• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken estére terveztem egy spontán látogatást. Ilyenkor már nagyon kevés masszázsos lány fogad. Szerencsére Amina köztük volt. Gyorsan letárgyaltuk, amit kellett és már indultam is az általa megadott helyszínre
  • Megközelítés:

    Gépkocsival érkeztem. A GPS pontosan a ház elé navigált. Nyugodt környék a kora esti órák ellenére, nagyon is biztonságosnak éreztem. Villamos, busz és metró is van a közelben.
  • Helyszín:

    Erkel-ház. Az épület modern dizájnnal rendelkezik. A lakás belülről megfelelt az igényeimnek. Átlagos két szobás lakásban, a masszázs tevékenység végzésére voltak kialakítva a helyiségek. Tatatmin, illetve valami puha szivacsféleségen folyik a közérzet javító munka. Tükrökkel körbe bástyázott rész sok-sok izgalmakat sejtetett. Azon a képén ahol hason fekszik, szét tárt lábakkal, az egy konkrét részletét bemutatja a szobának, ahol voltunk.

    A fürdőszobában a mosógép maxon ketyegett. Vele szemben nagy méretű fürdőkádban lehet tisztálkodni. Kiegészítőkből volt elég (tusfürdő, szájvíz, fogkefe, tic-tac).
  • Lány külseje:

    Kinai-magyar szerelem szépséges gyümölcse fogadott. Hibátlan magyarsággal köszöntött, aztán az egyik kezelő szobába kisért.

    Arca távol-keleti vonásokat hordoz. Szeme és szája őrjítően szexi. Valóban egzotikus látványosság.

    Kora – számomra nehezen beazonosítható, de szerintem minden adat a valósághoz közelíthet. Mellei masszívak, de a kisebb méret kedvelőinek ajánlott. A bőre színe enyhe kreol vonásokkal színezett, ami a származását ismerve teljesen érthető. Selymes, tetoválás mentes és mindenhol feszes. Puncikája simára borotvált, zárt kialakítású. Az izgatás hatására is csak éppen hogy kinyílik a rózsás színű, enyhén nedves terület.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs olyan volt, mintha csak egy thai szalonban vendégeskedtem volna. Kellemes zenére történt minden. Szakszerű fogásokkal tarkított frissítő kezelés a keleti-vonalról. Kevés olajjal dolgozta meg a hátamat. Dinamikusan és akkurátusan haladt lépésről lépésre. A váll és a derék rész is kapott bőven a jóból. Nagyon jól éreztem magam a kezei között, de már nagyon vártam, a varázsszót, hogy: „megfordulhatsz”.
  • Levezetés:

    Már a masszázs előtt ledobta a fehérnemű együttest, amit viselt. Meztelen testének felfedezésére indultam a fordulást követően. Előbb érzéki csókokkal próbálkoztam, majd egyre lejjebb haladtam, nyak és vállak kis kaptam a puszijaimból. A kis cickókat jó hegyesre beállítottam, majd a lábai közé telepedtem. Hosszasan nyaltam, és ujjaztam is, de különösebb eredményt nem értem el nála. Lévén hogy már elég későre járt, ezen én nem problémáztam. Ő azzal nyugtatgatott, hogy nála ez a civil életben sem megy könnyen, nem még hogy itt, ahol intenzív behatások érik folyamatosan. Ingerküszöb eltolódott. Megértettem, hogy még új ebben a szakmában, nem vette fel puncikája az ide illő fokozott ritmust.

    A francia tudásáról annyit mondhatnék, hogy nagyon finom és lágy. Light-os, inkább csak szemet gyönyörködtető érzés. Pornós hardcore-nak semmiképpen sem nevezném. Színes elemekkel tarkított produkciója a monotonságtól nagyon messze állt. Látszott rajta, hogy kellő ismeretekkel rendelkezik ezen a téren. Elnyújtotta az élvezeteket. Az eredményesség eléréséhez nagyobb szívásra kértem, amit készségesen teljesített. Kezét alapból nem is használná, vagy csak nagyon ritkán. Most megtette a kedvemért. A fokozott tempó és a megnövelt erősség megtette az áldásos hatását és az ajkai közé robbantam. A végtermék a Szilviának lett átadva. Majd engem is letörölgetett.
  • Elszámolás:

    Alap csokor, nagyjából átlagosnak nevezhető. Aztán a kért/kapott extrák már egy magasabb csoportba helyezik a csokrot.
  • Összkép:

    Unicum volt számomra ez a késő esti randevú. Különleges külsejével és kellemes személyiségével megfűszerezte a napomat Amina. A kapott masszázs és az erotikus rész is tökéletesre sikeredett. Izgalmas élménnyel lepett meg. Egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam. Kezdő létére egészen ügyesen teljesített. Boldoggá tette az estémet.
Happy Massage