• Szilvia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilviát már ismerem, két ízben is jártam nála. Ritkán tudok előre tervezni, aznap hirtelen lett délelőtt egy kis énidőm. Próba cseresznye, hívtam Szilviát, a kedvencek közül ő van legközelebb hozzám. Nem vette fől, de amikor már majdnem lemondtam róla, rámcsörgött. Szerencsém volt délelőttre még nem volt előjegyzése. Megbeszéltünk egy másfél órás randit, ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Szilvia rendelője Budán az I. krületben található.
    Igazándiból nincs messze a Déli pu., de a Széll K. tér sem. Természetesen a Bkk. egyik busza is megáll, kb 2 percre, vagy villamos 5perc gyaloglással. Párhuzamosan fekszik a helyszin egy főúttal, gépkocsival sem gond a parkolás, ami fizetős. Én gyalog mentem, csak néhány száz méterre lakom Szilviától.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző műemlékjellegű házban van Szilvia kezelője, a bejutás maximálisan diszkrét. A bejárattól néhány lépés a lépcsőházban, majd annak a végéből nyílik egy ajtó, amelyen belépve egy kis lépcsőn már a lakáshoz érünk, ami már félig nyitva vár. Belépve egy tágas előszobába jutunk, innen nyílik a fürdő és vele szemben egy konyha. Az előszobában bőven van hely elhelyezni a kabátot, cipőt,stb. Érdemes megjegyezni, hogy Szilvia egyedül dolgozik a lakásban, a rend és tisztaság mindenhol tettenérhető. A fürdő átlagos nagyságú, épített zuhanyrésszel, elegendő tisztálkodószerekkel,a mosdónál is a szükséges kellékekkel. Az előszoba végén a kezelőbe vezető ajtó. Itt néhány lépcsőfok lefelé és elénk tárul egy nagyon hangulatosan, a célnak praktikusan berendezett szoba. Tágas, magas légterű helység, kanapéval, a bal oldalon a jó széles, kényelmes masszpad, lukkal az elején. Redőny lehúzva, hangulatfény, de azért bőven látni a másikat. A szoba jobb végén egy galéria feljárata, gondolom Szilvia ott pihizik néha. Szerintem tök ideális hely, kintről semmi zaj, bent andalító zene, amit már csak vendéglátóm személyisége überel.
  • Lány külseje:

    Szilvia egy filigrán alkatú, sötét hajú, bájos arcú csajszi. Kora a megadottnak megfelelő, egy rövidke kék valamiben fogadott, néhány kilóval talán kevesebb, a fényképeivel ősszehasonlítva, de ez csak előnyére válik. Nagyon kedves hangja, kisugárzása van. Gyönyörű barna szemei csak úgy tündökölnek, ahogy rád néz. Haja most feltűzve, egyébként szép hosszú, bőre enyhén szolis, selymes, jó tapintású. Alkata tinis, nagyon formás mindenhol, gyönyörű hozzá illő valódi cicik(semmi gravitáció), formás kemény popsi, karcsú arányos test. Ha ez alapján kéne a korát meghatároznom, huszonötnél nem mondanék többet. Szóval Szilvia külseje nekem abszolút bejön.
  • Erotikus masszázs:

    Fontos megjegyeznem, hogy Szilviánál a masszázs rész kihagyhatatlan, és mindenképp ajánlott. Képzett masszőz, ezt a részt is komolyan veszi, nekem már kétszer is bizonyította ebbéli tudását. Megérkezésem után egy rövidet beszélgettünk, kivel mi, az ünnepek alatt. Megkaptam a törölközőt, elvonultam tusolni, mire visszetértem Szilvián már csak egy melltartó-tangabugyi összeállítás volt. Érdeklődött, van-e valami amire odafigyeljen, vagy esetleges érzékeny terület testemen. A derekam szarakodik már egy ideje, kértem azt a részt alaposabban vegye kezelésbe. Hasra feküdtem, arcom a lukba helyezve vártam Szilvia áldásos tevékenységének kezdetét. Szerettem volna, ha masszőzöm munkáját nem zavarta volna a felső része, ezért megkértem ha nem gond szabaduljon meg tőle. Aranyos volt, mosolyogva eleget tett kérésemnek. Ez után nekilátott derekam masszírozásának, előszőr finoman lazítva, majd egyre erőteljesebb nyomásokkal, ahogyan jónak látta. Szép lassan haladt felfelé, a hátam is megkapta a kellő törődést, a vállaim is meglettek dolgozva rendesen. Közben folyamatosan érdeklődött, nem-e okoz fájdalmat. Kis tenyereiben, karjában komoly erő lakozik, nem csak simogatásra valóak. A nyakamat és a vállakat már a fejem mögül gyúrta, éreztem forró leheletét, a cicik a fejemen landoltak ilyenkor. Eszembe is jutott, hogy bizony a nyaki csigolyáimra is ráfér egy alaposabb gyúrma. Kezeimet is rendesen lazította, a kézfejeket külön. Közben beszélgettünk, ha Szilvia közel volt hozzám testének érintése sem volt tabu. Amikor a felsőtestemmel végzett, lement a lábaimhoz és egy nagyon finom lábmasszázsba kezdett. A talpmasszázs után szép lassan, de akkurátusan haladt combjaim irányába. Az erősebb nyomkodásokat kezdték felváltani a finomabb lassab érintések, minek hatására ösztönösen egy kicsit szétnyíltak lábaim, ezzel is segítve Szilvia munkáját. Jól döntöttem mert masszőzöm aranyat érő kis kezei már a zacsi környékén jártak. Már éreztem a bizsergést, vérlemezeim kezdtek egy bizonyos irányba áramlani. Szilvia fészkelődésemből levette, hogy már igénylem az erotikusabb érintéseket, ezért fordulást javasolt, amire nem tudtam nemet mondani.
    Kiegészítés: A masszírozás természetesen nem szárazon, hanem nagyon kellemes, illatmentes krémmel történt. (a szerk.)
  • Levezetés:

    Szilvia vállalása az erotika részét tekintve talán nem olyan választékos mint sok más masszőzlányé(francia nincs), de nekem előző látogatásaim során semmi hiányérzetem nem volt. Nyilván ez szubjektív, de korábban nem egy alkalommal voltam éppen a leányzó szájában, s közben hallgathattam az alkalomhoz nem oda illő zajokat, ami különösképpen nem fokozta libidómat. Zárójel bezárva. Miután megfordultam, Szilvia teával kínált, majd a hátamra fordultam, kiszolgáltatva testemet vendéglátóm buja vágyainak. Hangulatfény, lágy andalító zene, mellettem egy csinos, szinte pucér csajszi, aki mosolyogva, krémes kezével belekezd farkam és környékének kényeztetésébe. A comboknál kezdi, finoman, de nagyon szexin, szinte hárfázik az erogén zónában. Nem kapkodja el, szép lassan közelít férfiasságom irányába. Finom apró kacsói azért egy idő után már a zacsit formálják, egyre feljebb haladva a már duzzadó makkos felé. Na ekkor kezdődik el az a művészet, amit nevezhetünk akár lingamnak is, de én inkább egy gobelin készítő és egy fazekasmester(nő) hibridjének titulálnék. Néha becsukom a szemem, de többnyire összenézünk Szilviával. Rezdüléseimből, arcmimikámból mindig leveszi, hol tartok éppen. Mivel közvetlen mellettem áll, finoman simogatni kezdem formás popsiját és egy kicsit beljebb is. Szilvia nem veszi rossznéven, ezért bal kezemmel enyhén széttárt lábai közé nyúlok. Nincs ellenkezés, felbátorodom, tangáját félrehúzom és amennyire hozzáférek bal kezemmel forró punciját simogatom. Közben tart a folyamatos eufória, néha már tényleg úgy érzem, hogy egy finom szűk punciban vagyok. Jó sok idő eltelik, ujjaim folyamatosan Szilvia puncijánál tartózkodnak, érzem innét már nincs visszaút, kicsit megfeszülök, velem egy időben partnerem lábai is megremegnek. Örökítő anyagom Szilvia hasán landol, miközben egyik kezében még a farkam, a másik kezével a mellkasomon támaszkodik és érezhetően remeg egy kicsit. Nem volt semmi, az biztos. Ott feküdtem kielégülten, letörölhetetlen mosollyal a képemen. Amikor már fel tudtam tápázkodni, kaptam még teát, többi a szokásos protokol szerint.
  • Elszámolás:

    Extrákról nincs tudomásom, vállalása egyértelmű, amit a telefonban is elmond. Hálapénzt utólag rendeztem, budai átlag.
  • Összkép:

    Most harmadszor is jól éreztem magam Szilviával, biztos, hogy nem utoljára. Szilvia egy nagyon kedves, csinos, nagy szakmai tudással rendelkező leányzó. Ha nyugodt környezetben és körülmények között szeretnél ellazulni, Szilvia jó választás.
Happy Massage