• Leila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos akihez mentem volna (egy régi kedves ismerősöm😄) az utolsó pillanatban lemondta a randit, így sos kellett keresnem valakit azon jelöltek között, akikhez még nem jutottam el, de már nagyon szerettem volna. Így esett Leilara a választásom. Szerencsére fogadni is tudott másfél órán belül, átbeszéltük előzetesen a programot, így minden akadály elhárult a randi elől.
  • Megközelítés:

    Köki közelében az Üllői úthoz közel található az az új építésű ház, amelyben Leila fogadja vendegeit. Közelben könnyű parkolni és ingyenes, de villamos is jár egy sarokra a háztól. Gps ismeri a házszámot, a kapun egyszerű bejutni a kapukód ismeretében.
  • Helyszín:

    Bejutva az ajtón egy aranyos kis lakásban találtam magam. A lámpák kellemes fényt sugároztak, ami hangulatossá tette nemcsak a tetthely szobát, hanem az egész lakást. A fürdő kicsi, de a célnak megfelel. A szobában nem masszázspad van, hanem egy jó nagy szivacs a földön. A falon van egy kis tükör, amiben azért lehet ám nézelődni.
  • Lány külseje:

    Leila egy formás alacsony lány, akinek nagyon cuki akcentusa van. Kora az adatlapnak megfelelő, de a bőre szép és ruganyos, a mellei tenyérbe illőek, a feneke szép nagy és olyan szinten fogni és masszírozni való, hogy nem is tudtam kihagyni ezt a foglalatosságot. Az arca nekem annyira nem jött be annak ellenére, hogy helyesnek mondható, de ez mindig ízlés dolga. Tetoválásokat nem láttam rajta, ha van is nem feltűnő. Szőke haja jól mutat, jól is áll neki ez a hajszín.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs egy szivacson történt és meztelenül végzi. A deréktól halad felfelé a háton, alaposan megdolgozza az érintett területeket. Karmasszázs nincs valamiert, ami azért furcsa, mert amúgy elég jól masszíroz. A lábakkal és a fenékkel folytatja. A vádliknál kérésemre sokat időzött, ami különösen jól esett. A fenék masszázs közben van egy-egy érintés, benyúlás a miheztartás végett. Talán ekkor éreztem először a melleinek kellemes puha érintését a hátamon. Majd ráült a hátamra, és akkor már puncijának finom melegségére kellett koncentrálnom annyira jó volt az érzés Igen igen igena derekamon. Ismét következett egy hátmasszázs, majd megkért, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Fordulás után elölről is kaptam egy mellmasszírozós felüdülést. Mell a mellhez, mell a szájhoz és farok a mellhez értek, együtt mozogtak hanghatások kíséretében. Azt tudni kel, hogy Leila érzékeny hölgy , de amennyiszer “jó volt” neki az kicsit több mint amit valósnak elhiszek😄
    A lényeg, hogy egy idő után elkezdett ő is kényeztetni szájjal és kézzel, majd én őt nyelvvel. Nagyon élveztem, élveztük ezeket a perceket. Még masszírozgattam én is őt hason fekve, aztán következett az én kivégzésem. Kellemesen, vákuumos franciát kaptam kis kezezéssel, de a lényeg, hogy egy nagyot durrantam a mellei közé. Tisztálkodás után még kicsit beszélgettünk, majd zuhany és tipli következtek.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt, utólag rendezve. Pontosan annyi, mint ami elhangzott a telefonban. Pesti átlag, környékbelinél magasabb.
  • Összkép:

    Leila egy dekoratív aranyos, kedves és szexi csaj, aki masszírozni is tud. Egy kellemes órát töltöttem vele, ami a visszatérésemet megalapozta.
Happy Massage