• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje már nem járok masszázslányokhoz, mert nem találtam meg náluk a számításomat, de Amina beszámolói felkeltették az érdeklődésem, így a rendes masszőröm mellé utókezelés gyanánt gondoltam, beiktatok egy látogatást.
    Szokásomhoz híven napokkal előre telefonáltam, kolléganő/telefonos kisasszonnyal tudtam egyeztetni aki szólt, hogy Amina nagyon elfoglalt, nem fog tudni a telefonhoz jönni. Ezt később ő is megerősítette, rendszerint tele a naptárja.
    Közvetítő esetén mindig van egy kis aggodalom bennem a logisztikát illetően, így VTR-en is és telefonban is foglaltam időpontot; nem is volt baj később ebből.
    Bár a VTR-em elfogadta, a biztonság kedvéért aznap reggel SMS-ben is megerősítettem az érkezési szándékom, amire néhány órával később jelezte, hogy vár engem és hívjam, ha odaértem. (Hogy tényleg ő írt, vagy erre felhatalmazott személy, azt nem tudom.)
  • Megközelítés:

    Zeneszerzős ház, sokak által ismert szalon - én is jártam itt már néhány éve és jó emlékeim vannak.
    Hétvége révén nagy forgalom nem volt, de villamos-metró-troli járt, mindegyiktől kis sétatávra van a konkrét ház, ami ki is emelkedik a környékből, így nem lehet eltéveszteni. A bejárat is megfelelően fel van számozva, a kapucsengőt érkezéskor megkapod és egyben meg is tudod sasolni, melyik emelet hányas lakásába tartasz - de el is mondják. GPS odavisz, parkolást nem néztem.
    Ház előtt nem nagyon érdemes várakozni, de kicsit odébb ezt diszkrétebben meg tudjuk tenni.
  • Helyszín:

    Korábban szinte biztos hogy egy másik emeleti lakásban voltam, de ez is ugyanolyan: két szoba, egy kis fürdő, oldalt függönyel elválasztva a konyhában a lányok privát térfele. Ha nagy a jövés-menés az behallatszik minden szobába, így aki erre érzékeny, az kérje meg hogy kicsit hangosítsák fel a relax zenét, az elég jól elnyomja (Amina is ezt tette). Én most a nagyobbik szobában voltam, ahol tatami és ugyanaz a kerevet található, mint Amina fotón; sőt szerintem a képek is ott készültek. A világításról jórészt a fal mellett futó LED-sor gondoskodik, érkezésemkor zöldben játszott, sajnos ettől eltéríteni nem tudtuk a távirányítójával sem, így kicsit sötét volt. Túltettem magam rajta.
    A fürdő nagyon szép tiszta, érkezésemkor Amina külön ellenőrizte és tiszta kilépőt terített le, valamint kaptam friss törölközőt is a tisztálkodáshoz. Tusfürdőkből van bőven, főleg a hárombetűs képviseli a kínálatot - illatmentessel nem találkoztam, de nem is nagyon kerestem. Szájvíz nálam sem volt, bár a poharak ki voltak téve neki, viszont tictac és fogkrém igen, szóval a szájhigiéniát is meg lehetett oldani.
    Kijövetelkor láttam egy köntösös hölgyet a privát pihenő felé ellibbenni, ő is nagyon csinos volt, de sajnos nem találkozott a tekintetünk - pedig a többi alapján szívesen hívtam volna őt is.
    A kezelés egyébként tatamin történik, előttem terítette le Amina a frissen kibontott törölközővel a tetthelyet és a párnát, ami szintén jó minőségű. Rend, tisztaság, jó hangulat és -illatok fogadtak.
  • Lány külseje:

