• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A héten már szerdán tudtam, hogy a sok munka mellett ismét lehet úgy alakul az ebédszünetem pénteken, hogy el tudok szabadulni egy kellemes órára. Jeleztem előre üzenetben Zsaninak, hogy van-e még péntek délre időpontja. Igenlő választ kaptam és csütörtökre vált biztossá, így VTR-t indítottam. A VTR-t gyorsan el is fogadta. Mivel voltam már nála, további egyeztetésre nem volt szükség.
  • Megközelítés:

    A lakás nagyon jó helyen található. BKV, bicikli, motor, roller, autó, bármi is legyen, könnyen egyszerűen oda lehet találni. A cím egyértelmű és könnyen oda is találni. Én speciel autóval mentem, kicsit odébb parkoltam le, de akár a ház előtt is lett volna parkoló ott is megállhattam volna. A környék fizetős erre figyelni kell.
  • Helyszín:

    Már jártam itt korábban, sok újdonságot nem tudok írni. Semmi nem változott azóta. Földszinti szépen felújított lakás, minden patent. Bejutás diszkrét, könnyen ment. A szobában van jópár tükör mozizni érdemes és kell is!
    Fürdőszoba tiszta patyolat, van kikészítve szájvíz, tusfürdők tömkelege, lehet miből választani.
    Kellemes lakás!
  • Lány külseje:

    Én elfogult vagyok Zsantillal. Kegyetlen jó teste van! Dögös igazi MILF. Kellemes, igazán kívánatos külsővel rendelkezik. Hosszú szőke haj copfba fogva, fekete ruhácskában fogadott és mellé magas sarkú! Nagyon szexi volt! Cicik és popsi turbózva, tökéletesség a négyzeten!
  • Action:

    Mikor odaértem a ház elé, hívtam telefonon, kicsit hamarabb érkeztem, de nem jelentett gondot. Megkaptam a kódot és már siettem is be. Ahogy beléptem hozzá, már tudtam, hogy jó helyre jöttem és csak jó fog velem történni. Fogadószett már megtette a hatását, férfi legyen a talpán, aki a szemébe tud nézni. Egyik képen is látható szettben fogadott kiemelve formás testét és mellé magassarkú. Szexi dög!
    Rögtön lepakoltam a kabátom, cipőm és mentem a szoba felé. Szerencsére nem változott semmi, szép tiszta minden, a tükrök belőve. Tökéletes! Kis beszélgetés, mivel régen találkoztunk. Közben kaptam vizet és törölközőt. Tudtam is menni felfrissíteni magam. Én csak úgy indulok el, hogy már otthon előtte zuhanyzom, de frissítés sosem árt.
    Gyors frissítő után már siettem is vissza vendéglátómhoz. Megszabadultam a törölközőmtől és Zsantil már csókolta is a szám. Igazi nyelves csókot kaptam, amire már úgy vártam. Közben testét simogattam, rámarkoltam tökéletes fenekére, hm... már ott eldöntöttem, hogy iszonyat ki fogom nyalni. Ezeket a combokat a nyakamban akarom tudni miközben nyalom... Így is lett, de ne szaladjunk ennyire előre :)
    Tükör előtt álltunk, simogatom ahol érem és közben már keményedik a farkam is. Zsantil huncut mosollyal veszi tudomásul, hogy valami ágaskodik és letérdelt elém. Képzeljetek el egy szexi nagycicis nőt aki elétek térdel és a kemény farkatok már a szájában is van... na hát én átéltem! szopta rendesen, nem mélyen, de nekem pont elegendően, foglalkozott a golyókkal is és közben megszabadult a ruhácskájától. Na ez volt nekem, ami betette a kaput.... nem bírtam sokáig innentől... az a tökéletes test, kellemes szopás tükörben mozizás és már jeleztem is, hogy mindjárt elmegyek. Ott állok a tükör előtt miközben ilyen csaj szájjal kényeztet, Uraim ezt nem lehet sokáig bírni...Igyekeztem cicire élvezni, részben sikerült is. Közös törölközési szeánszot folytattunk majd irány az ágy.
    Jeleztem, hogy most én fogom kinyalni. Már olyan rég nyaltam puncit, nem is biztos, hogy emlékszem rá... gyakorolni meg kell. Úgyhogy Zsantil hátára feküdt, majd végigcsókoltam testét, melleket alaposan kényeztettem és már a lábai közé is telepedtem. Gyönyörű látvány volt. Szinte már ettől felállt újra a farkam, de most Zsantil következett. Először kicsit a környékét nyaltam majd belenyaltam puncijába... a kezeim átkarolták a combait, szám a puncira tapasztottam tenyereim a hasán. Na innentől jött a mindent bele nyalás. Nyaltam gyorsítva, kicsit lassítva majd újra gyorsítva, de nem lankadt az elhivatottságom, hogy most kegyetlenül kinyalom Zsantilt. Türelemmel nyaltam vendéglátóm, közben jöttem halkabb sóhajok, kezeivel a fülemmel hajammal játszott és egyszercsak elrepült! Nagyon jó érzés volt, mindent beleadtam, hogy 1:1 legyen az állás és megtörtént :-) büszke is voltam magamra, hiszen az ilyen sok mindentől függ, szerencsésnek tartottam magam, hogy nekem sikerült.
    Utána meg is jegyezte, hogy ügyes vagyok és türelmes kicsit most pihenjünk. Ittam kis vizet és melléfeküdtem... gondoltam akkor most 5 percig pihi, de hát nem... Zsantil 1 perc után már kérdezte mit szólnék ha folytatnánk csak most én feküdnék hátra. Fölémhelyezkedett, kaptam kis cicicsúszkát és már állt is a farkam. Csak hogy biztosra menjünk még szopott rajt picit és a golyókat is nyelvvel felülvizsgálta és jöhetett a gumi. Gyorsan felcuppantotta és már bele is ült, kis ringatózás és kérdezte, mit szólnék ha beleguggolna... mondom naná! múltkor is frenetikus volt! hajrá! Ringtak azok a mellek, farkamon mozgott fel le én meg közben csókoltam Zsantilt. Kicsit aláfogtam két kézzel, hogy még jobban tudjon mozogni rajtam... Isteni érzés volt! Zsantil kcisit elfáradt és kértem, hogy mit szólna kutyához. Persze, hogy benne volt. De nem ágy úgy, hogy csak gyorsan mögé, tükröknek megfelelően kellett helyezkedni. Tükörben néztem, hogy ez a gyönyörű nő előttem térdel és arra vár, hogy betegyem... hm! nagyon finom volt, ahogy becsúszott! Megállapítottuk, hogy nagyon passzolunk egymáshoz, és a látvány is eléggé izgató, úgyhogy indulhat is a menet! Megindítottam keményen hátulról, és diktáltam az iramot, ami csak belefért. Hangja is megjött közben, jelezte, hogy nincs ellenére ez a hevesebb menet sem. Kicsit paskoltam a fenekét, de főleg a derekában kapaszkodva, húztam magamra őt egyre hevesebben és így is lett végem. A tisztogatást magamnak végeztem, ilyenkor eléggé érzékeny vagyok, nem szívesen adom át ilyenkor másnak ezt a részt. Teljesen kiadtam magamból mindent, mindketten konstatáltuk, hogy nagyon jót szexeltünk.
    Hasamra feküdtem még pár perc erejéig, és kaptam egy frissítő masszázst, ami így meló miatt is és szex után meg még inkább nagyon jól esett. Masszázs után még egy gyors zuhany pár puszi után cipő, kabát fel és irány a munka. Sajna minden ebédszünetem nem lehet ilyen, de azért jó lenne :-)
    Szerencsére délután sem volt sok meló, úgyhogy meg tudtam osztani veletek ezt a felejthetetlen élményt.
  • Elszámolás:

    Előre szoktam rendezni, kis asztalkára tettem a szobában. Végig ott maradt, a visszajárót távozáskor intéztük. Számomra teljesen megérte, akár többet is adtam volna annyira jó volt!
  • Összkép:

    Összbenyomás: helyszín tökéletes, a nő tökéletes! Ennél több nekem nem is kell! Visszatérek még!
Happy Massage