• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2x hívtam 1 óra különbséggel, majd az utolsó hívásomra rá 1 órával megcsörgetett.
    Azonnal visszahívtam, kifejezetten kedves hangja van. Tájékoztatott a lehetőségekről, ami a kiírtaknak megfelelt, az általam kinézett időpont szabad is volt.
    Azonnal megkaptam a címet, még egy megerősítő sms-t sem kért.
    Bárcsak minden ennyire egyszerű lenne az életben….
  • Megközelítés:

    Zugló könnyen megközelíthető része.
    Ingyenes parkolás, valóban volt hely, tényleg válogathattam a parkolóhelyek között.
    Úgy láttam volt egy troli-megálló kb 50-100 méteren belül.
  • Helyszín:

    3 szintes panel barátságos környezetben.
    Nem is kellett magasra sétálni. Kultúrált lépcsőház, egyértelműen működő kaputelefonnal.
    A lakás teljesen élhető lakásként berendezve, semmi sem utal arra mi a funkciója. Tökéletes tisztaság.
    A szobában kényelmes franciaágy kis ülökével a ruháknak (még el is bírt), vele szemben a fürdőszoba kellő méretű zuhanykabinnal, “tusfürdőfetisiszták”számára is megfelelő választékkal, mosdókagylóra kikészítve a papírpohárka a szájvíz mellé.
  • Lány külseje:

    A képeknek maximálisan megfelelő gyönyörű lány.
    Arc nélkül hirdet. A képek alapján arra számítottam, hogy egy dögös istennő fog ajtót nyitni, de én inkább úgy éreztem, hogy az a környékbeli lány nyitott ajtót akit mindig nézel a buszmegálló felé kocsikázva és reménykedsz, hogy egyszer az orra előtt megy el a busz és végre megmentheted. A kiírt évek nem a máshol tapasztalt nettó évek amire még rá kell számolni az áfát, inkább 5-6 évvel lefelé “csal”, simán hihető lehetne a 24-25 év is.
    Szóval tökéletes sudár test, kőkemény mindenhol, hiba nélküli bőr, életem talán legszebb igazi mellei, kedves arc. Aki csak a képek alapján választana, az sem fog csalódni.
  • Action:

    Másfél órára mentem.
    Kezdésnek masszázst kértem, hiába öreg járgány már szivatóval indul. Ezt kellő szakszerűséggel és erővel végezte, a másik tevékenységi részen hirdetve sem maradna szégyenben a masszázstudásával.
    Végig beszélgettük az egészet. A ki-hol-mikor-volt-miért nem volt nyaralni témák után találtunk egy mindkettőnk számára kedves témát, amiben tőlem szokatlan aktivitással vettem részt.
    Elképzelésem sincs ezzel mennyi idő ment el, a sokak által várt fordulj meg után nem az jött ami ilyenkor szokott, hanem a combom is kapott egy jó masszázst.
    Amikor ezzel végeztünk Ő kérdezte, hogy elkezdhetnénk amiért itt vagyok.
    Egy isteni franciával kedveskedett, először a kezével segítve majd a kezét mellőzve csak szájjal. Én közben finoman simogattam ahol csak értem, természetesen a cicik prioritást élveztek.
    Amikor éreztem, hogy közeleg a vég akkor kértem, hogy én is viszonozhassam.
    A szokásos szabásmintámat követve végigcsókoltam a ciciket (hihetetlen mennyire gyönyörűek) belecsókoltam a nyakába majd elkezdtem csókolni a gyönyörű punciját. Reményeim szerint célt is értem vele.
    Utána gumit kértem amit azonnal meg is kaptam és egy kis síkosító közreműködésével rám is ült. Ha lett is volna elképzelésem arról, hogy mit és hogyan fogunk csinálni azt a szemeimtől 5cm-re ringatózó cicik látványa nagyon rövidre is zárt.
    Sajnálom, tényleg így történt, ezt csak túlzásokba esve lehetne jobban kifejteni.
    Kaptam szilviát, megtisztogattuk magunkat, Ő még a fürdőszobát is meglátogatta egy pillanatra.
    Utána a beszélgetést ott folytattuk ahol abbamaradt.
    Egy pillanatra el is játszottam a gondolattal, hogy esetleg megpróbálkoznék egy újabb körrel, de szerencsémre megkérdeztem hogy mennyi az idő és legnagyobb meglepetésünkre már csak 5 perc maradt. Egy ilyen gyönyörű hölgy sokkal többet érdemel mint hogy gyorsan bármit is lezavarjanak Nála, ezért inkább gyorsan elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Még a telefonban megbeszéltük az anyagi részét, ott került utoljára szóba.
    Nincsenek extrák, de aki az étlapot szűkösnek érzi az amúgy is rossz helyen kopogtat Nála.
    Az ajándék csokival együtt borítékban adtam át, szerintem még most is ott van érintetlenül.
  • Összkép:

    Egy tökéletes testű fiatal lány gyönyörű cicikkel.
    A köztünk lévő szakadéknyi korkülönbség ellenére is tökéletes beszélgetőpartnernek bizonyult a másfél óra alatt végig. Mindenkinek ajánlom aki szívesen eltöltene 1-2 órát egy lenyűgöző-értelmes-finom-gyengéd hölgy társaságában.
Happy Massage