• NADIN

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadin a gyönyörű képeivel gyakorlatilag már a hirdetése megjelenése pillanatában felkeltette a figyelmem. Csevi plusz bővebb infó után, küldtem egy vtr-t neki, amit egy telefonhívással is megerősítettem. Hamar elfogadta az időpontom, amit aztán időben le is mondott a hirtelen jött betegsége miatt. Így már nagyon vártam hogy Nadin meggyógyuljon és visszatérjen. Pár nap után ismét láttam hogy elérhető, aminek tökre megörültem, telefont ragadtam, felhívtam őt és még aznap délutánra meg is beszéltük az egy órás randink időpontját. Nagyon kedves és kiváló kommunikációval, valamint minden téren példás és megbízható kapcsolatfelvétellel indult a talink! Perfect!
  • Megközelítés:

    Mivel ismerős volt már a cím, könnyedén megtaláltam, a marinán amúgy is nehéz eltévedni. Pár perc sétára van Bkv is, a közeli Gyöngyösi utcának köszönhetően. De sztem a parkolással sincs gond ezen a környéken.
  • Helyszín:

    Marina part népszerű D betűs utcájának egyik épülete. Jártam már többször is ebben a kecóban, egy olyan lánynál aki már egy ideje nem hirdet. Ráadásul ugyanabban a szobában voltunk, ahol egykor ő rendelt... Nem egy nagy lakást kell magunk elé képzelni, viszont több helyiség, nyugi, csend, diszkréció és tisztaság várja az ellazulni vágyó kalandort. Annak ellenére hogy több lány tevékenykedik itt, a logisztikát profin kivitelezik. Igényes és kulturált szalon feeling; finom illat, lágy fények és halk zene duruzsolása lengte be a szobánkat, miközben a sarokban lévő fotelbe teszem a cuccaimat. Kellemes érzés lett úrrá rajtam, ami a kinti zord hideg után fenemód jól esett! A legtöbb időt a kényelmes tatamin töltöttük, ezen tiszta lepedő és egy fejünk alá való kispárnaszerűség, amire egy pici illatos törcsi van terítve a higiénia jegyében. Jól elfértünk rajta mindketten, amíg a majd' minden oldalon elhelyezett tükrökben szuperül tudtam követni az eseményeket. Szép bútorok, minimál kialakítással, szellősen elrendezve, hogy maradjon hely és mozgástér is a szobában. Mécsesek, szobrocskák több helyütt, óra, képek a falon, a fürdő pedig szemben az ajtón épphogy csak kilépve. Tehát egy lépésre... Egyszemélyes zuhanyfülke, aminek a szélén kb 5-6 féle márkás tusfürdő egyensúlyozik. Előtte száraz, puha kilépő, szájvíz a csapra készítve az eldobható műanyag poharakkal együtt. 2x is illatos, frissen mosott törcsiket kapok a kezembe a figyelmes vendéglátómtól.
  • Lány külseje:

    Ó háát Nadin nekem nagyon bejött! Ő egy mindig mosolygó, cserfes, szexi diáklány, aki a kedves és huncut stílusával egyből levett a lábamról. Elragadóan csini de tényleg! A természetes szépségű, friss, feszes tini teste pontosan az a típus, amit szeretek és keresek. Ahogy a képein is jól látszik, a popsija fantasztikusan formás és ráadásul kőkemény. Igazi markolgatnivaló csodapopsi! Darázsderék és hozzá kecses testtartás, izgi poci és nagyon ápolt, pihe-puha, illatos szolibarnította bőr egy kicsike és ízléses tetkóval. A cicijeit meg egyenesen imádtam! Ahogy levettem a hófehér melltartóját, ruganyos, természetesen álló, nagyobbacska méretű keblek kerültek elő.. Olyan szépek, mint más lánynak szilikonnal sem, ezt neki is mondtam párszor, nem győztem dicsérgetni a cickóit! Egy pici, csajos piercinggel, ami szintén tetszetős volt. A simogatni való puha, de mégis izmos combjai és a lábai az a tipikusan utánafordulós kategória, számomra egészen biztosan. Ami a fotókon nem látható, az a szépséges arca. Kerek és nőies, minimális sminkkel és gyönyörű, kifejező mélybarna szemekkel, a hosszú, kiengedett barna haja kifejezetten jól áll neki, de az olajtól féltve kontyba fogta a randikánk ideje alatt. Most nem voltak műkörmei és pillái sem, de elmondása szerint szokott lenni, így én most a teljesen naturális külsejű Nadinnal találkozhattam egy röpke óra erejéig. Nagyon aranyos, szimpi, barátságos és közvetlen csajszi, akivel beszélgetni is lehet, ugyanis mindezen jó tulajdonságai mellé még nyitott természetű és intelligens is. Odaadó és imád játékosan, erotikusan kacérkodni velem, sőt, igen szenvedélyes pillanataink is voltak... ;)
  • Erotikus masszázs:

