• Leila

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ritkán van dolgom a kerületben, de úgy alakult, hogy volt. Ráadásul úgy, hogy két ügyintézés között volt egy óra szabad időm. Gondoltam próba szerencse a hirdetések és a kis térkép segítségével kerestem masszázs hölgyeket. Majd feltűnt, hogy majdnem ott rendel Leila ahova dolgom rendelt, ráadásul az egyik adatlapján rajta is volt, hogy nem hazánk leánya. Na ez utóbbi beindította a fantáziámat és felhívtam.
    Azonnal felvette mindenről nagyon készségesen tájékoztatott. Tökéletesen beszéli nyelvünket, de valóban van egy nagyon bájos akcentusa. Tippeltem honnan származik, tévedtem, mert Leila szülőföldje minimum két órás repülő úttal érhető el. Mikor megtudtam honnan származik teljesen beindultam, hiszen szülővárosa az egyik kedvenc helyem a világban. Innentől annyit trécseltünk, hogy ha találkoztunk volna már egy rövidebb együttlét is lezajlott volna. Miért írom le, csak azért, hogy még nem is találkoztunk, de már olyan közvetlen „kapcsolat” alakult ki köztünk a közös szülőföldjének ismerete alapján, hogy szinte 100%-ra lehetett előre tudni, hogy kiváló lesz a randink.
    Úgy alakult, hogy akkor nem tudtam menni, de rá pár napra igen. Akkor is flottul ment minden egyeztetés telefonon keresztül.
  • Megközelítés:

    Tizenkilencedik kerület, nagyon jól megközelíthető helye, köszönhetően a gyalog is könnyen rövid idő alatt elérhető KÖKI-nek. Maga az ingatlan, szinte tű pontosan van jelölve a mellékelt térképen. Tehát már az előtt fel lehet mérni az oda utat, hogy még pontos címet kapnánk. Igazából csak a ház szám lesz ami újdonság. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Gépjárművel is könnyű bármelyik irányból megtalálni. Parkolni a ház előtt lévő út túl oldalán található tíz emeletesek parkolójában lehet. Mindig lesz szabad hely és nem fizetős.
  • Helyszín:

    Mikor én mentem már Leila nem panelban volt megtalálható, hanem egy új építésű házban. Ennek megfelelően igazából minden korrekt volt. Könnyű volt a feljutás hozzá. A lakás tiszta rendezett a célnak tökéletesen berendezett. Többen vannak, de nem találkozik senkivel a vendég. A szoba ahol fogadott szintén korrektül az ilyen célra lett berendezve. Az intimitás érzésének fokozása érdekében a világítás meglepően hangulatos, pontosabban nagyon melegséget árasztó.
  • Lány külseje:

    Leila egy klassz nő. Nem húszon éves , de feszes mindenhól, mint egy felajzott íj. Nem túl magas és husis. Na ez nem azt jelenti, hogy bárhol is lenne felesleg rajta, hanem azt, hogy alkatilag stramm kifejezés illik rá. Régebben vidéken az ilyen alkatú nőket nevezték faros-bögyös menyecskéknek. Van mindenből rajta rendesen. Méretes kívánatos kebel halmok. Kerek feszes jól markolható feneke. Igazi kívánatos szomszédasszony típus. Talán ez az asszonyos hasonlat ami legjobban jellemzi őt.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor az leírt előzmények alapján már úgy üdvözöltük egymást, mint két régi jó ismerős. Rögtön az elején sajnálattal kellett közölnöm, hogy „az ember tervez, Isten végez” ezért a közbejött okoknál fogva csak fél órám lesz.
    Tetszett, ahogy kezelte ezt, mert a megkezdett beszélgetést rögtön átváltotta egy csapjunk bele a közepébe üzemmódba kapcsolta. Gyorsan el a fürdőbe és még gyorsabban a szobába. Sok lacafacázás nem volt, mert már Leila is meztelenül fogadott és gyorsan hasra „parancsolt”.
    Igazából masszázsra így kb pont annyi idő jutott volna, mint egy sztk alapon kiírt gyógy masszázsra. Rögtön bele is kezdett. Rendesen nem mímelve, hanem erősen a vádlitól felfelé a hátam tetejéig.
    Mivel nem voltunk idő milliomosak így rögtön az elején azért be-be tévedt a lábaim közé. Masszázsa kifejezetten jó volt azt is el tudnám viselni akár egy órán keresztül önmagában, mert határozottan végzi és érezhetően erős keze van.
  • Levezetés:

    Masszázs közben én türelmetlenkedtem már tíz perc után, mert szerettem volna kényeztetni én is, így féloldalt felkönyököltem. Nem hagyta abba a masszírozást, de a mozdulatomból pontosan tudta Lejla, hogy mit szeretnék. Következő pillanatban már csak arra emlékszem, hogy hevesen csókolózunk igaz erotikus nyelves csók csatát folytattunk. Jó vele csókolózni és kicsit másképp is csókol, mint a nők többsége, mert nem csak a nyelvével aktív, hanem egész álkapcsával is aktív mozgást végez.
    Szinte egymásnak estünk, na, nem vadul, de nem is túl finomkodva. Melleit markolásztam, majd azokat is csókolni kezdtem és rövid időn belül a lábai között találtam magam. Rögtön intenzíven nyelvvel kezdtem kényeztetni és mivel már eleve nedves is volt kellő mértékben az ujjaim befogadására így elég intenzíven meg is ujjaztam, nem durván, de intenzíven.
    El lettem volna én így jóval hosszabb ideig is, mert egy-egy hüvelyi összehúzódás jelezte, hogy Leilát csúcsra juttatni nem egy lehetetlen küldetés kategória, de ahhoz még több idő kellett volna és Leila szólt,, hogy még az én kényeztetésembe bele se kezdtünk.
    Pózt váltottunk mindketten oldalra feküdtünk, fejjel lefelé egymásnak. Így én is tudtam kényeztetni tovább Leilát és ő is engem. Én azt tudom, hogy az intenzitás itt mindkettőnknél turbófokozatra emelkedett. Én intenzíven ujjaztam egyik kezemmel, közben, mint egy vibrátor maximális fokozata éppen hogy érintés mellett rezegtettem másik kezemet Leila csiklóján. Eközben Leila is intenzíven nyalta szívta péniszem , közben kezével is turbó fokozattal izgatta. Valójában nem is láttam , hogy mit csinál csak éreztem, hogy nagyon jó, igazából túl jó is mert nagyon ritkán élvezek el ilyen gyorsan.
    Ahogy voltunk úgy pihentünk egy-két percet, de már pont az időm lejárt (amit azért finoman jelzett Leila) és már mentem is a fürdőbe rendbe rakni magamat és el. Ellenben mielőtt a fürdőbe mentem volna Leila még előtte verbálisan férfiúi hiúságomat megkenegette egy kis „hájjal”, mert az alábbi mondat hangzott el a szájából: „ belőled kevés fél óra több kell, legközelebb minimum egy órára gyere”. Lehet, hogy marketing, lehet, hogy van is benne igazság, de mindegy is jól esik az ilyen mondat.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag. Korrekt, maximális repertoárt nyújt ami a masszázs erotikus masszázsba még belefér. Ezért az ár érték aránya kifejezetten jó.
  • Összkép:

    Leila egy igazi klassz kívánatos vagyány MILF. Közvetlen így nagyon barátnős a hangulat nála. Önmaga részéről maximálisan megad mindent ami még a masszázs esetén megadható, talán még többet is. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani akik kedvelik az igazi klasszikus asszonyos alkatú és tüzes MILF-eket.
Happy Massage