• Zsantill

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Először VTR-en , majd telefononon is leegyeztettem vele a randi alapjait. Nagyon kedves, segítőkész, melyet később is bebizonyított.
 • Megközelítés:

  Autóval, GPS segítséggel mentem, amivel nagyon egyszerű. Parkolóhely volt fizetős és nem fizetős is.
 • Helyszín:

  Kívülről egy régebbi ,de felújított tömb, igényes környezettel. A lakásba való bejutás is nagyon egyszerű a kód birtoklása után. Az ágy, szoba és a fürdő is megfelelő mérteű, igényesen , hangulatosan berendezve. A baszobába igényesen, kis kosárba összekészítva az akcióhoz szükséges felszerelések, a fürdőben rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, sőt még dezodordot is láttam talán.
 • Lány külseje:

  Zsantill egy igazi NŐ! Tűsarkúban, bugyiban,combfixben és melltartóban fogadot, ami rögtön a szemem világát kápráztatta el.
 • Action:

  Szóval miután bejutottam a lakásba, nagyon kedvesen és segítőkészen megmutatott mindent ami szükségeltetett ahhoz, hogy a randink higiénikus, laza és meghitt legyen. Ismerkedő beszélgetés után, tusolás, majd állva kezdtük a csókolózást. Én Ádám kosztümben, Ő még felöltözve az előbb említett szettben. Kezdtem a szájával, nyakával, fülcimpájával, majd megkértem, hogy dobja le a textilt felülről, melyek így szabadok lettek különböző fantáziáknak nyújtott lehetőségekre. Mint pl. brümmögésre, bimbó izgatásra, puszilkodásra, nyalakodásra...stb, mindenkinek a fantáziájára és Zsantill belelgyezésére bízva. Eközben jobb keze letalált az egykorúhoz melyet lazán, érzékien cirógatva, kicsit körmözve a zsákot izgattta, ami valljuk be, baromi jó! Szólt. Letérdel. Gondolom nem kell leírnom mennyire jó volt (de elírom) , ahogyan lassan, érzékien szó szerint felszopott 10 másodperc alatt. Szólt. Üljek le az ágy szélére. Így folytatta az előbb leírtakat. Közben néztem a tükörből a fenekét, néztem, ahogy játszik a zsákkal, majd ahogy nyalja hosszában, körbe-körbe avelem egykorút. Szuper volt. Jeleztem, visszadom. Hanyatt feküdt, combjait kezdtem először, majd haladtam befelé az illatos és gyönyörű kehely felé, amit puszikkal, cuppogásokkal, szívásokkal , nyalásokkal - elmondása szerint estig el tudná viselni - izgattam. Kisebb-nagyobb kéjes nyögésekkel és rángásokkal igazolt vissza, közben a hajamba túr és buksin simogat, ha helyes úton járok.Váltottunk 69-be, amit ugyanúgy folytattunk, ahogyan azt egyénileg megmutattuk egymásnak. Gumit kértem, amit a velem egykorú felruházása után, meglovagolt. Volt ott kérem szembenézés, csattogás, csók. A gumifóbia viszont utolért, melyhez francia tudását vette elő. Keményen dolgozott azért, hogy kellemesen, jó szájízzel és üres patronnal távozzak tőle. Letakarította papírtörlővel, majd nedves kendővel, de azti s úúúúgy...., beleborzongok, annyira lágyan , figyelmesen. Egy pohár víz amit még az elején behozott, hidratálásra lehúztam, majd irány a fürdő.
 • Elszámolás:

  Extrát nem vettem igénybe, de amit vállal az becsülettel és segítőkészen nyújtja. Nagyon hálás és szereti a dícséretet, ami egyértelmű mindkét oldalról, de tényleg tessék vele Nőként bánni, meghálálja.
 • Összkép:

  Ajánlom. Nagyon is. Tessenek rá vigyázni!!!! Kis csokik és tic-tac az éjjeli szekrényen, ahová megérkezésemkor raktam le a borítékot.
Happy Massage