• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en elsőre sikerült időpontot egyeztetnünk, amit Nadett meg is jegyzett, hogy elég ritka, ez pedig a róla olvasható regék tükrében és a saját élményeim alapján se csoda, úgyhogy ténylev szerencsés voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, kicsit csúszásban voltam, így nagyon örultem, hogy nem gyűlt meg a bajom a parkolással, a bejárattól pár méterre találtam helyet. Cím tök egyértelmű, elég egyszerű odatalálni, a háztömb is könnyen azonosítható.
  • Helyszín:

    Marina partra jellemző építészeti stílus, könnyű bejutás. Tisztaság mindenütt, bár nem vizslattam át az összes szegletet. Fürdő felszereltsége teljes, minden szükséges megtalaható. És nem csak megtalálható, hanem mondjuk a szájvíz kikészítésének módjából is érzed, hogy itt Nadett igényes, felkészült venďéglátó minden téren.
  • Lány külseje:

    Én kicsit másra számítottam a képek és a beszámolok alapján, de ez csak annyit jelent - ami Nadett tevékenységére is igaz -, hogy elég nehéz az élményt szavakba önteni, ami a kisasszony vendégségében megtapasztalhat az ember.
  • Action:

    Fürcsi után az ágyon térdelve várt, mögé ültem, majd némi ölelkezés és simi után elszabadult a pokol. Már e beszámoló írása elött is felötlöttek bennem szavak, hogy mik illenek vajon Nadetthoz, de gyakorlatilag csak apokalipszisok esetén előforduló kifejezeseket találtam. Tornádó, végítélet, cunami, földrengés, robbanás, megsemmisülés, felperzsel és hasonlók. Kicsit először el is keserestem, hogy ezek mind negatív jelzők, aztán rájöttem, hogy Nadett energiaszintjéhez kellenek az ennyire drámai kifejezések. A kezdeti néhány első érintesen túllendülve, hasra bukott, térdelt én pedig kényeztetni kezdtem. Elég hamar a póz ellenére is átvette az irányítást és iszonyat dinamizmussal tolta a számhoz legintimebb testrészét. Eközben szemmel láthatóan és hallhatóan is nagyon élvezte, hogy magáévá tehet, a visszajelzések nagyon egyértelműek. Majd én következtem. Ő az ágyon háton fekve, a fejét az ágyról leĺógatva hagyta, hogy a szája minden szegletét bevizsgáljam a műszeremmel. A lendületessege, magávalragadása ezekben a percekben sem tűnt el. Kis szünetet tartottunk, beszélgettünk. Nadett nagyon közvetlen, könnyű vele megtalálni a közös hangot, nagyon kellemesen éreztem magam ekkor is. A második félidőben némi ismételten kíméletlen francia után vad vágta következett. Az én meglátásom szerint újra elemi erővel vetette be magát Nadett és lovagolt meg, miközben a saját bevallása szerint aznap nem volt 100% :D szóval, már csak ezért is vissza kell mennem. Végül a légzésünk normalizálódása után letusoltam és kellemes mosollyal az arcomon távoztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban találhatóknak megfelelően rendeztem az elején. Extrákkal nem operáltunk.
  • Összkép:

    Húbaszdmeg.

    Talán fentebb kevés részlete osztottam meg, de ez részben tudatos, mert egyfelől többen már megénekelték, mire képes Nadett, másfelől, úgyse lehet elmondani, menj el te is, ha tudni akarod!
Happy Massage