    Amina egy nagyon csinos és bájos teremtés, pedig engem alapvetően nem hoznak lázba az ázsiai lányok - ő a kivétel. A műszempillán kívül minden eredeti és természetes rajta, a mosolya szerintem az igazi ékszere. Az adatlapon megadott adatok valósak lehetnek, életkort és magasságot nem ellenőriztem, súlynál ő a beszélgetésünkben 1-2 kiló pluszt mondott a kiírthoz képest - de ha így is van, csak jó helyre ment, abszolúte nem látszik rajta.
    Bőre szép és selymes, a cicik valóban nem nagyok, de kellemesek, feszesek és a bimbók is gyönyörűen ágaskodóak. Testalkata jól láthatóak a képein, retusálás szerintem csak az arckitakarás miatt történt. A fogadóruhája is hasonló volt mint a fotókon - fekete bugyi-melltartó és kis köntös.
    Érkezéskor én kicsit távolságtartónak éreztem, kézfogás és egy bátortalan puszi után is maradt az üzletasszonyos hangvétel, amit a vége felé sikerült kicsit oldani.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára érkeztem, sajnos a fürdőre való kis várakozás értékes perceket vont el az időnkből, de közben megbeszéltük még egyszer a házi- és menetrendet, ahogy említettem, kicsit üzletasszonyosabb stílusban. Megkértem, hogy fürdés után már ruha nélkül várjon, ezt meg is tette és megkérdezte, hogy milyen programra gondoltam a továbbiakban? Megbeszéltünk egy hátra koncentráló fele-fele felosztást és rögtön meg is támadta a kérdéses területet. Kérdezte, hogy krémet vagy olajat használjon-e, én rábíztam a választást, így olajjal locsolgatott be és nagyon szakszerűen nekiállt a meggyúrásomnak. Közben beszélgettünk is, én jeleztem, hogy kicsit oldani szeretném a feszültséget. Biztosított, hogy részéről nincs ilyen gond, csak talált néhány makacs letapadást nálam és azokra koncentrált.

    Szerintem neki fontos a masszázs rész is a programban, jól is csinálja, Thaiföldön tapasztaltam hasonló fogásokat és mozdulatokat (de nem akart összehajtogatni, sem a hátamra állni, szerencsére); én nagyon elégedett voltam a szakmai részével a programnak.
    Mikor jeleztem, hogy kicsit térjünk át a gyógyászati részről a kényeztetés felé, akkor kedvesen, de határozottan jelezte, hogy a megkezdett kezelést be szeretné fejezni. Igaza volt, jót is tett nekem utána, de hát addigra már ész megáll... módban feküdtem.

    Kérdezte, hogy kérek-e csúszkamasszázst is (naná!) és hogy bekenje-e magát? Én ráhagytam, mert jó volt nézni és legalább látom, mennyire komfortos magával - ilyen téren abszolút nem volt gond. A csúszkamasszázst én már szemből kértem, nagyon finom volt, magától adta melleit a számba és úgy láttam, igyekszik a reakciómnak megfelelően alakítani a programot. Csukott szemmel dolgozott, de jól egymásra tudtunk hangolódni, közben sikerült az extrában kért csókot is megkapnom, de ez érezhetően tényleg extra volt neki. Kedves volt és tinis, de úgy éreztem, ezt nem erőltetné, így én sem tettem egy idő után.
    Egy ponton szóltam, hogy most én szeretném szájjal kényeztetni, megbeszéltük a technikai részleteket és hanyatt feküdt.
  • Levezetés:

    Jelzem előre, hogy az én kényeztetésem a saját szórakozásom miatt elmaradt, így itt csak arról tudok írni, Ő hogyan fogadta a közeledésem.

    A csúszka után úgy tűnt, Amina is hangulatba jött, két önkéntelen mozzanat miatt viszont engem nagyon beindított, nagyon kezdeményező volt (később mondta, hogy nem vette észre, milyen hatást gyakorolt rám, de örült neki). Miként a randi többi részében, itt is komfortosabb volt, ha Ő irányított és hagytam is magam, mert nagyon jó visszajelzéseket kaptam tőle. Puncija valóban zártabb, de a csiklója és a kisajkak már eléggé megduzzadva fogadtak, kezével pedig megfelelő helyen tartva-szorítva a fejemet mozgatni kezdte a csípőjét és a nyelvemet felhasználva szinte egyértelművé tette, mit kell tennem. Kezemet időnként a melleire húzta vagy onnan eltolta attól függően, mi esett neki jobban és ha elkalandoztam volna a számmal, ő mindig visszaterelt a neki legélvezetesebb útra.

