• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje szemeztem vele. Az adatlapja, a beszámolói és az elérhető "bővebb infó" információ alapján teljes magabiztossággal érkeztem hozzá a vállalásaival és a virágcsokrok számával kapcsolatban. Így ezekről az egyeztetés során szó sem esett. SMS-ben egyeztettünk időpontot, amit a kérésének megfelelően hívásban megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a bejárat mellett találtam parkolóhelyet. Mivel túlságosan időben érkeztem, volt lehetőségem megfigyelni a közösségi közlekedést is. Annyi busz járt arra, hogy beszarás :) 1-es villamos is sétatávolságon belül, de azért az már csak a gyakorlottabb gyaloglóknak ajánlott. Navigációval eltéveszthetetlen, a waze a ház előtt állított meg.
  • Helyszín:

    Az ideális randihelyszín. Újabb építésű társasház egyik emeleti lakása a helyszín. A bejutásban időben kaptam információdús támogatás Ramónától, eltéveszthetetlen volt. A lépcsőházban és a folyosón egy teremtett lélekkel sem találkoztam érkezéskor és távozáskor sem. A lakás patent, nappali-háló-fürdő az egész, nem volt más a lakásban kettőnkön kívül. Szerintem ez az igazi belefeledkezés alapfeltétele. A fürdő tiszta, a törölköző tökély. A tetthelyen izgalmas félhomály, az ágy mellett tükör (úúúúúú wooow) az ágy kellőképpen kemény. Mindenhol rend és tisztaság. Szájvizes pohárka abszolút plusz pont. Jó volt, na :)
  • Lány külseje:

    Ramóna szemei ragyognak az élettől. A hangját imádtam, olyan igazi belevaló csajhoz passzoló erőteljes fajta. Azért ezekkel kezdtem, mert ezekkel szédített meg először. Az arca is nagyon szép, a haja ápolt (és ahogy feltekeri... áhh...). Egy nagyon szexi fekete csipkeköntösben fogadott, alatta egy combfix árválkodott. A képek tőlem lehetnek retusáltak is, mert a valóságban sem tapasztaltam mást. A teste pontosan olyan, amilyet a fotók alapján elképzeltem. A bőre bársonyos, jó hozzáérni, megpuszilni, belekapaszkodni bárhol. És a cicik. Formásak, kemények, és finoman reagálnak az érintésre. Nagyon rendben van a lány külseje, na :)
  • Action:

    Először találkoztunk, ennek megfelelően egy laza és kötetlen beszélgetés keretein belül ismerkedtünk egymással pár percig. Már ez is pozitív volt. Egyből lejött, hogy Ramóna a legtöbbet akarja kihozni a találkozónkból. Nem gondoltam volna, hogy ezen az oldalon ezt le fogom írni valaha, de jót dumáltunk. Le sem tudtam venni a szememet a szemeiről és a hajáról (ez utóbbit úgy tekerte fel a szemem láttára, hogy ott elaléltam, csodálatosan kecses volt). Aztán irány a zuhany, amit fél órás randihoz illeszkedve a gyors alaposság jegyében letudtam, majd alig vártam, hogy átlépjük azt a bizonyos határt. Ramóna kommunikatív lány, amit én nagyon szeretek, úgyhogy abban maradtunk, hogy mindent szabad, amit nem, azt közösen jelezzük majd egymásnak. Nem kaptam piros lámpát, bár igyekeztem nem feszegetni a határait sem. Finom csókokkal kezdtünk, olyanokkal, amiket imádok. Nyelvjátékkal, bele-belenevetgélve, suttogva, izgatóan. Majd gyorsan hanyatt fekve találtam magam, Ramóna pedig az ölembe pattant, és úgy folytattuk ezt a játékot, bevonva a csodás melleit. Kértem, hogy üljön a számra, és 69-ben folytattuk. Imádok nyalni, és muszáj volt megkóstolnom. Nagyon bánhatnám, ha ezt kihagytam volna, de szerencsére nem tettem :) Pár perc után kérte, hogy a lábaim közé helyezkedhessen, mert imád úgy kényeztetni, nem volt ellenvetésem. Nagyon-nagyon-nagyon finom franciát kaptam, lágyan, finoman, minden területet alaposan összenyálazva. Közben szemkontaktus, mosolygás, kedvesség. Végig azt éreztem, hogy el akar kápráztatni, és mindig előszedett egy-egy apró finomságot a tarsolyából. Majd bedobta, hogy szívesen beleülne, hát átadtam magam az élménynek. Ha eljutsz hozzá, ez az a pont, ahol emlékezned kell a tükörre, bármi is történik. Erre azért hívom fel a figyelmedet, mert én is elfelejtettem a hangok-érzések-csókok-kitapintott csodák kereszttüzében. Ramóna szerencsére emlékeztetett rá :) Aztán mögé vágytam, de ez a póz valamiért nem stimmelt annyira, amit annyira gyorsan felismert, hogy még szólni sem volt időm. A szájával visszavarázsolt tettrekész állapotomba, majd egyre intenzívebb kézi rásegítéssel színesített franciával kivégzett. Csodásan csinálta. A végén biztosított arról, hogy nem kell rohannom, nyugodtan térjek vissza a földre. Cuki volt minden percben. Jó élmény volt vele.
  • Elszámolás:

    A csokrot letettem egy szekrényre, nem beszéltünk erről többet. Mintha jelentősége sem lett volna, és ez is csak emelt az élményen.
  • Összkép:

    Szinte biztos vagyok abban, hogy vissza fogok térni egy hosszabb kalandra. Ismerkedésnek ez tökéletes volt, de kedvet csinált egy még tartalmasabb mókára. Mondhatnám, hogy megérte, de pont ez a különleges az egészben, hogy gyakorlatilag el tudtam felejteni, hogy ezekért a percekért fizettem. Számomra ettől volt még különlegesebb az élmény.
Happy Massage