• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam őt egy szombati napon, és nem tudtam utolérni. Hagytam neki egy üzenetet, és rá 20 percre visszahívott, és tudtunk egyeztetni. Könnyen ment, mert aranyos volt, és szinte azonnal tudtunk időpontot foglalni. A telefonban megnyerő volt már a hangja is, és szinte azonnal elcsábított engem. Kérésére a megbeszéltek alapján a Randink napján újra egyeztettünk megerősítés céljából. pár órára rá meg is történt a találkozó.
  • Megközelítés:

    A Helyszín Budapest egyik legjobb közlekedési pontjánál található. Én Tömegközlekedéssel érkeztem, és nagyon könnyen megközelíthető volt. Azt néztem is, hogy konkrétan rengeteg parkolóhely volt az utcán, ami meglepő, mert Budapesten manapság nehéz jó parkolót találni. No de térjünk is vissza a témára. A kapott címet bepötyögtem a GPS-be, és már navigált is. Nem lehet eltéveszteni a címet.
  • Helyszín:

    A lakás egy nagyon szép kis 2 személyes lakás. A Célnak, és a Romantikus hangulatnak pont megfelelő, és minden igényt kielégítő. Beérkezve egy nagyon finom illatot éreztem, fel volt készülve az érkezésemre, és már a megérkezésemkor éreztette velem, hogy nagyon jó helyen járok. Egy nagyon szép nappali, ami egyben van a konyhával. Egy nagyon szép, és hangulatos szoba, ami később fontossá vált. A fürdőszoba jól felszerelt, rengeteg tusfürdő állt rendelkezésemre a higiénikusabb együttléthez. Beérkezvén pár szót beszélgettünk, majd kaptam egy illatos törölközőt, és már mehettem is a fürdőbe. Tusolás közben beszélgettünk, és amint végeztem, jöhetett a szájvíz, és már indultunk is be a hálószoba rejtett kis világába. A hálószobában volt egy nagyon kényelmes franciaágy, és illatos lepedő volt leterítve rajta.
  • Lány külseje:

    Mikor megérkeztem, kicsit izgatottan, és félénken léptem be az ajtón. No de mikor megpillantottam őt, nagyon meglepődtem. Konkrétan előttem állt egy nagyon szép lány. A Képek teljes mértékben őt mutatják be, no de azért uraim, Azok még is csak képek. A valóságban sokkal szebb. Gyönyörű szempár, mosolygós ajkak, tökéletes testalkat. Gyönyörű hosszú copfba kötött haj. Engem azonnal elcsábított, és pont emiatt volt egy kis zavar bennem. Szóval teljes mértékben ő van a képeken, de a valóságban sokkal csinosabb. Beérkezéskor már teljesen barátnő feeling fogott el, a kis zavarodottságot szerintem észrevette, mert másodpercek alatt tett róla, hogy elmúljon. Úgy is lett. Egy nagyon csinos kis csipkés köntösben várt engem. harisnyában, és volt rajta egy harisnyatartó is. Habár az igazat megvallva a mosolya, a hangja, és a kedvessége fogott meg. No és persze a tekintete. Hát srácok... Olyan tekintete van, ami megigéz. Talán a régi időkben lehetett ilyen tekintete a Kír lányoknak (varázslónők).
  • Action:

