• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben voltunk már együtt a duna másik oldalán, csak akkor még az erotikus masszázsban jeleskedett. Mikor váltott beszéltünk, mondtam is neki hogy számíthat a látogatásomra miután megszabadul a fogszabályzótol. Találkánk előtt egy pár nappal hívtam,elsőre felvette. Ismerjük egymást az egyeztetés gyorsan zajlott.
  • Megközelítés:

    Nadett címét nagyon jól ismerem,egy jó párszor megfordultam azon az emeleten.
    A ház előtt parkoltam.
  • Helyszín:

    Egy nagyon tip top kéjkuckóban fogadja Nadett a vendégeit. Hatalmas francia ágy ,tükör,szoba inas amit felis borítottam...... A fürdő patyolat tiszta.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve Nadett széles mosollyal ,szemüvegben,valami fekete lenge szerkóban fogadott. Egy pillanatra leblokkoltam mivel totál kiment a fejemből hogy fogszabályzót visel . Legutóbb amikor beszéltünk mondtam is neki akkor fogom keresni ha már megszabadították a szabályzótol. Picit csipkelődve mégis jegyeztem hogy milyen szarul néz ki....😂😂😂😂
    Az emlékeimhez képest vékonyabb lett,de mindennek ellenére legnagyobb örömömre Nadett kirobbanó formában van. A lánynak olyan a szexuális kisugárzása, hogy nem tudta volna semmi elvenni tőle a kedvem.
  • Action:

    A szobába érve Nadett a sarkára ülve helyezkedett el az ágy közepén. Kabátom ledobtam azonnal rávetettem magam, csókoltam ,a felsőjét félre húzva szoptam a mellbimbóit.Pár szóban kifejtettük mit is fogunk csinálni egymással. Ledobtam magamról a ruháim, törülközőt kértem irány pancsizni. A tisztálkodásból visszatérve nagyon durván egymásnak estünk, mindenféle mocskos szavakkal ingerelve egymást csókolóztunk. Felkaptam az ölembe ,hanyat vágtam ,Nadett sikongatva éreztette hogy tetszik neki ahogy neki estem. Lábait a nyakamba dobva faltam ahol értem...kiakarlak nyalni,picit se finoman szóltam neki.... Gyere nyaljál....kéjesen kinálta magát Nadett. Félre húztam a bugyiját neki estem a gyönyörű puncijának....szoptam nyaltam,ánuszrózsájába tövig dugva a nyelvem basztam a popsiját. Nyögtünk az élvezettől. Gyere add ide a farkad szopni akarlak,,finoman kért Nadett"😅 .Ahány széle és sarka van az ágynak mindenhol leakartunk esni😂 Úgy ápolta a farkam mintha a világ sorsa lenne a tét, szopta a makkom,tövig torokra véve kurta a torkát, habzsolva falta a zacsim. Magamhoz húztam megkértem kényeztesse a fenekem,felhúztam a lábaim, nem kegyelmezve kőkeményen neki esett a seggemnek....Nagyon durván elkapott. Hardcore pornót lepipàlva,vadul faltuk egymást. Ráparancsoltam Nadettra üljön a számra,szemben a tükörrel és nyalassa ki magát rendesen. Azt akarod hogy a látványtól ájulásig nyalassam magam. Igen, azt akarom hogy megbaszd a szám... A számra ülve a hajamba csimpaszkodva húzta magába az arcom,alig kaptam levegőt majd belefulladtam a puncijàba. Leirhatatlan amilyen módon tekeregve nyalatta magát. Markoltam gyűrtem melleit,csavartam mellbimbóit, amikor szóhoz tudtam jutni bíztattam hogy ez az élvezd, nyalasd magad. Kezével rásegítve,izgatva csiklóját nyögve, Közel az ájuláshoz élvezett el.... Magához térve lejjebb csúszott rajtam, vadul nyalni szopni kezdte a mellbimbóm,de nagyon durván. Az érzés leírhatatlan volt,ennyire még senki nem csinált meg ilyen módon,magamon kívül voltam, ordította ez az nyaljad....keményebben. Nyögve kértem hogy csináljon ki,közben verte a farkam. Olyan perverz gondolatok jártak a fejemben hogy magam se hittem el. Magamból kikelve mindenféle mocskos szavakkal bíztattam. Magamban konstatáltam hogy nagyon perverz dolgokra rátudna venni a làny ha akarna. A farkam robbanásig bedurranva,kőkeményen àltam közel a véghez. A farkamba ültetve Nadettet vadul baszni kezdtünk,gátlástalanul beszélve húztuk egymást. Olyan tempót diktált csípőből keverve a farkamra hogy nem bírtam tovább...ordítva Nadettal a farkamon rángatózva élveztem el. Olyat élveztem mintha valamit kitéptek volna a testemből...agydurranás. Mèg percek múlva is félre beszéltem és komoly mozgás kordinàciós problémáim voltak...🤣🤣🤣🤣
    Vissza térve a tisztálkodásból mondtam is neki hogy hozzád bazmeg biztonsági öv ajánlatos.😜
  • Elszámolás:

    Végülis kimaxoltuk a lehetőségeim...egy ilyen minőségű együttlétet már sok mindennel nem lehet fokozni. Nagyon komoly nyomot hagyott bennem ez a sűrű másfél óra.
    A végén felöltözve kérdeztem mennyivel tartozom....
    Nagyon korrekt!!!
  • Összkép:

    Egy picit sem éreztem hogy bármiben is hiányt szenvedtem volna. Maximálisan jól éreztem vele magam,ebben megerősített ő is hogy nagyon jól elkaptuk egymást.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2022-01-09 19:06:38
Happy Massage