• Szofi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még pont az ünnepek előtt, (igen, sajnos most jutottam ide), zölden villogott, hamar felvette. Nagyon kedvesen, kellemes hangon tájékoztatott a részletekről és pont volt is szabad időpontja egy órán belül. Nekem még le kellett fixálnom egy egyéb teendőt aznap délelőtt, ezért abban maradtunk, hogy jelentkezem amint tudok és remélhetőleg nem előz be senki. Negyed óra múlva újból hívtam, ismét felvette és megbeszéltük a randit, úgyhogy indultam is.
  • Megközelítés:

    A telefonban kapott cím térképileg egyértelmű, jól ismert környék. Pont egy szabad parkolóhely volt, amire le is csaptam. A háztömbök számozása és betűzése már ugye csavarosabb, de egy plusz telefonhívással ezt az akadályt is sikeresen megugrottuk.
  • Helyszín:

    Nagyon diszkrét, gyakorlatilag senkivel nem találkoztam sem a kertben, sem a folyosón. A lakás szintén diszkrét, mert Szofi egyedül rendel. A lakás állapota teljesen megfelelő, nem luxus, de nagyon korrekt.
  • Lány külseje:

    Ha jól emlékszem egy köntösben fogadott, alatta pedig fehérneműben. A számok többsége szerintem a valóságot tükrözi. A kor szerintem kivétel, de mivel nem ellenőrzött, mindenki ismeri a matekot. Összességében egy nagyon szexi kis milf.
  • Action:

    Könnyen megtaláltam a lakást és kopogás után be is jutottam. Bemutatkoztunk, leültünk a kanapéra, röviden átbeszéltük a dolgokat, majd a zuhany felé vettem az irányt. Mikor visszaértem a kanapéhoz, Szofi már eggyel lengébben, és még eggyel szexibben, de még mindig köntösben várt. Helyet foglaltam mellette, majd ismerkedős beszélgetés és simogatás kezdődött. Mivel nagyon nehezen tudtam neki ellenállni, ezért rövidesen a nappaliból egy fél fallal elválasztott háló felé vettük az irányt. Előtte engem megszabadított a törölközőtől, magát pedig a köntöstől, ami alatt már nem volt semmi, így végre a teljes pici és szexi testét megcsodálhattam. Elkezdtem csókolgatni mindenhol, de elég hamar a ciciknél kötöttem ki. Egy idő után, amikor Szofi már a hátán feküdt, ciciszexra akartam váltani, de valamiért ilyen pozícióban nem preferálja, így én kerültem a hátamra és kezdett engem kényeztetni. Franciája nagyon kellemes, annak ellenére, hogy a rúdnak inkább csak a felső részét tüntetni el és így van egy kis hiányérzet. Idő után éreztem, hogy már túl jól érzem magam, viszont az nfvsz nem "megengedett", így jeleztem eme "problémámat". Szofi gumiért nyúlt, amit fel is helyezett és lovaglást javasolt, de végül inkább a doggyt választottam, mert cicikkel a számban és kezemben már nem bírtam volna sokáig :) Úgyhogy bepucsított és összeraktuk a legót. Elején csak finoman mozogtam a szűk puncijában, majd idővel erősebb és mélyebb löketre váltottunk. Egy jó menet végén így is lett végem, teljesen megtöltöttem a gumit. Zuhany, majd második kör helyett (engem hagyott el az erő a szükséges helyen) masszázst kaptam és beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Az elején, bemutatkozás után, de még zuhanyzás előtt tettem le egy asztalra. Extrák nincsenek. Pesti (vagyis jelen esetben) budai átlag.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, Szofi nagyon kedves és szexi hölgy, abszolút ajánlott.
Happy Massage