• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam, először nem vette fel, de megcsörgetett, majd beszéltünk. Rugalmas, kedves, közveen lány. Nem először járok nála.
  • Megközelítés:

    Helyszín sem ismeretlen, Kondorosi Lakópark, csak másik helyen, mint korábban. Parkolás hol van, hol nincs, tömegközlekedés tökéletes.
  • Helyszín:

    Lakás is rendben, ott jártamkor egy lánnyal dolgozik, aki masször. Nem találkoztam senkivel, csak Lexivel. A fürdőszoba jó felszerelt, a szoba tágas, a kényelemről, egy hatalmas franciaágy gondoskodik, és persze Lexi.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejön Lexi. Magas teremtés, hosszú lábakkal, bársonyos bőr, markolászni való, brazilos popsi, tényleg csupasz punci.
  • Action:

    Mivel nem először jártam nála, az új rendelő volt csak ismeretlen. Alul semmiben fogadott, de tusolásom után már cicifix sem volt rajta. Megérkezésem követően egy gyors alvázmosás, mivel otthonról tusolva érkeztem. Ahogy visszatértem rögtön elkezdtünk ölelkezni, én a nyakát, ciciket csókolgattam. Befejezés után rögtön kezelés e vette szerszámomat. Nagyon profin csinálja, keveset, szinte alig kezezik, most a zacsimat is nyalta. Hamarosan az ágyra kerültünk, nyakával kezdtem, majd mindkét ciciket kényesztettem, lassan haladva délnek. Csupasz, szűk, baba punci fogadott. Igyekeztem a mézeskelyhet jól kinyalni, borsónyi csiklója szerintem élvezte. Az ujjammal is megvizsgáltam szűk bejáratát. Közben apró sóhajok hagyták el Lexi száját. Majd föléje térdeltem és Ő kényesztette, majd Én következtek, próbáltam 69 fordulni, de erről most letettem. Ez ment kB. 10 percen átmajd gumi fel és beleült drágasságom. Lovaglás közben popsiját markolásztam. Nem sokára gejzírt löveltem gumiba.
    Kis pihi, masszázs számomra. Sokat beszélgetünk. Ezt követően, még a szunnyadó férfiasságomat kezdte szopizni, ami lassan, de biztosan kihúzta magát. Kissé önző voltam, csak feküdtem, Ő szopizott, jó nyálasan, hamarosan a zacsimat kezdte el nyalni, közben magamnak vertem a tizedest. Lassan éreztem a végsőpontot és egy hatalmasat élveztem a hasamra. Tisztálkodás, gyors tusi és érzékeny búcsú Lexitől.
  • Elszámolás:

    Semmi extra nem volt, bár egyszer ki kell próbálni Lexivel.
  • Összkép:

    Elégedett, csalódás mentesen távoztam. Lexi egy igazi gyöngyszem. Puszi neki.
Happy Massage