• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam először a hirdetését, a másik oldalon más a neve és ott nem kér beszámolókat. Ez és az "escort is" kiírás nem hatott rám ösztönzőleg, de a képek tetszettek, és a kerületváltás óta nagyon jók a beszámolói, tehát felhívtam, amikor láttam, hogy telefonnál van. Elmondta az árakat, és hogy azok a lehetőségek, ami ki van írva. Mélyebb hangja van, kedves. VTR-t is csináltam aznap délutánra, gyorsan elfogadta.
  • Megközelítés:

    A MOL toronynál a sok új ház közül az egyik. Bejáratra pontosan elmondta a telefonban, minden nagy betűkkel van kiírva. Szerintem lehet parkolni közel is, de nem nagyon néztem, azt sem, hogy fizetős-e. Közel a Lágymányosi, úgyhogy gondolom megoldható, hogy közelebb tegyen le a BKV, én a 4-es 6-ostól sétáltam kb. 12 percet. Hívtam a pontos időben, kaptam a csengőt és az emeletet, nincs magasan. A lifthívó gomb ugyanolyan, mint a Marinán.
  • Helyszín:

    Két szoba, egy világos nappali-konyha, erkély/terasz barátnővel (nem láttam, de Kamilla mondta, hogy ott van). Szerintem ketten vannak összesen, talán ki is lehet találni, hogy ki a barátnő a hirdetések hasonlósága alapján. Nagy rend nincs a nappaliban, mert nincs elkerített rész, engem nem zavart. Kamilla mondta, hogy hagyhatom itt a dolgaimat, így is tettem, de figyelembe véve, hogy közben jött egy másik vendég is, lehet hogy jobb ötlet bevinni őket a szobába. A miénk szerencsére a távolabbi volt, a másik egyből a bejárattal szemben van. Nem volt nagyon sötét (én azt nem is szeretem), viszonylag nagy, az ágy is, vannak még polcok, egy éjjeliszekrény és egy TV a falon. Ezen a randi első felében az RTL Klub ment, ami néha egy kicsit zavaró volt, de amikor ezt észrevette, Kamilla átkapcsolt Youtube-os zenére. A fürdő tisztának hat (talán mert új a lakás), bár vannak hajszálak a földön, szöszmöszök a zuhanyzóban, aminek befelé nyílik az ajtaja. Benne 8-féle tusfürdő, és három borotva (?). A csapnál kétféle szájvíz műanyagpoharakkal. A kilépő száraz, a törölközők nagyok, jók. Kérésemre visszafelé újat kaptam.
  • Lány külseje:

    A teste látható képeken, bár némi has hiányzik róluk, engem nem zavart. Én jobban szeretem a kisebb mellet, de Kamillánál a nagy jól illik az alkatához és szép is. Hátulról különösen tetszett bugyi nélkül, combfixben. A bőre sima, illatos, barnás. A punci sima, szép. Az arca láttán először nem fogott el a "tudom, hogy jó helyen járok" érzés, de a kedvességével, vidámságával és az idő előrehaladtával úgy megszépült a szememben, hogy nem tudom megmondani, miért. Így 4-et adok, mert itt az első benyomást szoktam pontozni. Különben fiatalos az arca, nem néz ki idősebbnek a kiírt kornál. Fekete bugyiban, melltartóban és combfixben (talán egy kis köntös is volt rajta, nem emlékszem) fogadott. Mire visszaértem a fürdőből, már csak a bugyi és a combfix maradt fent.
  • Action:

    Zuhanyzás után ő az ágyon fekve várt, felmásztam én is, mondta, hogy helyezzem magam kényelembe, hátra feküdtem, ő felmászott rám. Egy ideig így csókolóztunk, közben néha áttértem a cicijére, nyakára. Pár perc múlva a hátára fordítottam, folytattuk egy darabig, amit elkezdtünk, majd kérdezte, hogy lenézzen-e eggyel lejjebb, mondtam, hogy előbb inkább én néznék le hozzá. Segített levenni a- bugyiját, én elhelyezkedtem a lábai között és, elfelejtve hogy van ujjazás, csak szájjal/nyelvvel próbáltam valamit elérni. Sok mindent nem sikerült, de nem volt eljátszott orgazmus, ami tetszett. 5-15 percet tölthettem ott, majd kihúztam a fejem a lábai közül. Ezután ő is ténykedett egy darabig az én alsó részemen, majd az ágy mellé álltam, így tudtunk csókolózni és elértem a ciciket amíg a kezében voltam. Amikor úgy éreztem, hogy eléggé bemelegedtünk, ahhoz, hogy túllendüljünk harcostársam gumi-félelmén, kértem, hogy húzzuk fel. Polgártársam persze (vissza)húzódzkodott, de Kamilla kézzel rásegített, felrakta, és szemből beleült. Mivel gumiban nem szoktam sok mindent érezni (a félelmen kívül, hogy mindjárt kisiet a vér, onnan, ahol szükség lenne rá), megpróbáltam Kamillára koncentrálni: markoltam a fenekét, csókoltam a száját, mozogtam alulról. Ki akartam próbálni, hogy még működik-e öltözetben is a bajtársam, tehát amikor esélyt láttam rá, nem fogtam vissza magam, inkább gyorsítottam és a megtöltöttem a gumit. Ő megvárta a végét, majd leszállt rólam és kivitte a gumit, ekkor láttam először hátulról és nagyon tetszett. Kihasználva az alkalmat, vettem egy párnát és aludtam egy fél percet. Mikor visszajött felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam. Jól csinálta, szerintem valamilyen nem túl erős szagú olajjal, talán még szakszerű is volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, felajánlotta, hogy bemutat a barátnőjének, de mire végeztünk ő már a másik szobában volt elfoglalva. Utána zuhanyzás, öltözés, majd az ajtóban két puszi. A liftnél megnéztem a telefonom, pont 60 perc telt el.
  • Elszámolás:

    A végén raktam az éjjeliszekrényre, ő emlékeztetett, hogy a VTR-es ajándék extrára (végén szájba) nem került sor, még azt is felajánlotta, hogy legközelebb lehet kétszer is, (ha bírom). Annyi, amennyit a telefonban mondott, és ami ki van írva: az átlagnál egy kicsivel magasabb, kerek csokor.
  • Összkép:

    Csak akkor kezdtem el azt gondolni, hogy jó lesz, amikor először összeért a szánk, de szinte egyből biztos is lettem benne. Kamilla mindenben nagyon kedves, figyelmes és jó volt és nekem meg is tetszett.
Happy Massage