    Tusolás, és szájöblögetés után a hálószobába mentünk. Levette a köntöst, amit viselt, és egy nagyon csinos testű lány állt előttem. Egyszerűen tökéletes volt. Feszes mellek, egyszerűen mindenben tökéletes. Elcsattant pár csók, és ölelések hada. Aztán megfordult, és hátulról öleltem magamhoz, közben a nyakát csókolgattam. Éreztem, hogy angyali illat árad minden kis pórusából. Egyszerűen tökéletes, nem tudok mást mondani. Éreztem, ahogy csókoltam a nyakát, hogy jól eset neki a kényeztetés, és bár szavakkal nem, de teste minden rezzenésével éreztem, hogy kívánja a kényeztetést. A Folytatásban a Francia ágy következett. Lefeküdtünk, és én kezdeményeztem. Elkezdtem kényeztetni, és közben rátapintottam szegénykém gyenge pontjára, de ezt megtartom magamnak. Végigcsókolgattam a gyönyörű testét, és közben időnként visszatértem mézédes ajkaihoz csókok hadáért. Ő következett a kényeztetésben. Egy finom csók, és utána már irányítása alatt voltam. Érzéki csókokkal, és érzéki franciával kényeztetett. Éreztem minden mozzanatából, hogy élvezettel ajándékozza nekem az érzést, ahogy kényeztet. A Franciája isteni, nagyon vissza kellett fognom magam, mert szinte azonnal ajkai között végeztem volna. Aztán sor került az első egybeolvadásra. Kérdezte, hogy felteszem magamnak az óvszert, vagy tegye fel ő. Ő tette fel végül a döntésem meghozása után. Finoman felhelyezte, és szájjal végigvezette a z óvszert. Kicsit igazított a végén, hogy minden klappoljon, és végül lovagló pózban kezdtük. Komolyan írom, amit írok, bár neki csak annyit mondtam, hogy nagyon forró volt. Valóban. Nagyon forró, és kegyetlen jó volt, ahogy elkezdett lovagolni rajtam. Közben az arcomra nézett, és láttam rajta, ahogyan élvezi az összeolvadásunkat. No az első körben nekem így lett végem. Kis pihi, egy kellemes kis beszélgetés, aztán kimentem egy gyors tusolásra, majd ő is felfrissítette magát. Újra visszatértünk a franciaágyra, ahol újra egy professzionálisnál is sokkal jobb franciát kaptam, aminek a végén újra felkerült egy gumi. Bevallom őszintén, hogy a második alkalommal már nem volt bennem szorongás. Azonnal észrevette ő is. Misszionárius pózzal kezdtünk, és végül kutyussal fejeztük be. Még kellett volna idő, hogy újra a Valhallába kerüljek az érzés alapján, de már nem volt nagyon időnk. Végül egy nagyon jó nyelvmunkával kivégzett engem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, és bizalomhiánytól mentes. Beléptem, beszélgettünk. Megajándékoztam egy gyönyörű ajándékkal, amit láttam, hogy nagyon tetszett neki. Egy szót nem szólt a tiszteletdíjról, amit korábban már előre megbeszéltünk. Letettem a megbeszéltek szerint a tiszteletdíjat, és nem is foglalkoztunk vele. Teljesen korrekt volt minden téren.
  • Összkép:

    Nos még most sem tértem magamhoz. Egy gyönyörű, csinos, ízig vérig igazi nő társaságában lehettem. Egyszerűen fantasztikus volt. A mosolya, az ölelése, a csókja, az érintése, a bőre selymessége, a simogatása, az ahogyan hozzámért, ahogy rám nézett. Nem tudtam még mindig magamhoz térni. Őszintén szólva ha most én egy önző alak lennék, azt mondanám nem ajánlom őt senkinek, mert így akkor több ideje marad rám, de én nem vagyok ilyen. Ő tényleg tökéletes, a kezdeményezése kiváló, azonnal megtalálta a közös témánkat, és semmi olyan tényt nem tudok felhozni, ami negatívum lenne. Jó vele beszélgetni, a hangja kifejezetten nyugtatólag hatott rám. Az a bajom leginkább, hogy itt csak 5 csillagig lehet értékelni, de kérlek titeket, hogy a leadott pontszámaim szorozzátok fel még vagy 1000-el, és akkor talán megtudjátok, mi az igazi véleményem. Nagyon várom a visszatérést a karjaiba, és hogy újra érezhessem mézédes csókjait.
Happy Massage