• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Blankához már nem először mentem. Telefonon szoktam keresni (nem is tuodm, más módon lehetne-e egyeztetni). Elmondtam, mikor szeretnék menni, és mivel Neki is jó volt, kész is volt. Roppant egyszerűen ment.
  • Megközelítés:

    Óbudai társasház, talán 2 utcával arrébb, mint korábban. Odaérve újra hívtam, és azonnal nyílt a kapu, csengetni sem kellett. Nem autóval közlekedek, de szerintem lett volna parkoló. Fonódó villamosvonal vezet a közelben, aki tömegközlekedik, az is könnyen odatalál.
  • Helyszín:

    Ahogy fentebb írtam, társasház, annak emeleti lakása. Lift van.
    Ahogy felértem, ajtó nyílt, Blanka nyitott ajtót.
    Bár egyedül volt a lakásban (szerintem) több szoba is van, és legalább még egyben láttam masszázspadot.
    A mi szobánkban kanapé, ruhainas, és masszázspad volt, illetve egy kis asztal a "zenegépnek", amin pen drive-ról relaxmuzsika szólt.
    Falon falióra, illetve faliszőnyegek, polcokon kis keleti szobrok.
    Törülköző tiszta, illatos, fürdőben ezernyi tusfürdő a kád oldalán.
    Pohár vízzel fogadott, minden udvariassági formulának megfelelt fogadtatásom.
  • Lány külseje:

    Blanka a fotóknak tökéletesen megfelelő magas, vékony sportos nő. Bevallom, nem figyeltem, miben fogadott, leginkább a masszázs miatt mentem, abban ugyanis a legjobb, akivel valaha találkoztam.
    Vékony testalkata meglepetéseket rejt a felkészületlenül érkezőnek, ugyanis jó erős kezei vannak, amit szakszerűen használ.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába először belépve beszélgetéssel kezdtünk, mondhatni, felvette az anamnézist. Kérdezte, mit szeretnék, mik a panaszaim, milyen masszázsra vágyok, és kérek-e kényesztetést. Mikor elmondtam, mim fáj, csak úgy repültek a latin kifejezések, néha nem is értettem, miről beszélgetünk... :) )
    A fürdés után visszaérve fel is fekhettem a padra. (Másfél órára mentem, mely két kényesztetés lehetőségét foglalja magában, de én most a masszázs részét fontosabbnak éreztem. Az első kényesztetés egyébként általában a kanapén szokott történni)
    Krémmel masszíroz, az épp nem érintett részek pedig törülközővel el vannak fedve.
    Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít.
    Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.
    Fordulást követően szintán először a lábaim, majd a mellkasom lett átmasszírozva. Újjászületve térhettünk rá kényesztetésemre.
  • Levezetés:

    Kényesztetés előtt Blanka mindig kimegy kezet mosni, most sem volt ez másként.
    Visszatérve kérte, álljak a masszázspad elé, ő pedig elém térdepelt.
    Ha a masszázst szakszerűnek, és tökéletesnek éreztem, erre ugyanezt kell mondanom.
    Ajkaival kezdett kényesztetni, de orra hamar a hasamon koppant. Kérte, hogy ha akarom, irányítsam, de nem nagyon tudtam volna ennél jobbat elképzelni.
    Jó intenzitással, odafigyelve rám, kellő mélységben bevéve dolgozott rajtam, néha felnézve rám, hogy hogyan érzem magam.
    Én pedig teljes elégedettséggel élvezkedtem.
    A célhoz közeledve mégis megfogtam a fejét, és extázisban dugtam a száját, amit odaadóan tűrt.
    A csúcsra érve is a szájában tartott, hosszú hosszú másodpercekig, talán percekig is. Az utódoknak pedig nyoma sem maradt.
    Még felajánlott egy fürdést, majd felöltözve az ajtóig kísért.
    Semmilyen téren nem maradt hiányérzetem
  • Elszámolás:

    Hogy korrekt-e? Két éve mentem először, és az árak azóta semmit sem változtak, miközben már akkor is nagyon jutányosnak tűnt mindazért, amit az ember fia kap.
    Nem tudom, van-e bármi extra, de amit kaptam, az nagyon magas színtű kiszolgálás.
  • Összkép:

    Blanka egy nagyon jó masszőz, aki nagyon jól megdolgozza teljes testedet.
    De amikor a szájába kerülsz, akkor is nagyon finom, magas szinten teljesít. Biztos vagyok benne, hogy újra vissza fogok menni.
Happy Massage