• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Jázmint, elsőre nem vette fel, de volt olyan jó, hogy visszacsörgött. Mázlim volt, könnyen egyeztettünk egy félórácskát. Hangja jellegzetes, kicsit mélyebb, már a telefon is öröm vele.
  • Megközelítés:

    Zuglóban már volt szerencsém meglátogatni, de a XIII kerületi cím megtalálása sem okozott gondot, pláne, hogy taxival mentem. Bevallom, a parkolási lehetőségeket nem néztem.
    Kissé előbb érkeztem, de nem szerettem volna sürgetni Jázmint, így pontban a megbeszélt időpontban hívtam, instrukcióinak megfelelően bejutottam.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, patika minden. Fürdőszobában kád, a tusfürdő- és szájvízválasztékot tételesen felsorolni nem tudnám, de mindkettőből volt.
    A tetthelyen franciaágy, és a korábban megénekelt tükör, amely által adott különböző nézőpontok miatt méginkább egy felnőttfilmben érzi magát az ember.
  • Lány külseje:

    Ha egy szóval kellene leírni: pornós.
    Sablonos, de az arckitakarásos képek alapján kevésbé szép arcot vársz, akár apróbb szépséghibákat is, de ilyet nem fogsz találni. Szőke hajkorona, dús ajkak, tetkók, semmi felesleg, sportos, izmos test, hatalmas szilikoncicik. A "kora" egyedül a szemén látszik, ami huncut, MILF-es, pluszpont érte. Szexi neccruhában fogadott, kaptam két puszit is.
  • Action:

    Zuhanyozni mentem, lányos zavaromban a fent említett üdvözlés óta többé-kevésbé állt a farkam, gyorsan visszatértem a tetthelyre. Jázmin itt várt. Kibontottam a testét minimálisan fedő "ruhából", közben szívtam, gyűrtem hatalmas ikreit, illetve szintén tökéletes fenekét. Gyönyörködtem benne minden szemszögből a tükörben. Leült az ágyra, vehemens franciába kezdett. Az extra mélytorkot nem kértem, de lényegében tövig eltűntetett, illetve próbált úgy tenni, mintha ez nehézséget okozott volna neki, pedig szerintem nem... Köpködte a farkamat, húzta rá magát, tényleg, mint a mesében. Le kellett állítanom, mert nem akartam idő előtt el/felsülni. Egy kis légvétel gyanánt markoltam, amit lehetett, majd gumit húztunk. Hátulról kezdtem dugni, de néhány lökés (néhány perc? Az időérzékem teljesen elveszett...) után kénytelen voltam megállni, hiába biztatott ("ez az, baszd szét a pinám"). Kértem, hogy vetkőztessen le, és intézzen el. Sokat vacilláltam a landolás helyszínén, végül a melleit választottam. Hanyatt feküdt a drága, én mintegy ráülve fölé térdeltem. Szájába, majd mikor szóltam, kezébe vette az események menetét, és további trágár szavak kíséretében a melleire verte a farkamat. Kis pihegés, néhány simogatás, segítettem letörölni, majd ismét zuhany és könnyes búcsú. Kicsit a félóra vége előtt már házon kívül voltam.
  • Elszámolás:

    Korrektnek gondolom, a végén történt. Nem akarok magunk ellen beszélni, de akkor is ugyanannyian látogatnánk, ha kevésbé lennek "korrekt" a rózsaszálak tekintetében. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Az oldal pornócsillaga, kicsit sajnálom, hogy nem lehet arccal dokumentálni a történteket, de teljesen meg is értem. Éles határt tart a szolgáltatás és a magánélet között, illetve időben is, ez nekem kimondottan tetszik.
Happy Massage