• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A saját oldalukon foglaltam időpontot egy négykezes masszázsra. Könnyen ment, ahogy már megszoktam.
  • Megközelítés:

    BKK-val könnyen megközelíthető, mert a metró a közelben van és busz vagy troli visz közelebb. Autóval is jó, mert van szabad parkolóhely, de fizetős. Nekem már ismerős környék.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Ahogy az szokott lenni most is mindenhol nagy a higénia. A négykezes szeánszokat mindig a lakás végében lévő " baldachinos" szobában tartjuk és az ezzel szemben lévő fürdőt vesszük használatba a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Sophie Egy átlagos alkatú félig spanyol származású lány. Nagyon szép mosolya van és a tekintetében is van valami elbűvölő. Arcra szép és az átlagos alkata mellé tenyérbe illő cicik társulnak. Volt egy kevés rúzs az ajkain, ami okozott meglepetést amire majd még kitérek. Fekete szexi ruciban nyitott ajtót. Alatta biztos volt egy tűzvörös tanga, de a melltartóról nem tudok nyilatkozni.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor telefonon hívtam őket és egy ismerős lányhang közölte, hogy a két lány már nagyon vár engem. Bejutottam házba és felmentem az emeltre és végül a lakásba is bebocsátást nyertem. Itt kiderült, hogy a telefonban Noémi hangját halottam, akivel korábban már találkoztam néhány alkalommal. Puszival üdvözöltem mindkét lányt és utána levettem a cipőmet és követtem őket a baldachinos szobába. Itt Lara megkérdezte a frissítőt és én ezt későbbre halasztottam. Levettem a ruháimat és elvonultam fürdeni. Fürdés után visszatértem ahová belibbent utánam Lara és fél perccel később Sophie is visszatért. Lara itt már meztelen volt és Sophie-n is csak egy tűzvörös tanga volt. Amíg Sophie nem volt a szobába addig Lara mögé léptem és a cicijeit a tenyerembe véve húztam magamhoz őt. Elfeküdtem a tatamin és elkezdődött a masszázs. A hasamon feküdtem és Lara a bal oldalamra míg Sophie a jobb oldalamra helyezkedett. A bokáimnál kezdték és elkezdtünk csevegni. Legfőképp a karácsony és az újév volt a téma. Haladtak egyre feljebb és tovább csevegtünk. A masszázs témát taglaltuk néhány tapasztalatommal és ekkor már a derekamon jártak a kezek. Haladtak tovább és a hátamat is rendesen megdolgozták. Utána helyet cseréltek ami egy picit megzavart engem és ekkor vettem észre, hogy Sophie még mindig tangában van. kérdeztem, hogy nagylány-e és a nemleges válasz után megkérdeztem leveszi-e a tangát. mondta, hogy megfeledkezett róla és utána levette magáról. Ezalatt Lara beolajozta felsőtestét és a hátamon kezdett el csúszkálni utána Sophie is megtette ugyanezt. Jött a varázsszó: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    A hátamra helyezkedtem és Sophie folytatta a csúszkát a felsőtestemen. Utána Lara csúszkált egy rövid ideig. Itt szóba került Lara legutóbbi fetish-es beszámolója, amit kicsit átbeszéltünk. Ahogy egyre jobban belemerültünk ebbe, ott jött egy ötlet, hogy legyen láberotika a mostani programban. Ez abból állt, hogy Lara a talpaival végezte a lingamot a keze helyett. mivel Lara lábai elég hidegek voltak és ezt éreztem amikor a lábamhoz is ért, akkor visszatért a kézi levezetéshez. Ekkor felültem és mindkét lánynak adtam puszit és utána jött a mellbimbópuszi és utána jött a hármas ölelés és a közös puszi, ahol történt egy mozzanat. A következő történt. Sophie való puszi esetében a rúzs nagyobb szerepet kapott ugyanis nyomot hagyott az arcomon. Kicsit nevettek rajta és megjegyezték, hogy nem így kéne az utcára kilépnem. Válaszul csak annyit mondtam, hogy Lara majd lemossa rólam a közös tusolás alkalmával.
    Visszafeküdtem a hátamra és Sophie a felsőtestemet simogatta Lara pedig elkezdte az egyre kéjesebb érzéseket fokozni bennem. Simogattam Sophie melleit is tovább élveztem a lingamot és Lara elővette a tudása legjavát és elért engem a vég. Miután magamhoz tértem a lányok letörölgettek és fogyasztottam a felkínált frissítőből. Elvonultam a fürdőbe Larával és itt megmosdattuk egymást.itt egy picit incselkedtem vele és megjegyezte, hogy eléggé huncut vagyok most. nem mondanám huncutkodásnak az ami történt, mert ez a Happy szalon; ahol kicsit visszafogottabban viselkedem. Vissza a szobába, amit Sophie lefertőtlenített és sajnos felöltözött, mert neki már a következő vendégre kellett felkészülnie ezért elbúcsúzott tőlünk. Én felkaptam és forogtam vele és utána útjára engedtem. Lara felvett a fehérneműt és én pedig elfogyasztottam a maradék frissítőt. Visszavettem a ruháimat és Lara megemlített, hogy örül annak, hogy Sophie-val is mennyire meg vagyok elégedve. Kedves volt tőle. Kimentünk az előszobába, ahol véletlenül összekevertem a cipőmet egy másik vendégével, mert nagyon hasonlított a bakancsomhoz. Félreértés ne essék, nem húztam fel lábamra csak véletlenül azokat tettem a lábaim elé. Kicst kuncogtunk Larával és a lábbelim felhúzása után vele is forogtam egyet majd búcsúpuszi és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Az oldalukon ott van a csokor mérete. Minden program ismertetve van; így nem ér meglepetés. Az ATM most szerencsére nem vesződött azzal, hogy csupa kis címletű bankjegyet adjon nekem.
  • Összkép:

    Lara és Sophie egy igazán nyerő páros. Számomra ők nagyszerűek, mert nem képesek csalódást okozni. Minden találkozó egyedi velük és megismételhetetlen. Úgy érzem, hogy idővel egyre inkább egymásra hangolódunk és remélem még sok ilyen szeánszot tudunk megejteni.
Happy Massage