• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Tia is régóta előkelő helyen szerepel a kis “mindenképpen-szeretném-megismerni” listámon a fejemben, így hát elkezdtem feltérképezni a lehetőségeket a naptáramban. Sajnos a Tia által megjelölt órák szűk mozgásteret hagynak az átlag embernek, úgyhogy mindenképpen napokkal előre akartam egyeztetni, hogy az az egy lehetőség, amikor a közeljövőben meg tudom látogatni, szabad legyen.
  Kicsöng a telefon, ám nem veszi fel. Írok is rögtön egy privit, hogy én voltam, megjelölve a kívánt időpontot, és hogy szívesen visszahívom. Épp csak elmegy a levél, amikor Tia visszacsörget.
  Aranyos, nyugalmat árasztó, mosolygós hang van a vonal végén, ilyenkor már kevésbé izgulok, de csak egy rövid ideig, mert Tia rögtön elfogadja az általam javasolt időpontot, elköszönünk, és most egy újfajta izgalom veszi át a helyét az előzőnek: két nap múlva találkozunk. …
 • Megközelítés:

  … Ép csak világos van még, mikor a szűk utcába befordulok. A környék panelházait kiszolgálandó, bőségesen van parkolóhely, ám ebben az órában már a lakók foglalják el a legtöbbjüket. Keresgélni így sem nagyon szükséges, szerencsére nem kell plusz kört megtennem. Annak is örülök, hogy nem kell parkolóórát keresnem a hideg, télies időben.
  Ahogy mindig, most is korán érkeztem, így egy darabig még várok az autóban. …
 • Helyszín:

  … Amikor már csak pár percem van, elindulok. A környékre jellemző, régebbi építésű, ám teljesen kulturált több emeletes panelház kapujába érve hívom Tiát. A mosolygós hang elmondja az utam utolsó szakaszához tartozó instrukciókat: kapucsengő, emelet, ajtó, és már szedem is lépcsőket. Nem kell magasra menni, így gyorsan ott is vagyok Tia ajtajával szemben, melynek zárjának kattanását még az utolsó lépcsőforduló előtt hallom. Az ajtót megpillantva már résnyire nyitva is van, meleg fény hívogat a hűvös télből.
  A pici lakás modern és barátságos, mintha már tervezéskor az efféle randikhoz szánták volna. Kis folyosó az érkezéshez, induláshoz, tágas szoba randihoz, azzal közvetlenül szemben egy lépésre zuhanyzós fürdő, ahol örömmel konstatálom, hogy a felfrissülést zuhanykabinban, nem függöny mögött végezheti az ember, így nem kell félni a fürdő áztatásától, vagy a háthoz tapadó nedves függönytől. A szobában halk zene és szűrt fény teremti meg a hangulatot, na meg maga…
 • Lány külseje:

  …Tia.
  A mai randi is egy első alkalom a maga módján. Első vakrandi, első alkalom, hogy nem láttam még vendéglátóm arcát fotókról sem, így aztán izgatottan vártam, hogy megpillanthassam őt.
  Belépek az előszobába, ő kibújik az ajtó mögül, és egy csupa mosoly, kacér szemű, kedves arcú lány áll előttem, magas és karcsú, de tökéletes formákkal. Végtelenül kedves, és egyedi kisugárzása van, amitől egy csapásra megnyugszik az ember, hogy bizony jó helyen jár. Egy pillanatra átfut az agyamon, hogy jól emlékszem-e a megadott korára, öt-hat évet simán letagadhatna (de nem teszi).
  A nyugalom azonban nem sokáig tartott, mert a rövid bemutatkozás után beljebb invitál, és eszembe jut, hogy miért is vagyok itt, mit is fogunk csinálni perceken belül, együtt. ...
 • Action:

