• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    :-))) köszönöm a kedves szavakat és a csodás randikat!
    Hát nem unatkoztunk….. :))

  • Egyeztetés:

    Közel két éve szerettem volna Jázminnal találkozni ma végre sikerült. Egy kudarcba fulladt találka után,az oldalon nézelődtem láttam villog hogy hívható,megcsörgettem egyből felvette ,szia tessék Jázmin vagyok ,,azonnal rabul ejtő" hangjával bemutatkozott.Azonnal a lényegre térve rákérdeztem hogy ráér e mostanában, közölte,igen ráér. Azonnal bejelentkeztem hozzá, VTR t lecsapva az autót irányba kanyarítottam és úton is voltam hozzá.
  • Megközelítés:

    A közeli dupla pláza mélygarázsában parkoltam, 5 perc séta a tetthelyig.
  • Helyszín:

    Igényes nagyon tip top, nagyobb lakásban találkoztunk. Lift a házban. Fürdő patyolat. Masszázspad tatami,tükrök....
  • Lány külseje:

    Ez nehéz lesz....hogy lehet egy gyönyörű földre szállt angyalt leírva bemutatni....!?
    Gyönyörű arc,igéző szemek,tökéletes cickók,a fenekét versbe kellene foglalni.!
    Jázmin egy emberi testet öltött szexistenő😍
    Olyan brutál kemény feneke van rendesen megmarkolni sem lehet....imádom minden porcikáját!!!
  • Erotikus masszázs:

    A tisztálkodásból visszatérve Jázmin finom gesztussal jelezte foglaljak helyet a tatamin, közöltem vele inkább kezdjünk masszázzsal.Gyönyörű mosollyal az arcán megjegyezte rendicsek akkor egy elnyújtott kényeztetésben lesz részem.
    Hasra vertem magam a padon,és rábíztam magam szépséges vendéglatóm varázslatos kezeire. A talpaimtól kezdve nagyon finoman masszirozni kezdett,a lábújjaim ,talpam ,vádlim ... Nem tudom hogy tanulta e,de az biztos hogy tanítania kellene.
    Alaposan, minden porcikámra kítérve Jázmin haladt felfelé a testemen. Közben beszélgettünk mindenféle dolgokról ,a tükörben alaposan szemügyre véve gyönyörű vendéglátóm élveztem ügyködését. Fenekem ,derekam ,hátam,vállaim alaposan átgyúrta,kellő erösséggel de nagyon finoman. Élveztem minden pillanatát. A masszázs cirógatássá alakult,benyulva lábaim közé zacsit izgatva farkamra rámarkolva jelezte ha úgy gondolom megis fordulhatok.Felülve megjegyeztem megszeretném hálálni a pompás masszázst. Mindjárt lehetővé teszem kecsegtetett Jázmin.
  • Levezetés:

    Ültem a padon Jázmin a térdeim közé állt finoman megcsókolt.Lecsúztam a padról magamhoz húztam szenvedélyesen csókolózásba gabalyodtunk.Jázmin lehúzta válláról a csipkés felsőjét megvillantva tökéletes cickóit. Biccentve jelezte akár folytathatjuk a tatamin is,előre engedve hanyat fektettem.Ráfeküdve csókolóztunk finoman hosszan,megmarkolva melleit aszittem megáll a ketyegő😜, kőkemény markolni való, kőkeményen meredező bimbók....tökéletes!
    Alapos cici kényeztetést követően,Jázmin tökéletes testét fedeztem fel csókoltam,nyaltam faltam ahol értem.Jázmin kéjesen nyögdécselve jelezte nagyon élvezi ténykedésem.A combjai közé érve gyönyörű szép illatos punci látványa fogadott. Megis dicsértem hogy milyen gyönyörű. Felvéve a tökéletes pozíciót birtokba véve szépséges vendéglatóm gyönyörű puncijàt,nyalni kezdtem. Beszopva ajkait,izgattam nyelvemmel a csiklóját. Jázmin melleit markolászva kéjesen élvezte ténykedésem.
    Valami csodás érzés nyalni ezt a szép lányt. Egyre hangosabban nyögdécselve, igen ez az nyögve jelezte célegyenesben van. Combjait megfeszítve, puncijával a számban összerándulva élvezett el. A szemei csillogtak a boldogságtól.
    Szóltam neki hogy ennyivel nem fogja megúszni ellentmondást nem tűrve,folytattam kényeztetését Jázmin hátra hajtva fejét kéjesen sóhajtozva újból elélvezett. Picit hagytam lenyugodni,combjait puszilgatva figyeltem a reakcióját...újból neki estem picit vadabbul nem kegyelmezve harmadszor is a csúcsra juttattam. Rám szólt elég lesz,mielőtt teljesen kicsinálsz. 😜😜😜
    Oda bújva szenvedélyesen csókolóztunk. Jázmin felém kerekedve végig csókolva a testem,a lábaim közé kuporodva a farkam megmarkolva,huncut mosollyal az arcán nyalni kezdte a golyóimat,zacsim beszopva ,verte a farkam. Leköpte a farkam a nyálát elsimizve szopni kezdte kőkemény farkam.Hol a makkom szopdosta hol eltüntette....közben olyan hangok hagyták el a száját ami egyértelművé tette hogy simán jobban élvezi a helyzetet mint én....pedig én is csúcson voltam.felváltva hol a farkam szopta hol a zacsit falta...a szemeiből sugárzott a boldogság. Kezdtem teljes testből remegve a csúcshoz közeledni,magamhoz húztam megcsókolva megkérdeztem hova élvezhetek.?... Gyere a számba.
    Tudtam hogy brutális orgazmusom lesz,fokozza az érzést felállva szopattam tovább. Jázmin olyan tempót diktált hogy nem bírtam tovább,kértem hogy verje ki, száját kinyitva nyelvét a makkom alá helyezve szájába verte a farkam.
    A bokámtól indulva remegés fogott el,remegve megfeszülve kiment az erő a lábaimból,alig bírtam állva maradni. szájában óriásit élvezve,kőkemény farkammal a szájában majdnem ráborultam Jázminra. Jázmin tökéletes kondicióját bizonyítva mintha mi sem történt volna kezeivel megtarva,megtámasztva rendíthetetlenül szopott tovább,helyzetet lereagálva mind ketten nevetni kezdtünk,én mint újszülött összebicsaklani akaró kiscsíkó....Jázmin farkammal a szájában...🤣🤣🤣🤣
    Nagy nehezen megtaláltam önmagam hanyat vágtam magam,szépségem hozzám bújva csókoltuk egymást....és kucogtunk a történeteket.
    Lezuhanyoztam megbeszéltük a következő találkát...érzelmes búcsú...bye bye
  • Elszámolás:

    Végülis nem beszéltünk meg semmit,egy tökéletes randi kerekedett ki másfél órában.
  • Összkép:

    Nagyon ritkán éreztem még ennyire jól magam Jázmin társaságában. Természetesen vissza térő vendége leszek.
    Ritka egy finom gyönygyszem....egyszerűen IMÁDOM!
Happy Massage