• NADETT

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk aránylag könnyen elértem. Nadett hirdetésével régóta szemezek itt a beszámolók oldalon, de mivel jellemzően mostanában masszázs lányokat látogatok ritkán tévedek át a szexpartner oldalra. Nadett is a kevés kivételek egyike volt akihez úgy éreztem mindenképp el kell jutnom. Ahogy beleszólt a telefonba már biztos voltam benne, hogy itt minden ok lesz:)
  • Megközelítés:

    BKV- ét választottam mivel még az ünnepi őrület közepében voltunk. Nadett egyértelműen tájékoztatott mindenről így probléma mentesen érkeztem a megadott címre.
  • Helyszín:

    A könnyű bejutás után egy jópofa kis vidám lakás fogadott, amibe pont beleillik a cserfes kis Nadett:) Tisztaság és praktikusan kéjlak hangulatú a kis lakás.
  • Lány külseje:

    A képeken egy természetesen dögös vad cicust láttam, akinek jól érezhetően a vad szenvedélyes együttlét is opció lehet, ha megvan az összhang.
    A személyes találkozó ezt a feltételezésemet egy pillanat alatt megerősítette. A kis vadóc energiabomba a lehengerlő stílusával letarolt és megvett. Pici, szexi csaj vékony de tökéletes áramvonalas test pont az ízlésemnek megfelelő formák. Helyes dögös arc, szikrázó tüzes szempillantásokkal megspékelve.
  • Action:

    Edzés után voltam így gyors zuhany, még így is alig győztem kivárni hogy Nadett elkaphasson, őszintén már az első pillanatban neki estem volna, olyan erősen vonzott a “dög” kisugárzása.
    Zuhany után Nadett az ágyon várt, ami egy kényelmes franciaágy nagy tükör vele szemben így még egy plussz élmény ahol lehet csodálni Nadett testét ahogy ténykedik:) A farkammal kezdte a törődést, imádtam ahogy falja élvezi a szerszámmal való foglalkozást. Bőre finom, haja pont a jól beletúrós fazon, amire jól rá tudsz markolni ha mélyebbre akarod húzni, én nem akartam mert féltem hogy sok is lenne neki és attól is hogy hamar végem lesz. Bár sokáig így sem bírtam, mert miután felkerült a gumi és Nadett szép lassan beleereszkedett a farkamba a szűk nedves puncijában szinte rögtön végem lett.
  • Elszámolás:

    Nadett korrekt. A rózsaszálak a Pesti átlag felettinek mondható, de mivel én a Budai árakhoz vagyok szokva így nekem átlagos.
    Ellentétben a szolgáltatással, ami biztosan átlag feletti:)
  • Összkép:

    Nagyon cuki energiabomba Nadett. Imádnivaló csaj, aki nagyon tüzes:) Nekem most nem sikerült ezt a tüzet eloltanom és a terveimmel ellentétben a következő napokban sem fogom kiérdemelni a falu bikája címet, mert kis cicus lebetegedett, de mindenképp rajta leszek.
    Nadett bekerült a top hármas cicus listámra:)
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage