• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn ahogy megláttam a hirdetését hívtam is. Ő vette fel és még estére sikerült időpontot kapnom.
  • Megközelítés:

    Villamos vitt a Szerémi út/Hengermalom útig. Utána gyalog a Lewis Carroll főhőséről elnevezett utcáig. A közeli Újbuda Centerben várakoztam. Majd irány vissza Csodaországba. Hívtam és megkaptam a kódot. Lifttel fel az emeletre és megérkeztem.
  • Helyszín:

    Rengeteg új építésű épülettömb van itt. Kifogástalan a műszaki állapota. Kívűlről, belülről top. Lift van. Hangulatos a szoba, mintha masszázshoz lenne berendezve. Még a zene is olyan ellazító. Bent a szobában van a szobainas a ruháknak. Az ágy egyik oldalán a falnál tükör. Kispárna az ágyon a fejnek. A sok benyomás a masszázsról nem volt véletlen, Linda masszázzsal kezdett.
  • Lány külseje:

    A képek nem túloznak, pont ilyen. Ő van a képeken, arckitakarással is felismerem. A haj a program nagy részében felkötve. Legvégén kiengedte igazán bombázóvá varázsolja,pont mint a képeken. Formás teste van, arc kiengedett hajjal a legbájosabb és úgy kislányos bájat kap. Egy cérnavékony falatnyi bugyi van csak rajta. Mellei természetesek, ő maga is. Van tartása. Jól el lehet vele beszélgetni, igaz olyan témát találtunk. Hibátlan higiénia, mintha csak most borotválta volna a pucit.
  • Action:

    A sok benyomás a masszázsról nem volt véletlen, Linda masszázzsal kezdett. Szerencsére nem hasaltam, a hátamon voltam így gyorsan rövidült a masszázs. Krémet használt hozzá és a lábaim átgyúrása után kezeivel a farkamat gyúrta. Mikor gumi képessé váltam ráadta az óvszert. Kellemes óvszeres franciát kaptam, durvulástól és mélytoroktól menteset. A kezdeti egyoldalúság átmehetett kölcsönösségbe, 69 következett. Megcsodálhattam a puncit, a bugyi ekkor került le. A 69 után kutyusban kezdtünk. Következett az hogy ő hasra feküdt én pedig felette. Ekkor adtam puszikat a vállára, nyakára. Izgató a háta, formás a teste. Majd szemből klasszikus póz. Lábak nem kerültek a nyakba, én se kértem. Jól esően simogatott aktus közben. Én is őt, a melleit. Meg adtam neki ebben a pózban is puszikat a testére. Így is lett vége ebben a misszis pózban. Letusoltam a farkam.
    Megbeszéltük a folytatást. A második kör vagy óvszeres francia lehet vagy kézi levezetés és melleire/testére élvezés. Másfél órában már kétszeri szeretkezés is van. Merthogy van másfél órás program is. Mivel most kezdett szerintem még kialakulóban van mi hogy lesz, nekem jó volt így is. Az óvszeres francia mellett döntöttem. A kezdés úgy nézett ki mint az első kör előtti szitu. Én a hátamon, ő előttem ül. Most nincs lábmasszázs. Kezeivel a farkam felé veszi az irányt. Alul simogatja a farkam. Direkt nem szólok, kiváncsi vagyok ráérez-e hogy jó nekem. Na erre teljesen szembehelyezkedik velem, szétteszi a lábait, közelebb hajol és a farkam felső részét kezezi. Ráérzett!!!! Plusz a látvány. Már bánom hogy nem lovagoltunk, nagyon szexi szemből. És ott a tükör amiből látom őt hátulról, a hátát, a fenekét. Mivel a farkam már áll, gumit kap. És ahogy beszéltük, szájjal folytatja. Izgató szitu. El is élvezek. Tusolás, beszélgetés és az időt még túl is léptük, igaz mondta hogy picit még maradhatok. Jó volt a téma mindkettőnknek.
  • Elszámolás:

    Teljesen arányos a vállalt dolgokkal. Mivel normál dolgokat vállal így szimpatikus az elszámolás, nincs elszállva. Semmilyen extrát nem vettem igénybe. Az egy óra egy aktusból és egy óvszeres franciából állt. Kérés nélkül előre adtam oda. Végig ott maradt.
  • Összkép:

    Elégedett vagyok, kellemes társaság. A szex a masszázsból vezetődik át nála, igazi kuriózum. Mondjuk nála inkább a szeretkezés a jó szó az aktusunkra.
Happy Massage