• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon beszéltünk.Elsőre nem vette fel de visszacsörgettet amint ráért.Elmagyarázott mindent tök aranyosan már a hangja megfogott.Lebeszéltük az időpontot érdemes jóval előre egyeztetni.A tali előtt 2-3 nappal írt egy sms-t h sajnos lebetegedett és le kell mondania a randit.Amint újra "rendelt" gyorsan be is jelentkeztem vtr-en könnyen ment ott is minden.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni, parkoló hely is van a környéken elég sok.
  • Helyszín:

    Újépítésű panel, nem nagy de a lényegre bőven elég.Tiszta rendezett minden,fürdő is tiszta van bőven tusfürdő is.Szobába egy szék ahova le lehet pakolni,egy nagy francia ágy ami szerinte nem a legjobb mert nem tud rajta ugy ugrálni :D és van egy nagy tükör ami pontosan be van állítva hogy pont azt lásd amit szeretnél.
  • Lány külseje:

    Hát a képeken nem sok minden látszik.De egy nagyon kis vagány csajszi.Elég sok tetkóval rövid hajjal,és eszméletlen kisugárzással ami nagyon dögössé teszi.Egy fekete csipkés bodyba (asszem az volt ) fogadott hozzá egy fekete harisnya.Mindenét is imádtam.
  • Action:

    Érkezésem után kicsit probált beszélgetni de elégé a hatása alatt voltam.Elküldött gyors zuhanyozni után bementünk a szobába.Feltérdelt az ágyra oda mentem és valamilyen eszméletlen tűzzel elkezdtünk csókolózni.Nagyon kis vadmacska,nem tudom h ezt csak én váltottam ki de eszméletlen volt.Utána hátrafektettem és elkezdtem volna nyalni,de itt inkább az történt h kinyalatta magát,nem kicsit.Ilyet még nem éltem át olyan tempóval mozgatta a csípőjét konkrétan csak a nyelvem tudtam kidugni és minden mást ő csinált. Aztán csere hát pfu az a francia,valami eszméletlen volt.Nem az a finomkodó fajta,egyszer megfogtam a fejét mintha célzásnak vette volna és elkezdte basszatni a száját :D Gyorsan gumit kértem beleült először aztán kutyus majd misszi. Eszméletlen aktív minden pózba,egyáltalán nem az a fadarab típus.A végére kértem még egy kis franciát.A végén kicsit bekellet segítenem de ez nem az ő hibája volt.Miután elmentem is még percekig csókolóztunk összebújva.Letakarított,a maradék időt eldumáltok nagyon jó fej értelmes csaj.Gyors zuhi aztán érzékeny búcsút kellet vennem tőle.Nem tudom eldönteni h pornós volt-e vagy barátnős mert igazából mind2 egyszerre.
  • Elszámolás:

    Nem tudom az extrákat.Ő maga az extra :D A végén letettem szóba se került. Maximálisan megérte talán az átlag feletti de a szolgáltatás bőven az átlag feletti.
  • Összkép:

    Ezt nem lehet leírni szavakkal.Olvastam 1-2 besszit róla de bőven túlteljesítette az elvártakat :D Egy dögős vagány kis csajszi aki tudja mit akar és mi jó neki :D Biztosan visszamegyek még hozzá.
Happy Massage