• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában előnyben részesítem a VTR-es egyeztetést, de most kivételesen úgy alakult, hogy időmilliomos voltam és a telefon használatának sem volt éppen munkahelyi akadálya, ezért telefonon hívtam, szinte egyből felvette. Nem első alkalommal találkoztunk és a megfáradt vándor a bővebb infóból is tájékozódhat, így a helyszín ismeretében igazándiból már csak egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot kellett találni, amit pár perc alatt sikerült is megbeszélni.
  • Megközelítés:

    XI. kerület már-már kultikus „lakóparkja”, annak is nem a főúton található egyik épülete. Autóval könnyen megtalálható, GPS házhoz visz. Általában meg sem próbálok a ház mellett parkolni – bár volt már rá példa, hogy sikerrel jártam – szinte mindig a közeli nagy élelmiszer diszkont parkolóját használom, egyben a diszkont előterében elhelyezett bankautomatát is igénybe veszem, mivel általában nem hordok magamnál készpénzt. Maga a bolt pedig alkalmas arra, hogy pár perc alatt valami finomságot is beszerezzek, amit mindig a boríték mellé teszek.
  • Helyszín:

    A talán 10-15 éve épült lakótömb földszintjén, nem messze a bejárattól elhelyezkedő, egy légterű, amerikai konyhás garzon, egy nagy francia ággyal, a fürdő a bejárati ajtótól jobbra nyílik. Mindenhol rend és tisztaság, Lotti ahogy magára is, úgy a helyre is igényes. A fürdőszoba meglepően tágas, tusfürdő, szájvíz, méretes törülköző, szóval minden, amire az ember ilyenkor vágyik, mielőtt a csatába indul.
  • Lány külseje:

    Lotti egy kívánatos szőke hölgy, szép arccal, formás testtel, izgató és méretes keblekkel. Nőies alakja ott gömbölyödik ahol kell, engem (is) általában mindig elvarázsol. Egyébként – szokásának megfelelően - egy szál semmiben fogadott, nincs zsákba macska.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve az ágyon várt és maga mellé invitált. Rögtön eleget tettem óhajának és az ágyra érve csókolózni kezdtünk, majd Lotti végig csókolva a testemet dél felé vette az irányt és egy nagyon finom franciába kezdett. Én sem akartam adósa maradni, így felajánlottam a kölcsönös franciát. Ténykedésemet reményeim szerint élvezte, de a csúcsra valószínűleg nem jutott, vagy ha mégis, akkor igen-igen diszkréten csinálta. Ezután 69-ben folytattuk a kényeztetést, de én voltam felül, így – immáron már sokadszor – megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan lelkesen és annyira jól csinál, hogy hajlok rá, hogy elhiggyem: még élvezi is. Pár perc után váltottunk, gumit húzott ágaskodó farkamra és meglovagolt. Mindig maradandó élményt okoz látni a hullámzó kebleket, miközben fáradhatatlanul lovagol. Általában igyekszem élvezni és kihasználni a találkozó minden percét, ezért most sem éltem a gumiba durranás lehetőségével. Amikor éreztem, hogy közeleg a vég ismét váltottunk, oldalra feküdt, én gyorsan lehúztam a gumit és ismét élvezni kezdtem francia tudását. Biztattam, hogy keményen verje bele a farkam a szájába, ennek eredményeképpen rövid idő alatt meg is szabadultam néhány millió farkát csapkodó spermától. A kellemes fáradtság okán mindig kell néhány perc relax, ezalatt beszélgettünk, majd elmentem gyorsan letussolni, felöltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Minden tudnivaló megtalálható a részletes infóba, extrát nem kértem, minden alap amit szeretek. Lotti és a kedvessége, maga az extra. Megérkezéskor – szokásomnak megfelelően – kérés nélkül, kis ajándék kíséretében letettem a konyha pultra.
  • Összkép:

    Ha nem is túl gyakran, de évek óta vissza-vissza térek. És mindig sikerül valami újat, valami élvezeteset találni minden találkozásban. Kell ennél több? Van ennél jobb ajánlás?
Happy Massage