• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amikor elérhető volt. Másnapra kértem időpontot, amit később VTR-n és üzenetben is megerősítettem. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    A pontos címet VTR-n megadta. GPS pontosan oda talál, XI. ker. Fehérvári út környéke . A Fehérvári úton villamos járattal. A ház elött sok szabad parkolóhely volt.
  • Helyszín:

    A randi helyszíne egy felújított panelházban található. A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdőben zuhanyzó sok tusfürdővel.
    A vendéglátóm randi elején és végén is tiszta törölközőt adott. A szobában egy masszázságy várt.
  • Lány külseje:

    Zsófi külseje nagyon tetszett. Képei abszolút tükrözik a valóságot. Arckitakarással hirdet, de az arca is szép, mosolygós. Bőre feszes, sportos, izmos. Mellei picik, pont olyan tenyérbe illőek.
  • Erotikus masszázs:

    Belépéskor kézfogással üdvözölt. Be kisért a szobába, ahol megbeszéltük a lehetőségeket, majd tiszta törölközőt adott és elmentem zuhanyozni.
    Zuhanyzásból visszatérve egy tangabugyi, felül semmi kombóba fogadott, majd megkért feküdjek az ágyra és elkezdődött a masszázs.
    Zsófi keze isteni volt, panaszkodott, hogy a kezei fájnak, és ezért nem úgy tud masszírozni ahogy ő szeretné, de én ebből semmit nem éreztem. Nagyon jól masszírozott, alaposan átgyúrt mindenhol, többször visszatérve a problémás helyekre. A masszázs erősségét váltogatta, néha simogatós, néha közepes erősségű volt. Közbe én is el kezdtem simogati a lábainál, fenekénél, meg ahol értem. Nem húzodott el úgy vettem észre tetszik neki.A simogatós rész is nagyon bejött nekem, a finom kezei, érintése, ahol simogatott olyan érzéssel töltött el, amilyet eddig nem éreztem. A masszázs végére szinte teljesen újjászülettem.
  • Levezetés:

    Masszázs végeztével kiment kezet mosni. Visszatérve megkért forduljak meg, majd megkérdezte szeretnék e kölcsönösséget. Én önző módon annyira élveztem az érintését, hogy nem éltem vele, de ígérem legközelebb bepótolom.
    Na szóval ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Olajat csorgatott a kezére és el kezdett a farkamnál masszírozni. Végig teljes hosszába a golyóimnál a combom belsejénél, néha bekapva, szívogatva. Nagyon lassan simogatta, masszírozta szopta és itt ért az első meglepetés. Néhány perc volt csak, és Zsófinak sikerült belőlem kimasszírozni az első adagot. Annyira fantasztikus volt a keze és a szája egyszerre, hogy nem tudtam magam kontrollálni. Kicsit zavarba is voltam, ilyen nem történt még velem, hogy pár perc alatt elsüljek. Zsófi meg csak mosolygott, és azt mondta ez most akkor azt jelenti, hogy jó volt. Hát több volt mint jó.
    Mikor lenyugodtam mivel maradt még időnk, megkérdezte Zsófi nincs e kedvem megmasszírozni, mert fáj a háta. Hát volt, felfeküdt az ágyra, be krémeztem a kezem és el kezdtem masszírozni, ahogy Zsófi kérte. Néha azért beloptam a kezem a melléhez és a combjai közé. Zsófin úgy vettem észre, élvezi a ténykedésem, ezt néha szóvá is tette.
    Masszázsom után Zsófi felajánlott egy kis kényeztetést a masszázsomért ami én örömmel elfogadtam. Így a végére még kaptam egy fantasztikus NFVSZ-t., majd egy tiszta törcsi és el fürdeni.
  • Elszámolás:

    Elszámolás nagyon korrekt, az elején szerettem volna intézni, de Zsófi ezt nem igényelte, így a végén kerűlt rá sor.
  • Összkép:

    Zsófi egy igazi tündér. Az elején kicsit zavarban volta, mint minden lánynál az első randinál, de ő mindent elkövetett hogy nekem jó legyen. Nem tudom, hogy ő hogy van vele, de részemről teljesen jól müködött a kémia. Tuti vissza térek még hozzá.
    Köszönöm Zsófi
Happy Massage