• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm köszönöm😇💝
    Újra és újra felül múljuk előző randink 😄
    Nagy boldogsággal tölt el hogy minden alkalommal remekül érzed magad társaságomba.😇🤗
    Várlak vissza szeretettel. 😊

  • Egyeztetés:

    Hirdetést itt láttam. Pár nappal a tali előtt viberen egyeztettünk. Csak ha gond van akkor keresem újból. Már csak a kapujából hívtam. új látogatóként még kér megerősítést.
  • Megközelítés:

    Az ismerős Marina-part Domika bázisa. Duna-plázát elhagyva a modern házak között sétálva előre élveztem Domikával való találkozást. BKV + gyalog 10perc. Autóval a parkoló fizetős ,de van hely.
  • Helyszín:

    Utóbbi talink óta a házszám stimmelt, csak a szint volt más.Ketten rendelnek, de a diszkréció tökéletes. Domika szobája talán nagyobb az előzőnél, de ugyanolyan barátságos, hangulatos, lágy relax zenével.Fürdő kádas függönnyel, tisztaság, rend mindenhol.Tusfürdők, szájvíz. Szobában a lényeg, kényelmes franciaágy. Figyu! Aki szeret kiállni az ágy mellé ( franciáztatni, kutyusba) Jól jár ha az ágy hátsó részét használja. Itt nem ütközik a sípcsont a keretbe. :)
  • Lány külseje:

    A Marinán van egy pár csini csaj, Domika a kiemelkedők között van fiatal, karcsú testével. Szép arcát szőkés, hosszú haj keretezi. Finom, bársonyos bőrét élvezet simogatni, csókolni. Kemény, formás cickók állnak rendelkezésre, igazán tenyérbe való. Feszes, gömbölyű popsiját szoktam elsőre megmarkolni. Vékony , karcsú dereka. Mindig szexi cuccokban fogad, öröm kihámozni belőlük Ajkát, kecses nyakát csókolni gyönyör.
  • Action:

    Gyors fürdés, szájhigi után a bevált állva puszikkal köszöntöttük az új évet. Izgalommal bontottam ki sok csatos melltartójából, ciciket kényeztetve. Ekkor már ágaskodott kis Ugri, Főleg mikor Domika finom kezébe vette irányítását.Á már bugyingó sem kell! Még állva simiztem nedves punciját. Domika imád kényeztetni, úgyhogy ágyra feküdt ajkai közt falloszom, én még ágy mellett állva ujjaztam(egy ujj). Egy ujjat szeret, utóbbi talinknál még tartottam, hogy a vastagabb farkam hogy megy be a puncijába. De nem gond, ahogy most is gumi fel, rá síkosító és missziben kezdtük a szexet Nagyon finom Domikában lenni, látom Ő is élvezi.Karjaival ölelt , húzott magához. Szemein látszott a kéj. Ide-oda hajtogatta fejecskéjét, igazán szép látvány. Kéjesen sóhajtozott,miközben dugtam combjait, melleit simogattam, csókoltam ajkát, karcsú nyakát. Éreztem a véget, kicsusszantam a puniból, még akarok élvezkedni szeretőmmel. Csókolózzunk! Tervem volt, hogy elélvezzen ujjazásomtól, mint múltkor. De nem engedte végig. Valószínű ( szerintem), ha elélvezne nincs annyi motiváció. :)) Továbbra is jól éreztük magunkat. Kutyusban folytattuk ( Az ágy végén), gyönyör volt dugás közben világbajnok popsiját, karcsú derekát nézni. Közben hátra nyúl a zacsit simizi, markolja. Érti a dolgát fiatal kora dacára. Arca a lepedőn oldalt fordítva, látszik Ő is élvezi. Majd javaslom a matekot 69, ez is tetszik Neki, imádom rózsaszín punciját nyalni, szeretem üzekedésünk spéci illatát, ami elárasztja a szobát. Ő is el van a kispajtival, imád kényeztetni. Időnk véges javasolja a drága, hogy én álljak, Ő pedig térdel előttem. Nagyon élvezi szájában a farkammal. Golyszikat is nyalja, falja, közben a farkam veri. Szemei csukva, arcát átitatja a kéj, gyönyörű kép! Nem bírom spermáim szabadság vágyát visszafogni. Kézzel én is rásegítve ajkai közt szabadulnak. Domika még szopizza finoman lüktető farkam, míg lenyugszik. Hú ez jó menet volt! Hátra lévő kis időben masszírozza a hátam. Majd tisztálkodás, búcsúcsók, csokim elrakom és távozás.
  • Elszámolás:

    Az ár még a pesti átlag alatti. Az alap felett az extra végig szájba vettem igénybe. Korrekt, az igazán kiváló szolgáltatás mellett.
  • Összkép:

    Domika egy állandó élvezet, nincs csalódás. Remekül érti hivatását. Remélem még sokszor élvezem szextudását! Fiatal, szép teste, arca sok MT-t megigézhet, hiszen mostanában sok beszi lett Róla. Megírtam én is a beszámolót, hogy átéljem újra a gyönyört, amit köszönök Neked Dominika!
Happy Massage