• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Szia! :)


    Nagyon megleptél az írásoddal, hatalmas mosollyal az arcomon olvastam és emlékeztem vissza a randinkra. Köszönöm a kedvességed, azt, hogy igazi Úriemberként viselkedtél velem.
    Bàrmikor szívesen visszavárlak!
    Csók,
    T ❤️

  • Egyeztetés:

    Nem első alaklommal próbálkoztam már nála, de eddig sohasem jött össze. Valahogy mindig olyan volt a táncrendje, hogy nem fértem bele , amikor nekem is jó lett volna. De most sikerült fixálnunk egy időpontot előző nap. A telefonban is már nagyon szexi és huncut hangja van, olyan csábító módon egyeztettük le a programot, hogy alig tudtam kivárni a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Mechwart tér közelében található a lakás, lifttel lehet felmenni. Gps pontos, a házszám is könnyen megtalálható. BKV a legjobb megközelítési eszköz annak , aki szokott ilyennel közlekedni. Autósoknak viszont egy tortúra, különösen délután, amikor minden utca áll a dugó miatt és parkolóhelyet is szinte lehetetlen találni a Millenáris parkolón kívül.
  • Helyszín:

    A lakás szép , a funkciónak teljesen megfelel. Többen rendelnek ott, de a logisztika remekül működött, mert senkivel nem találkoztam. A fürdő sajnos kádas és nem lehet teljesen elfüggönyözni, hanem a feléig tart egy üvegajtó, ami persze nem gátolja meg, hogy a zuhanyt használó vendég eláztassa a fél fürdőt. A szobában a bútorok és a fények olyan kellemes hangulatot teremtenek, hogy szinte nincs is kedvem a fürdőbe menni. A nagy baldahinos ágy pedig tökéletes helyszín egy kellemes masszázshoz erotikával fűszerezve vagy fordítva.
  • Lány külseje:

    Tekla kora nagyjából megfelel a leírtaknak lehet kicsit több vagy kevesebb, de a lényeg a 40 környéke. Ennek megfelelő arányos alkata van, hosszú sötét haja, szép lábai és természetes mellei vonzzák a tekintetet. De ami a leginkább rabul ejtett azok a szemének színe, huncutul szexi nézése voltak. Na ezektől nem tudtam szabadulni és amikor meztelenül feküdtünk egymás mellett , akkor sem a melleit szkenneltem, hanem elvesztem a tekintetében…
  • Erotikus masszázs:

    Végignézte ahogy levetkőzöm mielőtt fürdőbe mentem, ami engem egyáltalán nem feszélyezett. Ő meg inkább felmérte a terepet ekkor 😄😄. Azért megjegyeztem neki, hogy lesz ez még fordítva is, úgy fair… csak nevetett ezen. Amikor visszatértem ugyanabban a bodyban volt még, mint amikor kimentem. Egymás mellé heveredtünk és mielőtt elkezdődött volna a masszázs azt mondta, hogy ismerkedjünk egy kicsit egymással. Puszikat igényli a nyakára és a melleire, de csókolni nem csókol. Legalábbis nálam kimaradt. Szóval egymásba gabalyodtunk rendesen. Feltérképeztük egymást minden téren, a ruha is lekerült róla valamikor és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. De mindketten szerettük volna a masszírozást is, így valahogy sikerült hasra fordulnom, Tekla meg elkezdte a masszázst. Nem sportmasszőr, de kellemes és erősebb mozdulatokkal operált. A hátamon dolgozott miközben rámült és éreztem a punciját a derekamon 😄.
    Aztán a melleit ahogy hozzám nyomta egyidőben apró kis fülcimpa harapással… Kész voltam! De nem engedett fordulni, mert a combom és vádlim következett. Alig bírtam türtőztetni magam, de csak sikerült. Majd végül csak jöhetett a fordulás.
  • Levezetés:

    Szembe csúszkával nyitottunk, a melleit nagyon ügyesen és jól használta, hamar meg is lett az eredménye. Az álló farkam bekerült a szép asszonyos mellek közé, ahol igen jól érezte magát. Fordulás következett és a nyelvemmel kezdtem kényeztetni Teklát, amit jól fogadott. Nedvesedés is tapasztalható volt, a csípőjével is körözgetett, illetve a hanghatások sem maradtak el. Nagyon tudja élvezni, ha kényeztetik. Ez persze engem is inspirált, úgyhogy szorgoskodtam rajta rendesen. Ujjak be nem kerülhetnek, de külső segítségként szívesen veszi a jelenlétet 😄.
    Egy idő után szerepcsere következett és az én lassú, módszeres kivégzésem került terítékre. Mondta, hogy most ő következik és megmutatja, hogy milyen amikor ő kényeztet. Sikerült neki. Nagyon szuper volt. Az ajkai csodát műveltek a szerszámon, gyönyörűen körbefogták minden részét miközben a nyelvével is szorgoskodott. A kezeit többet használta, mint ahogy én szeretem, de jelzésemre teljesen abbahagyta a kezezést és csak az ajkait használta.
    Már nagyon közel voltam a durranáshoz ezért bekéredzkedtem a mellei közé, ahol végül egy nagyot élveztem. Nem lett vége a szeánsznak egyből, kis pihegés következett majd vízivás, beszélgetés és csak utána mentem el fürdeni.
  • Elszámolás:

    Nem volt szó extrákról, átlagos a tiszteletdíj mértéke, de a szolgáltatás az átlagnál magasabb. Utólag rendeztem , nem változott a helyszínen sem.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Teklánál, aki egy nagy erotikus kisugárzással rendelkező igazi MILF. A masszázson most kevesebb volt a hangsúly, a szexualitást és érzekiség dominált. Kíváncsi vagyok, hogy legközelebb milyen lesz, mert lesz legközelebb😄😄
Happy Massage