    Ma a szokásomtól eltérően a masszázzsal indítottunk. Miután Nadin cicijeivel megismerkedtem egy "kicsit". Azért az idézőjel, mert konkrétan alig tudtam elengedni és abbahagyni a csodaszép melleinek csókolgatását, markolgatását... Aztán a hasamra fekszem, ami nem volt könnyű így izgalmi állapotban lévő cerkával, de megoldottam, mint mindig:) Nadin tanulta a svédmasszázst, ami érezhető volt. Olajat csurgatott rám, majd a lábfejeimtől a fenekemen át egészen a vállamig, nyakamig szép lassan végigmasszírozgatott. Közben beszélgettünk elég sok mindenről. Ő végig édesen kuncogott, nevettünk és tök jó volt a tükörbe pillantva végig követni, ahogy ez a szépséges lányka a derekamra ülve kényezteti a kissé megfáradt testemet. Nagyon kellemes volt!
  • Levezetés:

    Ohh a levezetés... Fordulás után a szerszámot ugye nem kellett felállítania, így Nadin már egy kemény fütyit vett óvatosan a kezébe, halkan biztattam hogy nyugodtan húzza fel a bőrt rajta. Ezután olajat csurgat rá, lágyan, izgatóan szétkenegette rajta, a makkon, de még a heréimen is, majd a kicsi kezével húzogatni kezdi. Bátran de mégis nagyon csajszisan, pont úgy ahogy azt a tinilányok szokták. Nem kicsit kellemes és látványos volt, ahogy mosolyogva, kuncogva játszott vele, lassú, finom fel-le mozdulatokkal, majd rákérdeztem a franciára. Tetszett, ahogy Nadin a huncut nőiességét bevetve húz, kacérkodik velem és már be is kapja farkam... Nagyon ügyesen csinálta, iszonyatosan finom ajkai vannak, szinte simogatja vele a hímtagom. Roppant izgalmas volt ahogy lassan, mézédesen bólogat rajta és gyengéden szívja, miközben a puha játékos nyelvét éreztem a makkomon. Sóhajtoztam is rendesen, míg ő hosszú percekig cumikázza, ízleli, ápolgatja a szerszámot, majd kicuppantja a dolgos kis szájából és a kezével ingerli tovább. Ekkor én is szerettem volna kényeztetni a puncikáját, ám a fehér bugyija most fennmaradt. Amin nem lepődtem meg, mert az első randin gyakori jelenség ez a masszázs lányoknál. Így már gondolhatjátok, mennyire kíváncsi vagyok a másodikra!;)

