• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján kora délelőtt telefonon egyeztettünk. Könnye ment a kapcsolt felvétel. A hirdetését az oldalon láttam. Korrekt tájékoztatást kap az érdeklődő. Én többször voltam, így csak az időpontot beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, könnyű megtalálni. Parkolót állandóan találni a közelben és ingyenes. Én az épület garázsába szoktam beállni. BKV járatokat nem ismerem a közelben, kocsival szoktam menni.
  • Helyszín:

    Új építésű kétszintes iker családi ház, jó állapotú. A szoba és fürdő az emeleten van. Fürdőben kádban tusolási lehetőség, több fajta tusfürdő és szájvíz. A szobában nagy beépített tükrös szekrény.
    Nagy francia ágy, kényelmes. Hangulatvilágítás és halk zene is segít a hangulat megalapozásához.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek a valóságnak, nekem sokkal jobban tetszett a valóság. Kedves arc, formás alak, a popsija teljesen elvarázsolt. Karen így ahogy van gyönyörű lány. A célnak nagyon megfelel. Utcai ruhában fogadott, mivel egy perccel előttem érkezett.
  • Action:

    A szobába beérve gyorsan megbeszéltük kivel mi történt találkozásunk óta, majd gyorsan elintéztem a fürdőszobai dolgokat. Karan is a fürdőszobába ment, de csak egy percre. Az ágyra feküdtünk és ekkeztük egymás testét felfedezni, simogatni. Én vettem át a kezdeményezést és végig csókoltam és simogattam gyönyörű testét. Így jutottam a célomhoz a varázslatos puncihoz, amit hosszan kényeztettem. Úgy érzem tetszett neki a ténykedésem. Majd Karen viszonozta kedvességemet, csodás, változatos franciával kápráztatott el. Ezt elmondani nem lehet, meg kell tapasztalni szája és nyelve huncut játékát. Kénytelen voltam a védőfelszerelést kérni, nagyon felizgatott a kedveskedésével és bárhová néztem vagy nyúltam a kezemmel mindenütt Karen csodálatos testét élvezhettem. Elősször lovacskázás, majd szemből támadtam, íg is lett végem. Karan nagyon aktív volt, ölelt, igyekezett úgy alakítani az akciót, hogy nekem jó legyen. Kicsit összebújtunk, beszélgettünk, sajnos lejárt az időm, mennem kellet.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, igaz csak egy extra van a vibrátoros játék. Nagyon korrekten betartja a megbeszélt dolgokat, az adatlapján kiírt vállalásokat teljesíti, sőt sok kedvesség viszonzásra kerül.
    Ár érték arány a legjobbak között van.
  • Összkép:

    Karen mindig nagyon kedves, vidám, olyan mint egy barátnő. Én feltöltődve, jó érzésekkel távozom tőlle. Megkapom amit egy ilyen kalandban keresek, állandóan elvarázsol.
Happy Massage