• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm kedves visszajelzésed.😊 Örülök hogy a fél órás randin is tökéletesen felfedezhetjük egymást testét.🤗
    Nagyon jól éreztem magam veled én is🤗
    Várlak vissza nagy szeretettel💝

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje Dominika a kedvenceim között volt és most láttam elérkezettnek az időt, hogy meg is látogassam őt. Amikor láttam, hogy elérhető az oldalon egyből tárcsáztam is a számát és le is beszéltünk másnap délutánra egy talit. Mindenről készségesen tájékoztatott, még a pontos címet is elmondta már ekkor. Annyit kért, hogy másnap délelőtt küldjek neki egy megerősítő sms-t, hogy biztosan megyek. Ez megtörtént, így minden gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Őszintén szólva örültem amikor Domi átjött a 13-ba a Marinára, mert nekem könnyebben elérhető, mint a régi randi helyszíne. A Marina part eléggé frekventált helyen van így tömegközlekedéssel és kocsival is könnyen megközelíthető. Ha valaki metróval érkezik, akkor kicsit sétálni kell ahhoz, hogy Domi utcáját elérje, de nem vészes az sem. Én most kocsival mentem, péntek délután lévén már az utcában nem is tudtam parkolni, de a szomszédos utcában hál istennek találtam szabad parkolóhelyet. Napközben valószínű több hely van.
  • Helyszín:

    Azt hiszem magát a Marina partot senkinek nem kell bemutatni, új építésű lakótömbök tömkelege. Ezek egyikében rendel Domi. A bejutás abszolút zökkenőmentes volt. A lakás szép, rendezett. Az előtérből egyből a nappaliba láthat betekintést az ember. Ezenkívül láttam még két kisebb szobát és a fürdőszobát. A fürdőszobában kád várta, hogy kicsit átmelegedjek a meleg víz alatt az érkezésem után. Domi szobája nagyon kis hangulatos, kényelmes matracos ágy, az ággyal párhuzamosan egy tükrös szekrény, ami nagyon jó szolgálatot tett az aktus alatt, illetve egy kis fotel ahova a ruhákat lehet letenni.
  • Lány külseje:

    Fu hát erre csak azt tudom mondani, hogy brutálisan jó csaj. Kicsit az egyetemi éveim jutottak eszembe, amikor az ilyen korú gazellatestű amazonok rázták az egyetemi szórakozóhelyen. Domi az a kategória, aki mondjuk az évfolyam top3 nőjébe benne van és gyakorlatilag az összes srácnak az álma, hogy bejusson a bugyijába :) Engem gyakorlatilag abban a szettben fogadott, amiben a profilképén látható. Eszméletlen szexi volt abban a magassarkúban, combfixben és tangában. Na és ő tényleg nagyon fiatal, az arca (ami szintén nagyon szép) elárulja, hogy nem tagad le éveket az adatlapján, nekem ő tényleg 10/10-es csaj.
  • Action:

    Miután beléptem az ajtón és megláttam őt először is vissza kellett raknom az állam a helyére :) Nagyon kedves és közvetlen volt a legelső perctől kezdve pedig elsőnek jártam nála. A fürdés után visszatértem a szobába és állva kezdtük el egymás testének feltérképezését. Simogattam őt mindenhol, az a popsi te jó ég, kerek, feszes egyszerűen tökéletes. Csókolgattam a nyakát, a száját. Aztán mondta kapcsoljam ki a melltartóját, én örömmel tettem eleget kérésének. Meg is jegyezte, hogy nagyon könnyen lepattintottam róla a dupla kapcsos melltartót. Mondtam neki, hogy szereztem már benne egy kis rutint. :)

    A cicik nagyon kis formásak, az alkatához abszolút illenek, nekem sem kellett több egyből elkezdtem őket nyalni, simogatni. Domi felajánlotta, hogy álljak az ágy mellé, ő leguggol és úgy kezd el szopni. Úgy helyezkedtem, hogy a tükörből is lássam a ténykedést. A farkam majd szétrobbant annyira felkeményedett, ahogy ez a fiatal lány abban a szettben szopkodta, nyalta. Néha fel felnézett rám kéjesen, én meg csak élvezkedtem ahogy csinálta. Mivel kíváncsi voltam a puncijára ezért mondtam neki, hogy pucsítson be nekem az ágyon, mert szét akarom nyalni a kelyhét. Ő készségesen teljesítette ezt. Ekkor még a kis piros tanga rajtamaradt csak félrehúztam, hogy hozzáférjek. Először a gömbölyű popsit jártam körbe a nyelvemmel, csak ezután nyaltam bele a kis babapuncijába. Nagyon finom volt, néha az ánuszrózsájába is belenyaltam annyira kívántam őt. Nyalakodásom közben hangot is adott annak, hogy élvezi, amit csinálok. Meg is kérdezte, tetszik-e nekem a puncija én erre csak azt feleltem, hogy órákig tudnám nyalni.

