerintem itt is elélvezett többször. Nagyon kellemes heves élmény volt.
    Végét szájjal fejezte. Arcára élveztem egy hatalmasat amit elkent a farkammal kicsit a szájára. Közben kacéran rám mosolyogott. Utána ő tisztított meg kedvesen. Majd elmentem a fürdőbe kis beszélgetés után öltözés és ennyi volt sajnos ez a randi.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem. Megérte nekem. Előre leraktam az ágy mellé.
  • Összkép:

    Jol éreztem magam nagyon. Szenvedélyes együttlét volt. Sokáig emlékezni fogok rá. A hölgy maximálisan odaadó. Köszönök mindent.
Happy Massage