• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már próbálkoztam a megadott számon, akkor végül másnál kötöttem ki. Most előző nap gyorsan és egyszerűen egyeztettem a telefont kezelő hölggyel, szerencsémre volt szabad időpontja Szandinak mikorra kértem. Minden infót megkaptam előre, többek közt a címet is. Illetve fontos, hogy aznap telefonon vagy SMS-ben vissza kell jelezni de. 10-ig, hogy aktuális még a randi.
  • Megközelítés:

    A közlekedés jónak mondható, két HÉV megálló között a budai Duna part szomszédságában kezdődő utca első kapualja a cél. Parkolni sem nehéz, ha máshol nem a közeli lakótelepnél tuti van szabad hely. Bejutni könnyű, telefonban csacsogja el a kapukódot és ha bejutottál, a lift előtti térben az emelet és ajtószám is megjön.
  • Helyszín:

    Rehabilitált gyárépületből, tizenpáréve kinőtt, új építésű társasház ismert szalonja a helyszín. A ház belső terei modernek, félhomály van a lépcsőházban, egy árva lélekkel sem találkoztam ott. Az ajtón belépve vörös háttérvilágítás dominál, 3 vagy négy babaszoba van illetve két fürdő, káddal. A tisztálkodáshoz száraz kilépő, puha törölköző, többféle tusfürdő mind igényes környezet benyomását keltik. A szobába csak egy pici asztalka, nagyobb bőrfotel, masszázsasztal, BT hangszóró fért ellenben a tükrök a falakon és a teljes tükör plafon később nagyon jó szolgálatot tettek. Vastag vörös tapéta és a lehalkított fények. A szalon forgalmas, nálam beszűrődött a lányok beszélgetése és egy érkező MT után becsapódó bejárati ajtó színezte a képet, engem nem zavart.
  • Lány külseje:

    Magas, csinos és mosolygós Szandit találtam érkezésnél az ajtó mögött, lenge köntösben és hozzá illő fehérneműben fogadott. Csuda kedves, jókedvűen nevetgélő lány kedves arcát és szép mosolyát természetesen használja. Bár először találkoztunk nem volt bennem felesleges izgalom, fura de otthonosan éreztem magam a társaságában. Hosszú combjait és pici fenekét izgatóan keretezte a fehérnemű. Karjain és vállain tetoválások ízlésesek, kicsit sem zavaróak (pedig alapból nem preferálom a tintát). Cicije egyszerűen remekmű kategória, nekem pont a gyengém a kézbe illő méretű csodálatos formájú női báj. Kicsit rövidebb a haja, mint a képeken és világosabb is, de gondolom ez pont olyan ami bármikor változhat. Kezei kecsesek, finom érintésűek és nem utolsó sorban ügyesen használja őket.
  • Erotikus masszázs:

    Egy pohár vizet kaptam frissítőnek, majd vetkőzést és kötelező tisztálkodást követően a masszázságyra invitált miközben megszabadult a köntösétől és ekszkuzálta magát a gyenge fényviszonyok miatt. Persze nekem ezzel nem volt gondom, a félhomályban felsejlő kecses teste látványa pont a helyzetnek megfelelő mértékben mozgatta a fantáziámat. Gyakorlott mozdulatokkal bekente a hátamat illatmentes krémmel és jobb oldalról kezdve alaposan megmaszírozta, több témáról beszélgettünk közben. Folyamatos visszajelzést kért és kapott is a masszázs során. Az elején úgy éreztem, nem bánná azt sem ha nem beszélnénk túl sokat de ahogy az idő és a csevej haladt előre ez a feltételezésem szertefoszlott. Nem csak ügyes masszőznek bizonyult Szandi, hanem jó beszélgetőpartnernek is, sok könnyed nevetéssel, jókedvvel megfűszerezve. Külön meg kell említenem, hogy több csomót megtalált és kimaszírozott a vállamból, nyakamból, derekamból de volt olyan is, amit ugyan megtalált de nem "bántotta" mondván az erre a rövid időre túl nagy feladat lenne a rendelkezésre álló technikával. Az ott töltött bruttó egy óra kb. felében tartott a masszázs, a hátam után a vállaim és a kezeim (az ujjak is egyenként) kerültek sorra, majd a fenekem és a lábak kaptak egy rövidebb kezelést középerős mozdulatokkal. Az igazán alapos munkát követően ittam egy kicsi vizet, Szandi felkötötte a hosszú haját és rátértünk a levezetésre.
  • Levezetés:

    Bevallom a masszázs teljesen ellazított és kicsit el is varázsolt, de most már az asztalon hanyatt fekve kerestem a legjobb látványt nyújtó tükröket. Szandi simogatással vezette fel a folytatást, finom zacsi mozgatás és környék felfedezés után kézzel, majd kéz nélkül fogott neki, NFV-t kértem. Az asztal mellett állva változatos technikával és sebességgel dolgozott a kőkemény farkamon, közben a fenekét simogattam és a punciját is de csipketangán keresztül. Rövid idő múlva felkuporodott az asztalra a lábaim közé, így állítólag kényelmesebb neki. Eddig is főszerep jutott a mennyezeti tükröknek, de az ezt követő 5 percben csak kapkodtam a levegőt és a tekintetem a felettem munkálkodó Szandi és közös tükörképeink között. Ajkai között ért a csúcs, amit gyors befejezéssel díjazott, az utódok törlőben végezték. Ezt követően váltottunk pár mondatot, köntösbe bújt és magamra hagyott. Újabb tusra most a másik, még jobban felszerelt fürdőben kaptam lehetőséget. Öltözést követően rendeztem az anyagiakat és jeleztem jönnék még máskor is ha részéről is megvan a szimpátia. Puszi, puszi, ölelés, cipő fel, tipli.
  • Elszámolás:

    Telefonon kaptam korrekt tájékoztatást. A szalon, eddigi tapasztalataim szerint igen kedvező egységáron dolgozik, ezt felkerekítettem kissé és a találka végén letettem az asztalra. Ilyen ár-érték arányú szolgáltatás már ritkaságszámba megy a Fővárosban!
  • Összkép:

    Teljes megelégedéssel távoztam. Szandi kedvessége, szolgálatkészsége és vidám személyisége feldobta a napomat, nem beszélve kecses alakjáról, hibátlan bőréről, pici kerek fenekéről és a remekmű cicikről. Ritkán érzem azt, hogy vissza kell mennem hozzá, de most ez elég erősen bennem van.
Happy Massage