  … Tia bekísér a hangulatos szobába, melynek központjában széles ágy található. A komód mellett elkezdek leszerszámozni (kulcs, óra, telefon, …ruhák), majd a kapott törcsivel elvonulok.
  Mikor visszatérek a fürdőből, Tia már megszabadult a ruháitól, a látvány szédítő, de az emelkedő pulzusom eszméletemnél tart. Finoman behajtja az ajtót ahogy odalépek hozzá, és állva kezdünk csókolózni. Öleljük egymást, lassú mozdulatokkal simogatva a másikat, közben ajkunk, nyelvünk végig összeforr, csak rövid időkre válunk szét, amíg végig simítom számmal a nyakát, vállát, hogy aztán ismét érzéki csókokban találjunk egymásra. Kezeimmel bársonyos bőrén próbálom minden porcikáját bejárni, finom kezeit, hátát, popsiját. Tia viszonylag magas lány, magasabb, mint eddig bárki, akivel hasonló dolgom volt, ezért már így állva ölelkezve is egészen új az élmény. Érzem, ahogy a simogatásoktól libabőrös lesz. Ekkor megfogja a derekam köré csavart törölközőt, és egy mozdulattal kioldja. Egyik kezével finoman izgat, miközben egyre “izgatottabbá” válok.
  Tia nagyon finoman csókol, mint egy igazi barátnő, az egy órás randink végéig tudnám csinálni, de végül javaslom, hogy menjünk beljebb, így az ágyban kötünk ki. Hátamra fekszem, ő mellém térdel, lassú, lágy franciába kezd. Kezemmel formás lábait, popsiját simogatom, míg élvezem finom játékát. Fantasztikusan csinálja. Lassan emel fel, szaporázom a lélegzetem, és amikor már azt érzem, hogy nincs tovább és lassan megérkezem, nem tudom rávenni magam, hogy megállítsam, és magam is meglepődöm, hogy még mindig ott lebegek valahol vég határán át nem lépve azt. Hullámokban fog el ez az érzés, és amikor már érzem, hogy a következő mozdulat már visszafordíthatatlan következménnyel járna, erőt veszek, és cserére hívom partnerem.
  Most ő fekszik a hátán, én pedig nyakától lefelé végig simítom ajkam a testén, itt-ott megállva egy-egy puszi erejéig. A tiniket megszégyenítő ciciknél kissé lelassulok, nehezen hagyom el őket, de végül eljutok a combjai közé. Finom mozdulatokkal térképezem fel Tia érzékeny pontjait, figyelve halk sóhajait, mikor mi tetszik neki jobban. Hangja alig lesz hangosabb, de lélegzete bizony szaporább, majd megjelenik a csipőmozgás is, s mikor sóhajai a legmélyebbek, pici kezével utamat állja. Szeretném azt hinni, hogy sikerült örömöt okoznom, de nem kérdezem meg, meghagyom magam ebben az illúzióban.
  Egy kis pihegés után javaslatomra gumit húzunk, előtte Tia szájába vesz, hogy minden tökéletes legyen, ezután kérésemre fölém helyezkedik, és rám ül. Amikor elkezd fel-le mozogni rajtam, nem tudok betelni a látvánnyal, ahogy szexi vörös haja rám hull, formás mellei előttem ringanak. Itt már nincs a kezemben semmilyen irányítás, izmaimat megfeszítve nagy sebességgel utazok felfelé, köd kavarog körülöttem, míg végül megpillantom a csillagokat.
  Tia lassít, én pedig elernyedek a súlytalanság állapotában.
  Amíg visszaereszkedem a Földre, Tia magamra hagy kicsit, majd visszatérte után szorosan mellém hasal velem szembe, így beszélgetünk időnk hátralévő részében. Kibeszéljük a vírushelyzet kellemetlenségeit, a jó szomszédi viszony alapjait (hogyan kell füvet nyírni szombaton, hogy kellőképp megháláld a péntek esti buli zaját). Nagyon cuki, ahogy hason fekve beszélgetés közben fel-le jár a lába. Sajnos azonban az időnk letelt, ideje volt felkészülni az indulásra. Magamhoz vettem, amit érkezésemkor levetettem, kivéve a…
 • Elszámolás:

  … kis borítékot, amit jöttömkor helyeztem el az asztalon (komódon?), és ami még mindig ugyanott volt. Ma egy picit nagyobb ajándékkal kellett készüljek, de egy percig sem volt kérdéses, hogy újra megtenném-e, hiszen…
 • Összkép:

  …Tia kedvessége, közvetlensége és fiatalos bája rendkívül magával ragadó, repül mellette az idő (sajnos), és nagyon örülök, hogy megismerhettem. Arról nem is beszélve, hogy csodás élményekkel lesz gazdagabb, aki után becsukódik Tia szobájának ajtaja. Aki egyszer odatéved, az biztosan visszavágyik. Én mindenképpen.
Happy Massage