    Mivel öröm volt nyalni és érezni a reakcióit, nem is figyeltem az időre, csak a szaporodó sóhajaira. Egy ponton aztán finoman eltolt kicsit magától és láttam, hogy homlokára tett kézzel pihen kicsit; én pedig csak kisvártatva tértem vissza öléhez a saját szórakoztatásomra. Még érzékeny volt, így tényleg nagyon finoman igyekeztem fenntartani a gyönyört nála, tetszett is neki a dolog, de az elején félreértette és szólt, hogy "Már elmentem." Tény, hogy nagy hangoskodás meg színház nem volt közben, de ezt azért tudtam magamtól is, úgyhogy csak annyit mondtam "De még csak egyszer." Ezen aztán mosolyogtunk kicsit, ő mondta, hogy ez is csoda neki mert nem szokott; viszont sajnos arra is rákérdezett, hogy "El tudsz-e gyorsan menni, mert lassan jönnek utánunk a szobába és még a zuhanyzásra is kell időt hagyni." "Hány percem maradt?" "Még 15." "Jó, akkor nem zuhanyzom és nem történik semmi, ha én most kimaradok." "De tényleg? Én furán érzem magam, ha valaki így távozik és bár sokáig el tudnám ezt még viselni, de nem akarsz mégis inkább gyorsan elélvezni?" "Nem, ezt sokkal jobban élvezem most" - és visszahajoltam a puncijához. A hátralevő percekben Amina tényleg úgy viselkedett, mintha az előbbi beszélgetés meg sem történt volna és ugyanúgy segített engem a saját öröme felé terelni, mint az első alkalommal, de befejezni már nem tudtuk.

    Viszont a végére úgy érzem, sikerült az üzleti jelleget kicsit levetkőzve barátnősebb hangulatba kerülnünk, abszolúte nem pattant fel a tatamiról egészen addig, míg én nem kezdtem öltözködni és akkor is megkért, hogy segítsek neki a melltartóját becsatolni. Szerintem ez egy tökéletes zárása volt a randinknak.
    Kint cipővétel közben még beszélgettünk kicsit a terveiről (edzeni és fogyni szeretne, úgyhogy a jövőben szerintem ha az MT-k kedveskednének neki, ne cukrot meg csokit vigyenek).
    Puszival váltunk el.
  • Elszámolás:

    A telefonban és a helyszínen az ár nem változott, egy órára nagykorú csokrot kell letenni. Mindkét extra egységes árban van, ebből én a NFVSZ-t a fentiek miatt nem próbáltam. A csók ajakkal történik, nyelvek nem érintkeznek, aki ilyenre számít az rossz helyen kopogtat.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzéseim, de alapvetően pozitívak, megérte a találka.
    Amina egy nagyon tudatos lány, mindenkinél egyénileg húzza meg a határait, ezt meg is beszéltük. Őszinte és néha tárgyilagos, szóval aki bújós barátnőt keres, az talán kicsit csalódni fog. A fürdőre várakozás közben elhangzott a szájából, hogy az előző estéje kicsit nehéz volt, "de a munka az munka, szóval ne aggódjak", illetve hogy tiszteli a másik idejét és szeretne nagyon jó szolgáltatást nyújtani, így örül a visszajelzéseknek.
    Én nem tudtam, hogy mire számítsak, de sok jót kaptam Tőle: egy szakszerű masszázst (tényleg helyre tudta tenni, amire két nappal korábban a gyógymasszőrnek már nem jutott ideje), önkéntelenül megadta azt amit az együttlétben keresek egy nőnél, nyílt és őszinte társaság volt, jó beszélgető- és randipartner is. Egy pillanatig nem keltett romantikus illúziókat, de végig figyelmes, gyengéd és odaadó partner volt.
    Úgyhogy most eldöntöttem, hogy néhány alkalommal meglátogatom még Őt a gyógymasszázs után, mert nagyon jól éreztem magam nála.
Happy Massage