• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a telefont elsőre nem vette fel, írtam neki itt az oldalon és válaszolt. Mindent itt le tudtunk egyeztetni. Mondható az is, hogy nehezen elérhető, de közben könnyen is, nézőpont kérdése.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, Marina Part. Én kocsival mentem. A parkolás fizetős, de mivel egy reggeli órában mentem volt hely a hűz előtt, vagy csak simán szerencsém volt. Tömegközlekedés is megoldott max a végén van egy kis sáte.
  • Helyszín:

    A lakás a Marina Part egyik központi háztümbjében található. A lakás nagyon hangulatos. Eleve nem régi a ház de azon belül is jó állapotban van. A fördő is tisza volt, minden kegyszer volt ami csak kellhet. Törölközőt 2x kaptam elején és a végén is. A szoba nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel. Így ezekben a hüvösebb időkben sem kell sokat fűteni is hamar beleheljük a légteret. Az ágy egy francia ágy, kényelmes. Volt pár tükör de nem rémlik, hogy ott bármit is láttam volna.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő vékony sportos lány Nadett. Nekem úgy ahogy van tetszik. Még a tetkók is, amik nagyon illenek rá. Amúgy meg a képek mindent megmutatnak, nagyon nincsen mit hozzátenni :) Talán a legfontosabb, hogy a képek nem csalnak, valos friss képek, senkit nem érhet meglepetés ha végignézte a képeket. Nadett arca nagyon kedves és a szemóvek is jól áll neki. Hozzáad az élményhez.
  • Action:

    Megérkezésem után Nadett a szobába kísért egy fekete bodyban és combközépig érő fekete harisnyában. Nagyon szép lány Nadett. Megszabadultam ruháimtól, kaptam egy törölközőt és elmentem tisztálkodni. Amikor visszaértem a szobába, már ott várt és azonnal egy heves csókolózásba kezdtünk, amit nagyon jól, teljes beleéléssel csináltunk és nem is rövid ideig. Közben lekerült a törölközőm is. Egymás testét simogattuk, markolásztuk. Még mindíg álló helyzetben voltam, mikor Nadett elém térdelt egy kicsit kényeztette a szerszámot. A franciája hibátlan. Nem karcol sehol megfelelően mély és nagyon hatásos. Amikor kiment az erő a lábamból leültem az ágy szélére ismét kis csókolózás majd további kényeztetést kaptam. Semmilyen pózban nem voltunk sokáig. Nadett nagyon jól mozog. Lerí róla, hogy szereti amit csinál. Minden pózváltás közben újabb csókcsatát ejtettünk. Imádtam. Majd eljött az idő, hogy én kényeztessem a drágámat. Na ez volt az amilyenben még nem volt részem. Olvastam a leírásokat és tudtam mi vár, de mégse gondoltam :D Annyira erotikus ahogy mozog. A csípőjét tekergeti mozgatja. Felmegy hídba. Nyaltam faltam, imádtam... kivéve az utána következő pár napot amikor a szám gyógyult, mert a nagy vadulásban megsérült. Talán ez az egy ami nekem egy kicsit sok volt, de ezt is meg kellett élni. Persze a sérülés begyógyul, a képek amik beégtek a retinámba örökre megmaradnak. Ezután gumit kértem, és egy csomó pózban szexeltünk. A sorrendet meg talán minden pozitúrát fel se tudok idézni, mert gyorsan váltogattuk. Volt benne misszionárius, meg oldalról, hátulról fekve ülve, beleülve, minden és az ellenkezője is. Amikor csak tehettük és elértük egymás száját csókolóztunk. Végül a gumiba durrantam. Elég jól bírtam a strapát, így közel kitöltöttük az egész órát. Miután már kezdtem levegőt kapni és a pulzusom már csak duplája volt a normálisnak, beszélgettünk kicsit, majd tusolás és tovább indultam.
  • Elszámolás:

    Az ágyon hagytam az előre megbeszélt összeget. Vannak extrák mint pl. a prosztata masszázs, a popó nyalás meg az S/M (bár nekem az alap is tartogatott ilyen részt :D) de anékül is fullos volt a program, így ezekből egyet se vettem igénybe. Nadett nagyon korrekt, minden a megbeszéltek szerint történ.
  • Összkép:

    Nadett egy nagyon kedves, formás, erotikától túlfütött vadmacska. A csókja csúcs szuper. A franciája isteni és a puncijával is nagyon extrán pörög a nyelvemen. Nagyon emlékezetes a talákozónk. Mondhatom úgy is, hogy felejthetetlen a szó legjobb értelmében.
Happy Massage