    Ezután egyetértésben arra jutottunk, hogy ideje most már dugnunk is egyet. Gumihúzás előtt mondtam, hogy kicsit nyálazza be a farkam, így egy picit még szopott a farkamon, ami másodpercek alatt ismét kőkemény lett Domi szájában. Missziben kezdtünk, természetesen úgy helyezkedtünk, hogy lássuk magunkat a tükörben. Óvatosan helyeztem be a farkam a puncijába, mivel nem vagyok kicsi és most különösen kemény lettem. Szóltam is neki bármikor szóljon, ha fáj neki, mert én meg nagyon fel voltam ajzva és egyre mélyebbre és hevesebben dugtam a punciját. Néha magára húzott és úgy keféltem, néha pedig felegyenesedtem és a gyönyörű magassarkús lábait simogattam és nyaltam.

    Pózváltáskor mondtam, hogy lovagoljon meg és diktálja most ő a tempót. Bele is ült készségesen és elkezdett lovagolni, tekerte csípőjét rajtam. Fenomenális érzés és látvány volt, ahogy ez a fiatal lányka szétlovagolja a farkam. Persze Domi még tett rá egy lapáttal és úgy kezdett el lovagolni, hogy a magassarkús talpát az ágyra tette, én persze megfogtam mindkét bokáját nehogy kiforduljon, így stabilan tudott fel le liftezni a farkamon. Premier plánba láttam, ahogy abban a babapunciban eltűnik és feltűnik a farkam. Totál beleégett a látvány a retinámba. Ezt persze egyre hevesebben csinálta én fogtam a bokáit, ő az egyik kezével belekapaszkodott a tarkómba a másik kezével pedig izgatta a csiklóját, néha rá is csapott na ez már igazi pornófilmes életérzés volt. Ilyenkor már én is kicsit vulgáris vagyok és mondtam is neki, hogy ez az lovagold meg a faszom Domi keményen. Itt már akár tele is lőhettem volna a gumit, mert a farkam már készen állt rá, de kicsit telhetetlen módon még kutyapózban is dugni akartam ezt a szépséget.

    Be is pucsított nekem természetesen a tükörrel szembe. Tökéletesen feszes, kerek popsi, amit mindkét kezemmel megfogtam, a farkamat pedig az addigra már megdugott puncijába helyeztem. Elkezdtem őt dugni kutyusban, húztam magamra a tökéletes kis hátsóját. Közben tartottam vele a szemkontaktust a tükörben. Ebben a poziban már nem sokáig bírtam és hatalmasat lőttem a gumiba. Teljesen kifacsart a szűk kis puncikája.

    Ezután még felajánlotta, hogy megmasszíroz kicsit szusszanásként, én pedig kapva kaptam az alkalmon, közben dumálgattunk mindenféléről. Nagyon jót lehet vele beszélgetni is függetlenül attól, hogy nem azért megy oda az ember. Búcsúzáskor kaptam tőle még egy búcsúcsókot és mondta, hogy reméli, meglátogatom még. Na ez tuti biztos egy ilyen élmény után :)
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem a randi alatt szóba sem került. Extrát most nem vettem igénybe. Abszolút megéri minden egyes forintját egy ilyen nőért, mint Domi.
  • Összkép:

    Nekem most nagyon nagy kedvencé vált. Eddig is ott ékeskedett és ha megjelent róla egy beszi azonnal el is olvastam, de a személyes tapasztalat után vált nyilvánvalóvá, hogy nem csak egyetlen látogatást tettem nála. Egy nagyon barátságos, kedves és irtó dögös fiatal nőt ismertem meg a személyében, aki mindent megtesz azért, hogy aki meglátogatja, olyan élményben részesüljön, amit sosem felejt el.
Happy Massage