• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy gondoltam, jól kell elkezdeni az évet, így nem volt kérdés, hogy Alicéhoz megyek. Fel is hívtam, és meg is egyeztünk az időpontban. Külön köszönet azért, mert rugalmas volt, és tudtunk korábban (10 órakor) kezdeni.
    Változások nem történtek, így az időponton kívül nem kellett a részleteket egyeztetni - elég hosszú ideje ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    Lehel tértől nem messze van a ház, onnan gyalog, vagy a ház előtt járó villamossal simán oda lehet tömegközlekedni. Én autóval érkeztem, a parkolás fizetős, hely általában akad a közelben, de néhány percet érdemes rászánni.
  • Helyszín:

    A megbeszélt időben csörögtem telefonon, majd a kapucsengőn. Köszöntem a portásnak, majd felmentem a megfelelő emeletre, ahol a körfolyosó végén van Alice kuckója.
    A lakásba lépve az előszobában lehet letenni a kabátot/cipőt, jobbra a fürdőszoba, balra a baszoba, szemben meg egy függöny, gondolom más helységekkel, de ott nem jártam.
    A fürdő kád plusz zuhanyfüggöny, voltak tusfürdők és meleg víz, valamint szájvíz is akadt odabent.
    A baszobában franciaágy, ami kicsit recseg, bár szerintem ez talán érthető, egy szekrény, no meg Alice, a fő attrakció. A falon egy sor tükör.
  • Lány külseje:

    Egy kép van fent, az tükrözi a valóságot, nemrég készült. Azért a képen láthatónál karcsúbb.
    Alice feneke kemény, jó vonalvezetésű, markolászásra érett. Kis pocak akad, de az van nálam is, az enyém ráadásul jóval nagyobb is. Mellei kisebbek, de jól foghatók (teljesen eredeti darabok), ráadásul a bimbók általában el vannak bújva, úgy kell előcsalni őket.
    Alice arca szerintem kifejezetten szép, bár ez szubjektív lehet; a szemei viszont objektíven szemlélve is gyönyörűek, amikor nagy barna szemeivel felnéz rád, miközben tövig a szájában vagy... Priceless!
  • Action:

    Alicéhez mindig nagy tervekkel, érkezem, rengeteg ötlettel, de igazából újra meg újra egy frenetikus oda-vissza francia a történés, a végén akkora élvezéssel, hogy utána még levegőt is nehezen kapok, nem hogy még mozdulni tudjak.
    Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük.
    Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus. Ajkak záródtak, a vákuum növekedett, én még rátoltam egy utolsót, kicsit a torkába/orrába is ment, de mintha mi sem történt volna, folytatta, míg le nem nyugodtam.
    Miután levegőhöz jutottunk, kicsit beszélgettünk az indiai éttermekről, majd lassan összeszedtem magam, gyors fürdés, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Flat rate időelszámolás van, nincs extra/nem extra játék. Eddig bármit kértem az étlapról, az megvolt, bár néhány éve vibrátoros játék nem volt, mert kifogyott az elem. Ezt a lehetőséget azóta Alice kivette, gondolom nem vett azóta sem elemet.
    Szokás szerint a végén rendeztem a szeánszot.
  • Összkép:

    Nem véletlenül járok vissza. Alice egyedi, és megismételhetetlen (mondjuk szerencsére az utóbbi nem igaz, lehet többször is menni).
    A hozzám hasonló orál és NFVSZ fanoknak olyan, mint a Paradicsom, addig kell menni amíg lehet, mert úgyis a Pokolra kerülünk, nem?
Happy Massage