• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szandi is a kedvencek között volt már egy ideje, de az eddigi (igaz, nem túl sok) próbálkozás során nem jutottam még be hozzá. Sajnos, nálam van két-három hetente egy szűk időkeret, ami szóba jöhet, ezekkel a paraméterekkel nem könnyű az "ismerkedés".
    Most egy kicsit lazább napom volt, és első próbálkozásra sikerült egy időpontot egyeztetnem.
  • Megközelítés:

    A telefonban elhangzik minden, igazából az ajtóig nem szükséges újabb egyeztetés. Autóval mentem, bár a parkoló keresésénél már kezdett főni a fejem, és kezdtem áldani az előrelátásomat, hogy hagytam egy kis időt a parkolásra. ATM van a közelben, azt is meglátogattam, majd elindultam a tetthelyre. Azaz csak amit annak gondoltam. Jártam már a szalonban, így rutinból mentem, aztán a házszám nem stimmelt. Akkor néztem meg a jegyzetemet, hát, nem abban a lakásban, hanem egy, pár utcával odébb lévő házban lesz a randi. Sose menj rutinból szalonba. :P
    Felvettem a nyúlcipőt, és a jelzett időben be is tudtam lépni a házba, fel a lifttel, majd némi keresgélés után (nem teljesen tűnt logikusnak a lakások számozása) megtaláltam az ajtót is, amin kopogtatni kellett.
    Amúgy frekventált, Duna-parti környék, mindenféle tömegközlekedés van, a parkolás sem tragikus.
  • Helyszín:

    Új(abb) lakás, kis szoba, a célnak kialakítva. Biztosan többen rendelnek, egy kolléganő rám is nyitott a fürdőszobában (épp tele volt a szám szájvízzel, amikor kopogott). Engem nem zavart (ahogyan a folyosón rendszeres mászkálás - beszéd sem), de el tudom képzelni, hogy van, akinél ez gondot jelent.
    A fürdő is rendben volt, átlagos felszereltség és állapot, a higiéniára láthatóan ügyelnek.
    Tusfürdő, törölköző volt, jó minőségben, engem a választék hidegen hagy, nem tudom megmondani, hányféle volt.
  • Lány külseje:

    Még mindig a "keresés" fázisában vagyok (keresem a törzshelyemet, bár van már lány, akihez szívesen visszajárok /-nék), így mindig izgalom egy új lányhoz bekopogtatni. Ismerve a szalont valamennyire, tudtam, hogy retus van, hol jobb, hol kevésbé, de nagyot nem csalódtam még náluk. Szóval, így kopogtattam be, és most sem csalódtam: Egy, a képeken látható, jó kedélyű, nagyon szép testű, kellemes, a képen látható arcú lány nyitott ajtót. Puszival köszöntöttük egymást, majd bevezetett a szobába.
    A képek abszolút visszaadják, a haja egy árnyalattal világosabb és valamivel rövidebb, mint a képeken, amit viszont a képek nem mutatnak be: a világbajnok kebleket.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás programra mentem, elsősorban a kétszeri kényeztetés lehetősége miatt. Kölcsönösség lányos napok miatt aznap nem volt a lehetőségek között.
    A masszázsra a két kényeztetés között került sor, masszázságyon. Nagyon év vége volt, Szandi fáradt is volt már, és a háta is be volt állva egy ponton, úgyhogy a masszázs egy kellemes szeretet-masszázs volt inkább, mint komolyabb gyúrás. A célnak tökéletesen megfelelt, ellazított és kellemesen kitöltötte a közbülső etapot. Nem is nagyon elemezném, végigment az egész testemen, csomókat is talált, el is lazította őket, de nem ezen volt a hangsúly. Amit némiképp hiányoltam, az a cicik érintése volt, ilyen kebleket vétek nem használni. Én sem erőltettem ugyan, amit kérni kell, az már nem az igazi. :)
    Amit még ki kell emelnem: a masszázs közben kellemes beszélgetést folytattunk, amit csak a folyosóról beszűrődő zajok zavartak meg minimális mértékben.
  • Levezetés:

    Kényeztetéssel kezdtünk, a masszázspadra "parancsolt" fel vendéglátóm, és itt kezdett hozzá a simogatásokhoz, majd kezdetét vette a francialecke. A hozzáállása nagyon kedves volt, eleinte úgy helyezkedett, hogy elérhessem, ki is használtam a lehetőségeket, a fenekét és gyönyörű combjait simogattam és gyönyörködtem is bennük a tükörben. A cicik talán az egyik legszebbek közül valók, azokat későbbre hagytam, bár a combjaim kaptak belőlük. Egy idő után kényelmetlenné vált a vállainak a póz, így a lábaim között helyezkedett el, ami a tevékenység értékéből nem, a hatékonyságából viszont valamennyit levont, tekintve, hogy nem értem el egyetlen kívánatos porcikáját sem. Ettől függetlenül jó tempóval és technikával folytatta a műveletet, ami nemsokára egy, az átlagosnál jobb élvezésben csúcsosodott ki. Egy kis levezetést, bent tartást még el tudtam volna viselni, de ettől függetlenül is egy jó francia-bemutató volt.

    A második levezetés a masszázs és beszélgetés után történt, szokás szerint. Ekkorra már kiderült, hogy Szandi nincs a topon, szerintem neki nagyobb szüksége lett volna egy masszázsra, mint nekem, ha értenék a szakszerű gyógymasszázshoz, Isten bizony felajánlom neki, és segítek a helyzetén. Úgyhogy így is nagyon hálás vagyok, hogy elvállalt az utolsó munkanapja második felében is, és fájdalmai ellenére jókedvűen, vidáman töltötte velem ezt a másfél órát. Szóval, túl nagy elvárásaim nem voltak a második menettel kapcsolatban, de ezen hamar túllendültünk. Ismét úgy helyezkedett, hogy elérjem, amivel, amíg lehetett, éltem is. Aztán az első felvonáshoz hasonlóan, ismét a lábaim közé telepedett, és úgy folytatta a műveletet. Ismét egy hatékony szájjátékot mutatott be, minimális kézi, és sajnos kevés nyelves rásegítéssel, a környék is elviselt volna egy körültekintőbb ápolást, de ez már tényleg csak hab lett volna a tortán. Egy gyönyörű testű, szép lány megfelelő technikával kényeztet, ennél rosszabb sose' legyen. Idővel erőteljesebb lett a technika és a tempó is, és ismét egy kellemes csúcsrajutást kaptam tőle, megint a szájában lett végem. Az előzőhöz hasonlóan most is minimális levezetéssel.
  • Elszámolás:

    Minden az alapcsomag része, ami másfél óráért annyi, mint máshol egy óra alap tiszteletdíja. Ez jelenleg a városban verhetetlen, ennek ellenére mégsincs az embernek olyan érzése, hogy alacsonyabb minőséget kapna. Sőt. Szandi külsejét, egyéniségét tekintve nálam abszolút az eddig megtapasztalt mezőny első harmadában van, a randin tapasztaltak alapján sem mondanám azt, hogy "híg a leve". Ez a szalon, amíg ezt az árazást és minőséget hozza, mindig ott lesz a megfontolásra érdemes opciók között.
    Minden a megbeszéltek szerint zajlott, már a telefonban korrektül tájékoztattak, hogy aznap kölcsönösség nincs, ennek tudatában mentem.
  • Összkép:

    Ahogy írtam is feljebb, Szandi és az óbudai szalon egy állandó opció lehet. Jól éreztem magamat nála, ha az ember nem vágyik semmi extrára, "csak" egy (két) kellemes levezetésre és egy ellazító, relaxáló masszázsra, akkor kiváló választás. Ár-érték arányban mindenképpen verhetetlen. Egy próbát megérne kölcsönösséggel együtt a történet, ha nem fáj a háta, és ne adj' Isten még neki is kellemes közben, mit lehet egy olyan randiból kihozni. (?)
Happy Massage