• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm😊 Nagyon örülök hogy jól éreztük magunkat együtt.🤗 Remélem mihamarabb megismételjük. Várlak vissza szeretettel.💝

  • Egyeztetés:

    Többször kerestem, sokadjára tudtam vele telefonon beszélni. Készségesen tájékoztatott, telefonon minden szükséges információt megkaptam. Abba maradtunk, hogy mivel több napra előre nem tudok tervezni, próbálkozni fogok telefon hívás, sms vagy viber formájában. Szerencsém volt. A randi napján 10-kor kerestem, és legnagyobb meglepetésemre aznap koradélutánra tudtunk időpontot egyeztetni. Innentől kezdve, sima ügy...:-)
  • Megközelítés:

    Ezt már sokan leírták előttem, Marina Part. Aki ismeri nem kell bemutatni, aki nem ismeri, annak is egyértelmű lesz. Én a közeli bevásárlóközpontnál parkoltam, és mivel korábban érkeztem, el is tölötttem ott egy kis időt. BKV néhány száz méter, a parkolással a ház környékén nem lehet gond. Akár hányszor a Marinán látohatok hölgyet, van hely az ingatlan közvetlen közelében. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni. Potosan érkeztem, csörögtem, és mehettem is az említett lakáshoz.
  • Helyszín:

    A helyszín tipikus Marina parti lakás, úgy, hogy nem sok midnent láttam belőle, simán beköltöznék. A ház bejáratához közel, nem kell sokat lépcsőzni, és egyértelműen megtalálható. A tett helyszíne egy átlagos méretű szoba, átlagon felüli berendezésekkel. Dominika szobája igényes, van tükrös szekrény is, simán lehet mozizni. Az ágy kényelmes, és nagy. Többen is lehetne huncutkodni rajta. A hely diszkrét, nem találkoztam senkivel, abszolút olyan feelingje volt a dolognak, mintha a barátnőmhöz ruccanék át egy - két menetre.
  • Lány külseje:

    Tökéletes! Eddigi legjobb csaj, akivel valaha voltam. Az ajtóban egy gyönyörű tündérke fogadott. A képekből majdnem minden kiderül, az arca helyes, aranyos. A képeken is látható piros tangás szettben fogadott. Tuti popsi, kőkemény cicik, bombázó a csaj, és az arca is helyes. Arckitakarástól nem kell félni. Szerintem Dominika midnenkinek az álma.
  • Action:

    A szokásos ismerkedés (puszi-puszi, bemutatkozás, cipő le...stb...) után a szobába invitált. Mivel 30 perce zuhiztam, közös döntés alapján nem vettem igénybe a fürdőt. Már az elején elkezdődött a móka, semmi egyeztetés nélkül, elkezdtük egymást feltérképezni. CSattant is néhány csók, és szépen levettem róla a melltartót, utána pedig a tangát. Szépen lassan az én ruháimtól is megszabadultunk, az ágyra feküldtem, és a merevedő farkamat gumihúzás után elkezdte az ajkaival kényeztetni. Tökéletes volt, ahogy egy ilyen jó csaj cumizik, leírhatatlan. Aztán hamar egyetértettünk abban, hogy bele kell ülnie, így elösszőr előlről, utána hátulról lovagolt a drága. Az élmény leírhatatlan, elmondhatatlan. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Szexeltünk jó ideig, bírtam szerencsére az iramot. A lovacskázás után misszibe, utána pedig hason fekve hátulról adtam neki. Arcraélvezés nincs, így a szájába lőttem egy adagot.

    A menet után beszélgettünk kicsit, de a farkam minden érintés nélkül, csak a látványtól kő kemény lett. Verte egy kicsit, aztán masztizott is nekem pucsítva....húhh....Gumihúzás után misszibe keudtük, közben csókók, olyan barátnő feelinges menet volt. Utána váltottunk a korábbi hasonfekvős pózba, a vég pedig kutyusban ért, amikor azért jól megdöngettem, közben pedig moziztam a tükörből. Iszonyatosan jó volt látni, ahogy dugom, és azt is, ahogy élvezi.Hosszab menet után a gumiba lőttem.

    A móka után maradt még kis időnk, amit korrekt masszázzsal, és beszélgetéssel töltöttünk.

    Megint csodálatos élménnyel gazdagodtam!
  • Elszámolás:

    Az anyagi részét előre rendeztem, a komódra tettem, és a randi végéig ott is maradt. Korrekt a lány, extrákról nem tudok. Azt kaptam, amiért mentem.
  • Összkép:

    Tökéletes bombanőt ismertem meg Dominika személyében, már most visszamennék hozzá. Abszolút ajánlom a meglátogatását. Köszönöm az élményt!
Happy Massage