• Azra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azra rögtön felvette a telefont és nagyon kedves volt a hangja, mázlim volt, mert amikor hívtam, pont ráért a talira, így gyorsan kocsiba is szálltam és mentem is hozzá :)
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem, GPS-el könnyű volt megtalálni a házat, a parkolással is mázlim volt, mert volt a közelben 1 hely, amúgy zsúfolt a parkoló.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, gyönyörű igényes lakás, tele új bútorokkal, hangulatos piros led fények a szobában, halk zene, nagyon meg voltam elégedve! A fürdőben tusfürdők bekészítve, Listerin előre kitöltve, mindenről gondoskodott :) Nagyon kedvesen invitált be és mutatta meeg hol a fürdő és a hálószoba. A törülközőt odaadta és már mentem is zuhizni.
  • Lány külseje:

    Azra egy gyönyörű nő, pont az esetem, igazi mellek, ami nálam nagyon fontos, mert nem szeretem a mű ciciket. Fogszabályzója van, amit ugyancsak izgatónak találok és igényesnek, hogy ad magára.
    Lengén egy átlátszó fekete ruhában fogadott, nagyon kedvesen, elképesztően vonzó lány, azonnal beindult a fantáziám, amikor megláttam :))
  • Action:

    Először elmentem letusolni, fürdő nagyon modern, mintha tegnap lett volna kész, minden újnak tűnik, tiszta, csillogó-villogó csempék, bútorok, mint egy filmben :)
    Majd a szobába érve piros led fények vártak, hangulatos halk zene, és Azra elkezdett vetkőzni. Itt már nagyon beindultam rá, alig vártam, hogy megérintsem.
    Masszázzsal kezdtünk, nagyon ügyes keze van, jól esett.
    Majd 69-re váltottunk, hát ez a hölgy kéremszépen amit szájjal tud művelni, azt leírni nem is lehet igazán...életem legjobb kis kalandjába csöppentem, úgy éreztem. Csókot engedte, de persze nem nyelvest, nagyon izgató volt!
    Majd gumit fel és elkezdett meglovagolni. Imádtam a cicijeit markolászni közben!!!
    Én sajnos a feszültségtől többször is lelankadtam, fáradt is voltam, feszült is, de Azra fél perc alatt visszahozta a keményet belőlem, elképesztő technikája van, amit orálisan csinál, arra nehéz szavakat találni.
    Kicsit én is kényeztettem, összecsókolgattam, ahol csak lehet, főleg lent kóstoltam bele, nagyon jó epres illata volt Azrának!!!
    Végül az ő kedvenc pózában (és az enyémben is), kutyában mentem el gumiba, hát életem egyik legjobb élménye volt, biztos, hogy visszamegyek hozzá!
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrákat
  • Összkép:

    Összbenyomásom csakis pozitív!!!!! Másnap a munkában alig bírtam koncentrálni, mert folyton rá gondoltam, hogy milyen jó, hogy rátaláltam és micsoda kaland volt!
Happy Massage