    "Szeretnéd bekenni a cicijeim?" kérdezte Nadin huncutul és azon tűnődtem, h lehet-e egy ilyen kérdésre nemmel felelni... Olajat csurgat kezembe és ahogy kenegetem, markolgatom, csókolgatom a gyönyörű ciciket, szemembe néz és halkan odasúgja "Mondd el hogy mennyire tetszik!". Válasz is volt, de naná hogy jól látszódott rajtam a cickói iránti rajongásom! Ekkor igen közel kerülünk egymáshoz, majd így ülve összebújunk a melleivel a kezemben... Aztán a hátamra dőlök, ő a mellei közé teszi a farkam, kezével közéjük szorítja és ciciszexelünk egy kellemeset. Fel-le csúszkál rajta, én meg gyengéden megdugom a melleit, ami után Nadin egyszercsak áttérdel felettem és a pocimra ül. Rám hajolva lassan, édesen mosolyogva hullámzik rajtam, úgy, hogy közben a popsijához dörzsölgeti a répát és mikor már a bugyikáját érzem a dákómon, benyúlok alá. Megsimítom, jól rámarkolok két kézzel a kőkemény fenekére és ismét jó hosszan bújcizunk egyet... Imádtam ezeket a nagyon intim perceket és azt is, ahogy közben mindvégig halk és igen kacér kommunikáció volt köztünk. Ezután leszáll a hasamról és franciázni kezd először szemből. De rögtön készségesen felajánlja hogy mellém helyezkedik, h én elérjem és simizhessem, markolászhassam a popsiját és a cicijeit, amíg ő szopizik. Így is tettünk és tovább folytatja a mesésen érzéki cumit, amikor is a cicikre tárazás mellett döntöttem.

    Helyet cserélünk, most Nadin fekszik a hátára és én térdelek át a pocija felett. Finoman elkapja az elé tartott farkam, először gyengéden, majd kicsit határozottabban verni kezdi. Cserélgeti a mancsait, aztán én is rásegítek egy pár pillanat erejéig. Közben az egyikkel édesen egymás kezét fogjuk, míg a másikkal a farkamat húzogatom a cicijei felett. Nem bírtam ki, hogy időnként meg ne álljak cicizni, mert egyszerűen mesés volt őket jól megmarkolgatni, gyűrni, gyúrni, simogatni, a cerkám hozzájuk érinteni, simítani... De végül gyorsan visszaadom a kis kezébe a brét. Ahogy a szép szemeivel rám-rám néz, mosolyog, kuncog közben és ahogy az isteni finom mozdulataival húzgálja rajta a bőrt, hamar meghozza a gyümölcsét... Combjaim remegései és sóhajtozásaim közt ér el az orgazmusom. Baromi nagyot sikerült élveznem és az előző esti randim után meglepően sok spermát lőttem az olajtól csillogó cicijeire, amit aztán két kézzel teljesen szétkentem rajtuk, Nadin nagyon huncut mosolyai közepette... Hát iszonyatosan tetszett a látvány és egyáltalán nem volt ellenére a spermás cici-ápolgatás sem! Ezután picit még hozzájuk "ütögetem" a még mindig merev fütyim, majd felkelünk a tatamiról, megtörölgetem a cicijeit és kicsit magamat is. Száraz törcsi a kézbe és beállok egy kellemes olaj lecsapatásra a zuhany alá. A felfrissülés után a kedves dumcsizásunk közben öltöm magamra az utcai dresszt és az ajtóban két mosolygós búcsúpuszi kíséretében lépem át az ajtó küszöbét.
  • Elszámolás:

    A telóban megbeszélt és a bővebb infóban leírt rózsacsokrot tettem a randi elején a komódra, ami ott érintetlenül megvárta a végét. Ezt a csokornál is feltűntettem.
  • Összkép:

    Én személy szerint tuti, hogy Nadin visszatérő vendége leszek! Abszolút a kedvemben járt és számomra remek partnernek bizonyult. Kezdő lány létére egyáltalán nem idegen számára az erotika fogalma, az odaadás és a pillanat őszinte megélése. Mindenféle megjátszás, sürgetés és óranézegetés nélkül egy igazán fantáziadús randit hoztunk össze, ami mindenképpen folytatást kíván. Nagyon jól éreztem magam az együtt töltött óránkban és talán nem túlzok azzal, hogy ez az érzés kölcsönös volt. Tényleg tetszett az első randink Nadin, nem kicsit feldobtad a csütörtök estémet és ahogy a csevidben is írtam, valóban csodás lány vagy! Mindent köszönök Neked és már várom a következő talit!;)

    Attila
Happy Massage