• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen a szupi beszámolót! Remélem minél előbb újra meglátogatsz! Puszillak addig is

  • Egyeztetés:

    Evelynnel most is napokkal előtte egyeztettünk, telefonon. Maximálisan rugalmas volt és én is.
  • Megközelítés:

    Parkolás most is nagyon könnyen ment annak ellenére, hogy a belváros szívében van a rendelője. Parkolás fizetős, ha fizetsz érte. GPS odavisz és nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Nem akarom magam ismételni, az egész lakásban maximális tisztaság, mint a patikában. Fürdőszoba tökéletes, sokfajta tusfürdő, illatos törölköző, száraz kilépő,, szájvíz és hozzá eldobható kispohár. Szoba a vendég kényelmét szolgálja, van hova rakni a ruhádat, az ágy nagy és kényelmes, bár komolyabb igénybevételnél saját hangját hallatja. Eve egyedül van a rendelőben és teljes diszkréció várja az oda látogatót.
  • Lány külseje:

    Teljesen olyan mint a képein, sőt sokkal szebb. Nekem nagyon bejön , mint testileg és lelkileg. Egy eddig nem látott szexi ruhában fogadott. Minden tetszik Evelynen . Nagyon kedves , megértő Csodálatosan szép arca van, igéző zöld szemei, fekete haj huzataga és szolis csoki bőre, ami nagyon finom.
  • Action:

    Belépéskor az ajtó mögött fogadott és csilingelő hangjával üdvözölt, majd szájpuszit kaptam. Rövid beszélgetés, Buék, ruha le és elkísért a fürdőbe. Alapos tisztálkodás, szájvíz használat és már ott is voltam. Már meztelenül fogadott, majd oda ültem mellé és hosszú percekig szenvedélyesen csókolóztunk. Nagyon szép ajkai vannak, használja csók közben a nyelvét ami nem mindenkinél alap, pedig így az igazi ! Végig csókoltam a nyakát vállát és gyönyörű melleit. Nagyon felizgatott, majd ledöntött az ágyra, a körém csavart törölközőt levette rólam és nagyon finom franciában részesített, amiből egy kölcsönös franciában mentünk át. Ekkor kértem, hogy hadd kényeztessem. Csodálatos vénuszdombját nagyon finoman felfaltam, közben csodás melleit és teste más részeit simogattam. Nagyon szeretek adni, főként ha van fogadó készség. Magát adta, nincs megjátszás és imádom amikor a csúcsra ér. Fenomenális. Ilyenkor érzékeny a Tündérem így nem repetázhatok.
    Most Ő kényeztetett, eszméletlen franciájával. Vívódtam, hogy hol érjen a vég, a csodás ajkai között, vagy a szűk gyönyörű puncijába. Utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Meglovagolt, majd bele guggolt és itt végem is lett, annyira izgató volt látni gyönyörű testét, melyet végig érintettem aktus közben.
    Fürdés. majd beszélgettünk. Nagyon jó beszélgető partner, az ember jobbat kívánni sem tud. Sok mindent tudunk egymásról és én nem élek ezzel vissza.
    Beszélgetés közben egyre közelebb került a testünk egymáshoz, egyre többet érintettük egymást. Mellém bújt mint a barátnőm, majd újra csókolóztunk hosszasan , ezután végig csókolta a testem. A lábaimhoz helyezkedett és újra az ajkaival kényeztetett olyan változatosan, hogy teljesen kikészített. Használta a kézeit is, amit nála nagyon szeretek, mert olyan finoman csinálja ami nagyon ritkaság. Végül az ajkai között ért a vég, amiba beleremegtem. Csodás volt!!!!!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt az elszámolás és extrákat is igénybe vettem. Már ismerjük egymást.
  • Összkép:

    Most is csodát tett. Nagyon élveztem a találkozó minden percét. Csak egy Hölgynél kaptam meg ezt a csodálatos barátnős érzést. Evelynnél is mindig ezt kapom. Én azért szeretem Őt, mert a szexen kívül mély emberi érzelmeket is találok benne. Ilyen Lánnyal is egyszer találkoztam. Eve mondta , hogy köztünk van kémia! Nem én találtam ki. Igaz Eve?
    Csodás vagy puszillak!

    Ha megkésve is minden kedves Hölgynek kívánok boldog új évet és nagyon jó egészséget! Új év , új lehetőségek !
Happy Massage