• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap - láttam a honlapon, hogy elérhető, egyből fel is vette, amikor hívtam - és le is fixáltuk a találkozót 2 órán belülre.
    Meglepett a spontaneitás, mert alapból egy későbbi időpontot kérdeztem, de Zsantil javasolt korábbi időpontja is jó volt mindkettőnknek, és az ő szavaival élve: "minek várjunk?!", és végül is :).
    A telefonban minden fontosabbat megbeszéltünk, kedves és kellemes hangja volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jutottam el a randi helyszínére, nem nagyon lehet eltéveszteni. Egyértelmű a cím, nagyobb csomópont is van nem messze, több járattal.
  • Helyszín:

    A ház és a környék is teljesen kulturált. A házon belül lakásba könnyű és gyors a bejutás, nem kell hosszú lépéseket megtenni udvaron/gangon/folyosókon.
    A lakás belülről szerintem fel van újítva - nem nagyon nézelődtem, mert ajtónyitás után Zsantillra összpontosult a figyelmem, meg a szemeim :) -., a fürdő az biztosan, azon el voltam halva, 5 csillagos. Minden szükséges kelléket is megtalál az ember.
    A szobában nagy ágy, pont jól el lehet hancúrozni rajta, szék, kis komód a cuccoknak, ruháknak.
  • Lány külseje:

    Nekem tetszett :). Nőies formái vannak, pont ott kerek vagy épp izmos, ahol kell. Az arckitakarástól nem kell tartania senkinek, Zsantill szép :). A korát szerintem letagadhatná.
    A cickók bár szilikonosak, hirtelen nem is éreztem, azt hittem, igaziak amikor megmarkoltam nagy kerek melleit. Puhák és kemények. Formásak. Huhh...
    Ajkai kellemesen teltek és puhák, jó volt vele csókolózni.
  • Action:

    A lakás ajtón való belépés után miután megláttam Zsantillt, az első gondolatom az volt, hogy hagyjuk a ruhákat meg egyebet, már itt és most kívánlak. De mivel első alkalommal jártam nála, és nem is beszéltük meg, tartottam a formaságokat.
    Az előszobában elkezdtünk csevegni és nevetgélni. Már nem emlékszem, mikről beszéltünk, csak hogy tök vidáman indult a randi, nevetgélés, jó hangulat. A jó hangulat végig megmaradt.
    A szobában levetetten ruháimat, kaptam törölközőt, majd vendéglátóm elkísért a fürdőhöz.

    A tisztálkodás után visszatértem a baszobába, és folytattuk a kellemes csevegést, de már sokkal közelebb húzódtunk egymáshoz, simogatások, ismerkedős csókok is cuppantak.
    Bugyiját és melltartóját lesegítettem vendéglátómról, majd még közelebb húzódtam hozzá, és így simogattuk és csókolgattuk egymást. Ekkor éreztem feszes cickóit először testemhez érve. Mmm... :)
    Nem sokkal ezután leheveredtem az ágyra, ő fölém, csókok, majd francia. Finom volt, puha, lágy. Mármint a francia.
    Na jó, meg az elején még az ezredes is, de Zsantill ajkainak és technikájának hatására igen hamar keményedett. Bőnyálas, lágy, de stimuláló. Sem nem túl gyors, sem nem túl lassú.

    Ezután pozíciót váltottunk, és én franciáztam vendéglátómnak. Szép puncija van. Kaptam pozitív visszajelzéseket, de kicsit önző módon, valahol félúton abbahagytam, és én kértem kényeztetést. Pontosabban, hogy kezdjünk bele az első körbe. ( Eredetileg kettőt gondoltam, ezért kissé "sietősre" vettem a figurát" ). Itt kaptam újra franciát, mert közben az ezredes úgy volt vele, hogy ő nem fog ő haptákban állni ha nem foglalkoznak vele :D ...
    Szóval, miután Zsantill ismét beszélt az ezredessel, el is kezdtük. 1 pozíciót maxoltunk ki, mindkettőnk kedvencét, a misszit. Jól is esett és nem akartam most váltogatni a pozikat.

    Hol begyorsítottam, hol lassabban mozogtam és közel hajoltam csókolózni, hol a ciciket markolásztam. Itt is kaptam pozitív visszajelzéseket, de hamarabb végeztem mint kedves vendéglátóm. Hagyott lenyugodni és segített a tisztálkodásban is.
    Ezután elterültem az ágyon, Zsantill mellém bújt, így beszélgettünk és simogattuk egymást.
    Ekkor kérdeztem meg, mennyi időm maradt, és meglepődtem, mikor olyan kevés számot hallottam. Elszaladt az idő. De hát, ez történik amikor jól érzi magát az ember.
    Felajánlott egy masszázst, de most nem kértem, inkább csak így chilleztünk egymás mellett még pár percig, majd kértem törölközőt, és indulást előtt egy gyors zuhanyt megejtettem.

    A zuhi után felöltöztem, közben csevegtünk. A kezdeti nevetgélős, vicceskedéses hangulat átváltott eddigre kellemes, nyugodt barátnősbe. Teljesen azt éreztem, hogy a barátnőmmel töltöttem egy kellemes órát, és most mennek kell dolgozni/elutazni. Jól rám tudott hangolódni, jól éreztem magam, Zsantill partner volt mindenben.
  • Elszámolás:

    Előre elhelyeztem a borítékot a kis komódon, végig ott is maradt, csak akkor került szóba, amikor én felhoztam, Zsantill velem foglalkozott egész idő alatt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, visszatérnék. (Leginkább el sem jöttem volna :D).
    Röviden: Top MILF a szomszédból.
    Zsantill amellett, hogy nagyon csinos, jót lehet vele szexelni, még nagyon kedves, figyelmes, odaadó, és jó humora is van!
    Aki barátnő feelinget keres vagy barátnős együttlétet szeretne, bátran keresse fel Zsantillt.
Happy Massage